niezapominajka 20.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że dowiesz się satysfakcjonujących Ciebie ( i mnie ) rzeczy. Mam nadzieję, że tak A ja od jutra uczę sie wstawiać zdjęcia w fotosiku.pl i wreszcie może ruszę z dziennikiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasia Czeeeeśśśććć!!! No to kwiotki na powitanie, a co http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że dowiesz się satysfakcjonujących Ciebie ( i mnie ) rzeczy. Mam nadzieję, że tak A ja od jutra uczę sie wstawiać zdjęcia w fotosiku.pl i wreszcie może ruszę z dziennikiem.. Już się przygotowuję do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Trzymam mocno kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasia Czeeeeśśśććć!!! No to kwiotki na powitanie, a co http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/26.gif dziekuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.08.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ale ja jeszcze nie buduję ...tzn. budujemy teraz ...ale latrynkę Wyznaczyliśy dom na działce w sobotę i muszę go przesunąć ... bo mi nie odpowiada obecne jego usytuowanie. Nie wiem czy nie będę musiała występować o nowe pozwolenie - no, ale w środe w Starostwie się dowiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ale ja jeszcze nie buduję ...tzn. budujemy teraz ...ale latrynkę Wyznaczyliśy dom na działce w sobotę i muszę go przesunąć ... bo mi nie odpowiada obecne jego usytuowanie. Nie wiem czy nie będę musiała występować o nowe pozwolenie - no, ale w środe w Starostwie się dowiem.... Będzie dobrze... bo dlaczego ma nie być A ja i tak będę Cię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Musi być dobrze A ja będę pisać, bo wreszcie zapomnę a działka juz jest nasza prawie dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Musi być dobrze A ja będę pisać, bo wreszcie zapomnę a działka juz jest nasza prawie dwa lata No właśnie Pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ależ rozmarzaj się, proszę bardzo U ciebie też tak będzie, wcześniej czy później, ale będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dzięki Wam wszystkim Tak jakoś (może to ta pogoda do d....) znowu zniechętka Ale to przejdzie Szukam dalej, byłam w biurze, drzwi przede mną jeszcze nie zamykają, to dobrze jest Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Musi przejść! Nie poddawaj się! Marzenia sie spełniają- ja to wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej, Niezapominajko Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Juro jadę w sprawie prądu i na działkę bo będą wiercić MOJA studnię!!! A co u Ciebie??? Coś się wyjaśniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jeszcze nie Troche się przesuwa to w czasie, może coś jutro będzie wiadomo. Uważaj z tą studnią, bo się do Chin dowiercisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Brazo, to zniechęcenie to tylko chwilka. Jutro rano wstaniesz, spojrzysz za okno i... dojdziesz do wniosku, że MUSISZ ten domek zbudować. Jak tylko znajdziesz tę działkę. Byłaś w UG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jeszcze tam nie byłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Brazo, to zniechęcenie to tylko chwilka. Jutro rano wstaniesz, spojrzysz za okno i... dojdziesz do wniosku, że MUSISZ ten domek zbudować. Jak tylko znajdziesz tę działkę. Byłaś w UG? Nie dałam rady Jutro chcę iść, ale najpierw pójdę po Starszą Panią. Czas najwyższy z nią załatwiać te sprawy. Może sprawdzi się przysłowie, że co dwie głowy to nie jedna A dzisiaj dzwoniłam do pana, który też miał działkę. Psia kostka, spóźniłam się 2 dni Kazał mi jednak czekać, bo ci kupujący czekają na kredyt. Jeśli w przyszłym tygodniu się nie odezwą, to kto wie... . Ale szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Brazo, witaj w gronie RW! Ja rzadko teraz tam bywam , bo mam ograniczenia netu, a tam dużo obrazków, ale nadal uważam, że to najlepszy wątek na tym forum! Tylko co na to uczona forumowiczka D'arek...? Będzie na pewno zdegustowana totalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts