braza 07.09.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zaraz tam zazdrość ... Pójdę jutro na grzyby, może wreszcie swołocze wylezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nie mogą wyleźć, bo u mnie jeszcze nie wylazły. Deszczyk dwudniowy niczego nie zmienił po dwutygodniowej suszy, grzybów jak nie było, tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Depsia, no weeeeźźźźź ... a ja miałam nadzieję Gagaty przyjeżdżają w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Są grzyby Braza, są! Mój Tato prawdziwka dziś znalazł, i kurki. W piątek na podgrzybki rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ania, w moim przypadku grzyb musi mieć wściekle jaskrawą chorągiewkę, którą będzie ostro machał i do tego gwizdek, żeby dać sygnał dźwiękowy ... wtedy istnieje szansa, że go zabiorę ze sobą To dobre wieści, musze jutro spróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Czeeee Brazunia. Zostajesz juz na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nie mam pojęcia Małgoś!!! Wszystko zależy od kasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kurcze, obys znalazla rozwiazanie na to ogrzewanie zanim sie zrobi naprawde zimno. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Braza, my docieplamy zimą pokój Pawełka grzejnikiem elektrycznym. Fajny, z regulacją, żeby nie grzał na pałę Jest trochę rozwiązań, na pewno coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Szukam, ale te opisy fachowe zwalają mnie z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kurka, ja Ci tu nie pomogę, bo z elektryką i ogrzewaniem jestem trochę na bakier. Po prostu są i tak jest dobrze, a jak siada prąd to wiem gdzie jest skrzynka i znam numer telefonu do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Numer telefonu do swojego Szanownego to i ja znam, tylko ... zanim On przybędzie na ratunek ... Wiadomość dla Depsi: popełniłam pewien wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wiesz... Jak telefon dzwoni i coś się gdzieś wali i pali to on przybywa z prędkością światła zazwyczaj. Chyba, że chodzi o jego własne ognisko domowe... To wtedy jakoś inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mojemu trudno byłoby z prędkością światła przebyć drogę na przykład z Hiszpanii do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Braza, co ty tam nie rozumiesz w tym opisie? Jakby co to pytaj na priva. Te piece to myślę dobry pomysł w twojej sytuacji. Mozesz im przesłac rzuty i ci dobiorą te piece. Ta instalacja elektryczna u ciebie to była juz przerabiana czy jeszcze nie? No i koniecznie to przyłącze trzeba sprawdzić, zeby ci co chwile korków nie wysadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No muszę się jutro wybrać do ZE, zapytam o wszystko. Instalacja ponoć miedziana, zmieniana kilka lat temu. Jak tylko uda mi się jakoś po ludzku sformułować pytania, to skrobnę!!! Aaaa ... Veruniu, czy Ty robiłaś może zdjęcie tej naszej ... pożal się Boże ... sypialni w kolorze dzikiego wina???? Szukam jakiejś inspiracji tapetowej do niej ... zresztą, do salonu też ... no nic mi do łba nie przychodzi ... ja się normalnie cofam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mojemu trudno byłoby z prędkością światła przebyć drogę na przykład z Hiszpanii do domu Kurka A ja przeczytałam, że Ty znasz numer do MOJEGO Szanownego Za dużo wina dziewczyno, za dużo wina A ściana zastępcza zajefajna Klimatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Tiiiaaaa ... zajefajna .... Dobrze, że ją mam raczej za plecami i nauczyłam się jej nie zauważać .... bo chyba bym zwariowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dobry wieczór normalnie ściana zastęcza zła nie jest mnie widok kominka o zgrozę przyprawił Brazusia mądra zasadniczo dziewczynka jesteś podkreślam ZASADNICZO to coś wymyślisz żeby się dogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To ja zasadniczo zapytam, co znaczy to "zasadniczo"??? Czeee Wusia A co qurna nie podoba w moim kominku, coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts