braza 12.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jakie urządzenie i dlaczego trzyfunkcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 W Wyborczej były kupony, które mama mi zbierała. A teraz możemy kupić urządzenie trzyfunkcyjne HP za jakieś 140 zł. Tylko trza je do jutra odebrać w Carrefourze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aaaaa, to o to chodzi ... chyba jestem przemęczona, bo zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 12.09.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cześć Fairy, miło mi widzieć Cię u siebie To magiczne miejsce ... ale magię to mi na razie przysłania szara rzeczywistość ... no ja wygodna cholernie jestem Noo bywalam u Ciebie, bywalam ale tak przelotem i niezostawialam po sobie znaku bytnosci. Wygodna jestes? To ja juz nic nie mowie! Wyobraz sobie, ze kiedy mi juz przyjdzie zamieszkac na wsi tooo ... zastanawiac sie bede z ktorej strony mam podejsc do pieca na nooo taki na wegiel? Tylko mi brakuje aby mnie w lektyce nosic booo juz tak sie wygodna zrobilam I pamietaj Braza, ze odpoczynek jak wszystko, konczy sie zmeczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jamles, aleś się rozgadał Fairy, o tym odpoczynku zapamiętam I cieszę się, że zdecydowałaś się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 chłodnia - piwnica...no a jak piwnica, to - BALONIK(I) z tymi jabłuszkami, malinami i winogronami Marzy mi się taka i kiedyś będzie... żeby tylko nam się udało jakoś na prostą wyjść... Braza, czy ty mi przypadkiem jakichś czarnych chmur dzisiaj nie podesłałaś? Rano słoneczko było śliczne, a teraz, jak na działkę mam właśnie wyjeżdżać, to się jakoś nagle ciemno zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ...A teraz rozpaliłam w kominku i pod kuchnią, bo wieczór jakiś dziwnie mokry i chłodny.... Idę sobie zrobić kawę i zapalić papieroska ... zasłużyłam na luzik!!!! Gdybym Ci rok temu powiedziała, że z takim luzem napiszesz, że właśnie przerzuciłaś przyczepę drewna, a potem to u góry, uwierzyłabyś? Bo ja nie!!! Nie uwierzyłabym, że tak szybko będziesz w wiejską skórę wchodzić, miastowa wygodnisiu. Świetna facetka z Ciebie, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wieczór DPS-ia święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Depsiu kochana, przerzuciłam, bo coś mi w duszy grało, że padać może, a szkoda byłoby tych kilku wydanych stów. Jak mus, to mus, ale gdyby ktoś chciał mi zapłacić za taką robotę, to ostrzegam: zażądam majątku!!!!!! Nadal jestem wygodnisia i to miastowa, zmuszana czasami do wstrętnych, ohydnych niewygód Yeti, jak bony dyny, nie dmuchałam w Twoją stronę!!!!! Te mendy wczoraj już się pojawiły (stąd ta zagorzała walka z drewnem) i były cały dzień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 przerzuciłam, bo coś mi w duszy grało, że padać może, a szkoda byłoby tych kilku wydanych stow!!! jak przerzucilas te klody i dobrze pozamykalas, to teraz przewertuj wywatki o suszeniu takie dobra Moze sie okazac, ze bedziesz nim palic ... za rok moze dwa Nie strasze, tylko dziele sie doswiadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ponoć wysuszone już kupiłam... tak mówił ... eee tam mówił, na kolanach przysięgał ... Pan Drewniany. Ułożone toto leży jedno na drugim, przewiew ma taki, że wszystkie pająki i inne robale na pewno wywieje, jest więc szansa, że będzie okey. Jutro nawet jedno wypróbuję, taka będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.09.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Yeti, jak bony dyny, nie dmuchałam w Twoją stronę!!!!! Te mendy wczoraj już się pojawiły (stąd ta zagorzała walka z drewnem) i były cały dzień!!!!Rozeszło się po kościach - spadły 3 krople na krzyż i z powrotem ładnie się zrobiło. Dzisiaj był dzień pod znakiem ognia - wielką stertę gałęziorów spaliłem. Hajcowało się, że aż miło! Sam sobie temperaturę otoczenia podniosłem . Szkoda, że tak daleko jesteś, bo ja właśnie w twoją stronę podmuchałem kilka razy, coby ci się tam słoneczniej i milej zrobiło, ale przez tych paręset kilometrów odległości, to pewnie jutro dopiero do ciebie dojdzie . A tak na marginesie to nie wiem, czy to Matka Przyroda sobie w kulki leci, czy mnie tak ciężko zadowolić : jak 11 lat temu swoje ranczo nabyłem, to martwiłem się, że na tym łączastym odludziu wieki miną zanim jakiś cień i sąsiedzi wyrosną. Dzisiaj sąsiadów już mam z 3 stron, a z przecinaniem krzaczorów nadążyć nie mogę. Normalnie wkrótce jakąś spalinówkę będę musiał zakupić, bo się tą moją piłką zacheśtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.09.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 chłodnia - piwnica...no a jak piwnica, to - BALONIK(I) z tymi jabłuszkami, malinami i winogronami Marzy mi się taka i kiedyś będzie... żeby tylko nam się udało jakoś na prostą wyjść... ... ... o TO TO TO ... taką se zrób ... mniejsca przeca masz dosyć ... będzie Pani zadowolona pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jamles, aleś się rozgadał te drewno kominkowe możesz nazwać po imieniu i wyciągnij od tego Drewnianego kiedy ścinał to co Tobie przywiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dzień doberek - wygodnisiom i pracusiom! Ja tam wiem z doświadczenia, że jak 1 lato w dobrym przewiewie w suchym miejscu przeleży takie drewno, to już całkiem nieźle można sobie nim nagrzać, choc wiadomo, że 2-letnie - to dopiero właściwe drewno jest... Weźcie do mnie jakieś deszcze wysyłajcie, bo mnie cholera weźmie na tę suszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie mam deszczu na zbyciu. Tych kilka kropelek, które wczoraj spadły, to by Cię tylko zdenerwowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A bierz Depsia ile chcesz, u mnie ponuro i pochmurno i nawet pada ... aczkolwiek nie w tej chwili. Chef'ie, moja piwniczka to pod sypialnią się umieściła, chłodek od niej przez podłogę lekko wieje a w środku ... no nie jest najpiękniejsza, niestety. Ja w każdym razie byłam tam może ze dwa razy - w towarzystwie innych i zawsze tyły kryłam! Ta, którą pokazałeś jest prześliczna!! Sucha, widna i czysta, do niej to bym wlazła, nawet sama!! Yeti, coś słabo dmuchałeś, pochmurno mam Jak już nabędziesz tę spalinówkę, to zapraszam do wypróbowania zakupu na moich chwaściorach Cześć i czołem Chyba pójdę telefonicznie opier..... Zakład Gospodarki Komunalnej - od lipca śmieci nie wywiezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 U nas też się obijają z wywożeniem! Piwniczkę masz klimatyczną, trzeba tylko ją odmalować i będzie śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wejdziesz tam z farbami?? Bo na mnie nie licz!!! Może jak Szanowny wróci, to Go tam zamknę .... z całym sprzętem do malowania, oczywiście!! Idę opier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts