wu 07.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zasadniczo to jakbyś wiosną mądrzejszych słuchała to by Ci teraz dupsko nie marzło w kominku ten pająk na ścianie piankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No muszę się jutro wybrać do ZE, zapytam o wszystko. Instalacja ponoć miedziana, zmieniana kilka lat temu. Jak tylko uda mi się jakoś po ludzku sformułować pytania, to skrobnę!!! Aaaa ... Veruniu, czy Ty robiłaś może zdjęcie tej naszej ... pożal się Boże ... sypialni w kolorze dzikiego wina???? Szukam jakiejś inspiracji tapetowej do niej ... zresztą, do salonu też ... no nic mi do łba nie przychodzi ... ja się normalnie cofam Nie zdązyłam , ale pamietam ze ładny kolor . Hi, hi, może do sypialnia taka http://allegro.pl/item723791859_tapeta_skin_nowosc_extra_aranzacje_hit_tapety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jesuuu, Verunia, jak Ty TO znalazłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Verunia ... Ty powaznie Wuśka, jaki pająk ... boszszeee ... cofam się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mocart wyje, idę go wpuścić do wiatrołapu. Dobranocka, musze wstać o nieludzkiej porze Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no a jak to nazwać inaczej http://i359.photobucket.com/albums/oo40/brazylka/12082009/20090812_63.jpg tylko piankowy pająk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mocart wyje, idę go wpuścić do wiatrołapu. Dobranocka, musze wstać o nieludzkiej porze Papa przed dziewiątą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wredny Ty ... O 5.50 Porąbało ich z tym autobusem Dobranocka Jamlesie. Wpadnij jutro wcześniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wredny Ty ... O 5.50 Porąbało ich z tym autobusem Dobranocka Jamlesie. Wpadnij jutro wcześniej ... o 5.45 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Do szkolnego autobusu jakieś 15 min, drogi i byłoby to do przeżycia, gdyby nie fakt, że …. autobus jest jeden i zbiera dzieciaki z całej gminy, odjeżdża więc z tego „naszego” przystanku o 6.45!!! Już nie mówię, o której trzeba wstać, żeby zdążyć, bo to nie jest najgorsze, ale droga!! Teraz, latem, o 6.30 jest w miarę widno, za to jesienią i zimą …. matko budowlana!!!! Tego nie przewidziałam, że szkolny autobus będzie wycieczkę krajoznawczą z dzieciakami robił i dojazd do szkoły zajmie mu godzinę!!! Poza tym pobocza żadnego, samochody grzeją nie patrząc na nic, po drodze 2 ostre zakręty, na których kompletnie nic nie widać!! Strach miałam w oczach, gdy tuż obok z prędkością prawie 90km/h przemknął TIR, mało nas nie zdmuchując z drogi!!! (...) Na dzisiaj tyle … z resztą poczekam na aparat. Witaj w moim świecie. I teraz wyobraź sobie, że ktoś kiedyś, jakiś miejski "uczony i kulturalny", powie, że np. nasze dzieci to wsiury, a w ogóle to na wsi głupki same mieszkają, nawet kultury nie mają, nie mówiąc o tym, w co się ubierają (te gumaki, haha!!!) i czym się zajmują. Jak mnie to wkurza, to... No i kiedy ten aparat będziesz miała? Gagatków pozdrów, powiedz, że mają przechlapane, bo nie przyjechali w tym roku. Ale... mogą to jeszcze nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No tak, Depsiu, ten świat to jak w MadMax'ie Jamles, kukuryku pomógł Parę dni temu uprzejmy sąsiad pomógł mi uprzątnąć pewien totalny pier...olnik, który Agduś z całą słodyczą do trupiarni porównała - bardzo trafnie zresztą, bo miejsce przeokropne!!! Zrobiło się tam w końcu jakby przyjaźniej, a jeszcze jak drewno do kominka przywiozą za tydzień, to już w ogóle będzie ślicznie! Teraz muszę jakoś te stare graty unicestwić... Słońce wyszło, rano było zimno, ale pajęczyny pokryte rosą wyglądały przecudownie!!!!! P.S. Dooobraaa .. Gagatom mogę powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kiedy Ty się w końcu zaczniesz tak naprawdę cieszyć tym swoim wymarzonym miejscem? Doceniaj to co masz i czego szukałaś tak długo Ja to Ci w sumie zazdroszczę tego klimatu wokół . Masz wszystko czego do szczęścia potrzeba. Nawet Brazylkę sobie przywiozłaś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ty weź se kup ten skuter. Na przystanek śmigniesz w 5 minut, do sklepu po zapałki pojedziesz sama i nie będziesz musiała sąsiadowi-zdziercy płacić jak za taksówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A tak w ogóle, to w Biskupinie mieli kurne chaty drewniane o dużej kubaturze, ogrzewali to jednym ogniskiem na środku i ciepło mieli (podobno zimą to nawet 15 st!). Weź na zimę do domu całą żywiznę - będzie chuchała i zawszeć trochę podgrzeje, ognisko na środku kuchni rozpal i jakoś przetrwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no nadrobiłam Twój dziennik, zrobiłaś niezłą demolkę rób szybciutko ogrzewanie, rozumiem Cie świetnie ja w zimnym przestaję działać prawidłowo i gdyby nie odległość to mam kominkowego mistrza Uroczysko bossskie i ciesz się, pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ty weź se kup ten skuter. Na przystanek śmigniesz w 5 minut, do sklepu po zapałki pojedziesz sama i nie będziesz musiała sąsiadowi-zdziercy płacić jak za taksówkę!Właśnie wczoraj oglądałem skuterki - o tym samym myślę dla siebie. Takie pędzące z prędkością do 60 km/godz. są na kartę rowerową i palą 2L benzyny na 100km. Sprawię sobie takiego ani chybi mimo, że mam samochód - po co w letni słoneczny dzień wyciągać tą kupę złomu pożerającą kasę jak smok, jeśli można śmignąć po świeże bułeczki motorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Oj tam, po bułki w ciepły słoneczny dzień najlepiej śmignąć rowerem. Ciszej, najtaniej i bez spalin Miłego dnia życzyć wszystkim tu zaglądającym wpadłam. Braza, próbowałaś już coś z tymi berberysami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witajcie! Zabiorę fotoaparat do Brazuni Naszej Leśnej DPS-iu - kobitko - cały czas w planach mamy.. i byśmy bardzo chcieli.. ale tak nas teraz miota po tym świecie bożym.. Pozdrowienia serdeczne dla Wsiech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jamles, kukuryku pomógł miało być tu, ale za cholerę nie szło wysłać koguta, chyba dlatego, żeby innych nie pobudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry Brazulka ten skuterek to genialny pomysł na dowodzik osobisty ponoć można jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts