braza 07.12.2020 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Napisałam.Dzisiaj byli kominiarze i to samo powiedzieli. Mam już namiary na firmę ale to dopiero w styczniu... Źle mi bez kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2020 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Marjucha, mam bardzo mały prześwit więc potrzebne powiększenie. Kominiarze zaproponowali firmę. Z Piotrem pogadam o wkładach. Wiem, że to solidny facet! A w ogóle, to fajnie Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Napisałam. Dzisiaj byli kominiarze i to samo powiedzieli. Mam już namiary na firmę ale to dopiero w styczniu... Źle mi bez kominka... Strasznie współczuję braku kominka... Ale najważniejsze, żebyście były bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2020 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Dziękuję Osiczko! Jesteśmy bezpieczne, komin chyba już żadnych numerów robił nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2020 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakoś mnie tu nie było ale o kominie wiem od Zuzy, która wie z fejsa od Karli. Nawet zdjęcie straży obejrzałam Miałaś dużo szczęścia, bo takie kominy bywają niebezpieczne. A tego roku też mam już dosyć. I choć nowy mi grozi utratą pracy, to staram się uwierzyć, że to tylko będzie zmiana na lepsze No i stawiam pasjansa ile ta dojna zmiana jeszcze potrwa. Bo według mojej oceny jeżeli ponad rok, to nie będzie do czego wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Braza, być może nie zwróciłaś uwagi na informację od Batury o stali do komina „ Ważny jest jej gatunek = 1.4404 ” Tu masz kartę charakterystyki takiej stalihttps://www.stalespecjalne.com.pl/of...ne/1-4404.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2020 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pesteczko kochana, właśnie odczytałam! Ewa, no kurczę... oby nie, nawet biorąc pod uwagę tę nadzieję...A jak pasjans wróży tej dojnej zmianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2020 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 jak powiem, co mówi pasjans, to się nie spełni a wolę, żeby się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2020 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 To już wiemy, Ewo, co tam pasjansik prorokuje i oby miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Dziękuję Osiczko! Jesteśmy bezpieczne, komin chyba już żadnych numerów robił nie będzie... Odezwę się w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2020 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Dobra, nie mów:D Osica, odzywaj się, jasne! Starsza kicia ma nerki chore, jak wykazały badania. Od jutra będzie na lekach. W dupie z tym 2020 rokiem! Małe przyjemności sobie robię, choć szmal przy okazji wydaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.12.2020 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ile lat ma twoja Pani Futerko? Mój Pasqal odszedł z powodu niewydolności nerek. Miał 18 lat i 4 lata wcześniej miał udar. Nerki to bardzo częsta przypadłość kastratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2020 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Starszyzna ma 11 lat. Wetka zapewniała, że ponieważ kreatynina jest w porządku to damy sobie z tym radę. Oby! Piątek! Spier.oliłąm się ze schodów, o mało nie spaliłam sprzęgła i zmarzłam jak bezdomny pies załatwiając sprawy, bo przez te pozamykane restauracje nawet kawy nie ma gdzie wypić! W Żabce jest okropna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2020 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 O, dawno na forum nie wchodziłam, więc moja wiedza o kominie skończyła się na etapie ugaszonego pożaru, a tu się okazuje, że sprawa ma burzliwy ciąg dalszy. Prawie nie wyobrażam sobie Brazoczyska bez ognia w kominku. Mam nadzieję, że szybko wróci. W przeciwieństwie do truchła, które oby nie wracało wcale.Trzymam kciuki za Starszyznę. Niech bidulka szybko wraca do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2020 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 W dupie z tym 2020 rokiem! Małe przyjemności sobie robię, choć szmal przy okazji wydaję... Też sobie robię a rok 2020 nich idzie w pizdu... Starszyzna ma 11 lat. Wetka zapewniała, że ponieważ kreatynina jest w porządku to damy sobie z tym radę. Oby! Piątek! Spier.oliłąm się ze schodów, o mało nie spaliłam sprzęgła i zmarzłam jak bezdomny pies załatwiając sprawy, bo przez te pozamykane restauracje nawet kawy nie ma gdzie wypić! W Żabce jest okropna! A jak mocznik? Dzień widzę miałaś "cudowny":bash: Przytulam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Dzień ponad przeciętność. Mam nadzieję, że nie potłukłaś się zbytnio. Relacjonuj jak kocialska. Ona młoda jeszcze. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2020 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Osica, no właśnie mocznik wysoki. Zaczynam poszukiwania karmy niskobiałkowej dla kotów:( Ano widzisz, Agduś, zapier.ol taki, że nawet nie mam czasu załądować. Za to paczka się "ubrała" i jutro orzeł wystartuje. Pesteczko, obyś miała rację! Spałam na nowym łóżku i materacu - jest bosko!Szlachetna część mojego ciała przestaje powoli boleć. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2020 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) https://cowsierscipiszczy.pl/dieta-niewydolnosc-nerek/ Korzystam od lat z „Co w sierści piszczy”, żeby dowiedzieć się czego czasem wet niedopowie, o co pytać, drążyć problem. Artykuły są najczęściej kocio-psie, więc nie zniechęć się. Fatalnie jest też bo fragmenty tektu dzielą reklamy. Ale można pobrać PDFy artykułów.Jest też forum kocio-psie https://cowsierscipiszczy.pl/forum/niewydolnosc-nerek/ Edytowane 13 Grudnia 2020 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2020 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Nie jest proste nakarmić kota chorego tym co powinien jeść. Wiem coś o tym po walce z żywieniem Pasqala i, na szczęście okazyjnym, karmieniu cukrzycowej kotki mojej córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2020 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 A czym karmiłaś Pasquala? W sieci znalazłam sporo karmy dla "nerkowców", z wetką to oczywiście omówię ale dobrze wiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts