braza 14.09.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mniód mi na serce lejecie A to dopiero początek walki ! Jeszcze nawet jeden przyczółek nie zdobyty. Chwilami to aż się boję myśleć, ile jeszcze trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Braza, ja tam krótko napiszę: Maleńka, jesteś WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam i podziwiam. Sypialnia ma pięęęękny kolor, belki są wspaniale przemalowane i ogólnier chałupa zaczęła wyglądać jak chałupa, a nie opuszczony dom. Świetna robota, Brazuniu, tak trzymać. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Patrząc na zdjęcia zacząłem się zastanawiać co Cię tak (piiiip) ciągnie do tego miasta Ja wiem, że nie zawsze wszystko wygląda tak pięknie jak w danej chwili na zdjęciach, ale i tak jest pięknie. A p;omyśl sobie jak będzie wiosną, gdy wszystko wokół wystrzeli tą świeżą zielenią. Jak dla mnie to naprawdę urzekające miejsce i sam chętnie bym się do takiego wyniósł. Tak poza tym to w jednym pokoju widzę źle pomalowany sufit. No dobra, żartuję Jak dla mnie bomba i mogę powiedzieć, że jestem z Ciebie dumny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Brazunia..... podoba mi się ta kuchnia kaflowa (pisałam juz o tym). Naprawdę fajna jest. Okiennice po liftingu też fajne. Okno widokowe możesz rozważyć skoro i tak myslisz o elewacji w przyszłości Byłoby ślicznie! Fajne jest też to miejce pod scianą na zewnatrz, to ogrodzone ze schodkami w terakocie. Można tam bardzo miły kącik zorganizować. Kilka desek na pergolkę i będzie git A sypialnię zostawiam na koniec. Będziesz w niej spała jak dziecko. Nie obejrzysz sie kiedy zaśniesz. Jakie łóżko planujesz? Jasne drewno, białe czy ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zdjęcia pooglądałam bry zostawiam i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No! Kuchnia wygląda jak u ludzi! Resztę widziałam. A te ślicznie przemalowane krzesła ogrodowe nadal się kolebią niepokojąco? Uważajcie goście Brazy - to jest test trzeźwości! Nawet lekko zanietrzeźwiony czlowiek nie usiedzi! Kota śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Braza - tu dziubnełaś tam dziubnełaś i całkiem iinny domek się robi, on chyba czekał na Ciebie i na te zmiany co go w pikną chałpkę zmieniają (sypialniany kolor super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja jeszcze chciałam zapytac skąd tego doga wytrzasnęlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Toluś, to Ty chyba koszykarzy nie widziałaś, ci są wielcy Marjuszek ... jakeś Ty (piiiip) wypatrzył te niedociągnięcia na suficie Za bardzo wnikliwy jesteś Maylandzia, właśnie nie wiem, jaki kolor mebli dać do sypialni. Szafę w Ikea wypatrzyłam (Hemne, czy jakoś tak, taka narożna + normalne). Lubię ciemne meble, ale przy tych ścianach to cholera wie, czy za ciemno nie będzie. Najbardziej to by mi pasowały takie beżowe właśnie, jak belki. Widziałaś gdzieś takie??? Agduś - prawie jak u ludzi, mebli mi brakuje... nie masz pod ręką jakiegoś sponsora?? A meble dalej się kolibią - pocieszające jest to, że ciągle tak samo, ani mniej, ani więcej Kawika, dziubanie jest the best Dzięki Wam piękne za docenienie moich wysiłków, chociaż w realu to trochę gorzej wygląda ... są niedociągnięcia, a jakże. Ale i tak ... no qurna narobiłam się, ale chyba warto było Po południu zaczynam kłaść tapetę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ania - dog jest adoptowany, po byłych właścicielach. W nosie go mieli, to co było robić, przeca nie oddam na stracenie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Matko!!!! An-Budowa się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Toć pisałem, że żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ania - dog jest adoptowany, po byłych właścicielach. W nosie go mieli, to co było robić, przeca nie oddam na stracenie!!!!! moje marzenie to dog niemiecki jak na razie mam już podhalanke więc raczej drugi duży pies odpada ale fajnie popatrzeć na Twojego doga a tak na marginesie jak mozna mieć w nosie swojego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Toć umiem czytać, Marjuszku Ania - jak się okazuje, własnego psa można mieć w nosie! To fajne bydlątko jest, spokojne i opanowane, w przeciwieństwie do naszej rozhisteryzowanej ON-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Braza, a może dasz w sypialni takie łózko jak ma moja córka, tez z IKEI i jest tez wersja szersza. Niedrogie jest nawet. Mam stare zdjęcie ale coś widaćhttp://images44.fotosik.pl/37/ea917a030358fa21m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Braza, a może dasz w sypialni takie łózko jak ma moja córka, tez z IKEI i jest tez wersja szersza. Niedrogie jest nawet. Mam stare zdjęcie ale coś widać http://images44.fotosik.pl/37/ea917a030358fa21m.jpg Jakie ładne czerwone szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jaki bystry wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jaki bystry wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Verunia, byliście w tych Borach???? Dzięki, łóżko jest naprawdę świetne, (w ogóle sypialnia Twojej córci mi się podoba) ja jednak osobiście nie przepadam za metalem. Wolałabym drewniane Fajne te szpilki, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts