AmberWind 15.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 brazuniu, jestem pod takim wrazeniem, ze szczeke z podlogi zbieram http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif Wyczarowalas piekne wnetrza i az milo sie patrzy jak calosc idealnie skomponowalas! Kaflowa kuchnia wspaniala. Nigdy takowej bym nie wyburzyla. Jest niesmowicie mocnym i oryginalnym akcentem w kuchni. Kolory wnetrz, belek, okiennic idealne! Coz mozna wiecej napisac Chyba, ze slow brak http://img47.imageshack.us/img47/7290/bigsmiletq8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ... o żesz ... ale masz super kuchnię ... aż chciało by się na niej gotować wspaniałe staropolskie potrawy, ... i te zapachy połączone z wonią palącego się drewna, ... a w "bratkaście" pieczona w całości szyneczka ... miejsce "z białym murkiem" oplecione winoroślą, wspaniale nadaje się na postawienie murowanej wędzarni z grillem, ... później już tylko jakieś "zadaszenie" i biesiadować można przez rok cały pozdróweczka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ha ha, ale ona, Braza nasza kochana, właśnie tę winorośl...w łeb! I do parteru ! A ja u siebie, od postaw, lata całe ..... i płaczę ze szczęścia jak mam pierwsze pędy centrymetrowe... Ehhhh..! (czy Echhhh..?) I wcale nie jest w realu gorzej - jest pięknie i klimatycznie! I , szczerze mówiąc, ten mąż z morza tam mi wcale nie pasuje... Brazunia, Karla, dwa psiury, jeden kot i - hajda! A sąsiad Adrzejek pomoże jakby co... Szanowny - Ty się nie gniewaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ZNISZCZYŁAŚ WINOROŚL??? Chyba całkiem zgłupiałaś. A tak już się dobrze zapowiadałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tez tego nie rozumiem Chyba nie dlatego że za kwaśne owoce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dziką winorośl!!!! Zniszczyłam dzikie wino!!! Gagata, aleś namieszła!!!! I do tego naraziłaś się Szanownemu I o Księżniczce zapomniałaś wspomnieć A winogrona były, są i będą!!! I nawet mają dość dobre owoce Wy naprawdę poważnie, że ładnie jest Skrobnęłam to w dzienniku, ale i tutaj się pochwalę - tapeta się położyła w kuchni!!! Czekam na akumulatorki do aparatu, który to aparat Wiolaszka mi przysłała, jak tylko przyjdą porobię zdjęcia, obiecuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Potwierdzam - Braza zerwała dzikie wino i bluszcz obrastające dom. Winogrona rosną na abstrakcyjnej ściance rzeczywiście nadającej się na plecy dla pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hejka! Dziś tylko się przywitam, a jutro nadrobię zaległości w czytaniu...jeśli tylko się uda Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No i tam, przy tej abstrakcyjnej ściance i na klimatycznym tarasiku będzie kiedyś stał mój grill murowany, będzie przezroczyste zadaszenie i zestaw niechybocących się mebli ogrodowych Cześć Monikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja lubię winorośl na ścianie. Teraz mieszkaliśmy na Mazurach w takiej chacie która obrosnieta była przebarwiającą się obecnie na czerwono dziką winoroślą i to wszystko na lesnej działce z sosenkami, brzozami i swierkami. Ehh cudnie, mówię wam. Chyba przestałm lubić nowoczesne domy. Teraz ciągnie mnie do takich klimatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Verunia, ja też lubię ... u innych Trudno, taką mam manierę .. no chyba mogę, cooo???? Aaaa ... i wiesz co! W okolicach moich jest sporo gospodarstw do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Nie mogę się doczekać posiadu przy tym grilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 PS. N ie chce ktoś kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Verunia, ja też lubię ... u innych Trudno, taką mam manierę .. no chyba mogę, cooo???? Aaaa ... i wiesz co! W okolicach moich jest sporo gospodarstw do sprzedania Nie kuś. Jak bym miała kasę to pewnie juz bym je oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 PS. N ie chce ktoś kota? Spytaj kaśki maciejowej. Żartowałm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Agduś, ja też!! Verunia, no dawaj, jestem cały czas w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Szukaj łóżka z dostępem z 3 stron. Pokój nie jest za duży i tak będzie wygodniej. Wysoki zanóżek (kurde jak sie to nazywa? ) byłby tylko utrudnieniem. A łóżko jak wypatrze to podrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Maylandzia, z dostępem z dwóch stron, bo 3 stroną to on będzie przy ścianie stał. Mam łazienkę do zrobienia, ale w między czasie - tak zwanym - spróbuję sobie coś wymarzyć w Pro100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.09.2009 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 O kurza twarz! Spuściłem was z oczu na 2 dni i już myślałem, że końca nie dogonię - tyle się tu dzieje chłodnia - piwnica...no a jak piwnica, to - BALONIK(I) z tymi jabłuszkami, malinami i winogronami Marzy mi się taka i kiedyś będzie... żeby tylko nam się udało jakoś na prostą wyjść... ... ... o TO TO TO ... taką se zrób ... mniejsca przeca masz dosyć ... będzie Pani zadowolona Szefo skąd ty wiesz, że właśnie dokładnie taka za mną chodzi...? Kiedyś będzie ani chybi... i wtedy najbardziej nie Pani, a Pan będzie zadowolony . Po prostu rewela! Te twoje lochy widziałem już kiedyś w którymś zakamarku forum, ale po restauracji to dopiero teraz je zwiedziłem . Ekstra! Toż to hotel a nie piwniczka! Ja zadowolę się nawet czymś skromniejszym, ale z kamienia-polniaka będzie na pewno Yeti, coś słabo dmuchałeś, pochmurno mam Jak już nabędziesz tę spalinówkę, to zapraszam do wypróbowania zakupu na moich chwaściorach No popatrz, a tak się starałem. Ale starość nie radość - chuch już nie ten... Jak będę wybierał "spalinówkę" to poszukam wersji ze śmigiełkiem i wtedy to już na pewno się do ciebie przlecę (lotem koszącym) Ciekaw jestem tych twoich odmalowanych apartamentów, ale zostawię je sobie na następny raz, bo teraz trza się do roboty szykować - krokwie na strych śwaksem wysmarować muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzień dobry. Ładne koniki zamówiłaś, Brazunia. Tapety ciekawam bardzo, szkoda, że jeszcze nie masz jak zrobić zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts