Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, u mnie też strony strasznie się wolno przeładowują i bywa że wyskakuje komunikat o błędzie.

Wieczorne pozdrowionka.

Widziałam na zdjęciach że poszalałaś z ogrodem, szacun.

Wiosną róże odwdzięczą się kwitnieniem, już to widzę. I z każdym dniem upewniam się w tym, że musisz zostać w Uroczysku.

Mam nadzieję, że Ty także.

Tola, o właśnie, a propos tych róż: czy ja mam je jakoś przyciąć??? Są jeszcze dwie, jutro trochę przy nich ogarnę to pokazę. Wszystkie pnące - co ja mam z nimi zrobić, jakby co???

No wiecie co - 6 raz próbuję zmienić wpis i za cholerę, znowu jakiś durny komunikat o błedzie!!! Co jest z tym Forum :evil:

Mogą być gałęzie świerkowe? Dziwny dostatek ich mam :roll: :wink:

Idę spać! Jutro rano pobudka, może Forum zacznie lepiej działać. 10 raz próbuję wysłać posta i kicha, ciągle Debug Mode wyskakuje :evil: Tylko w dzienniku - dziwne no nie???

Dobranoc :D

Czy u Was też tak chłodno??

bardzo!!!!!! i do tego mocno wieje :-? nie lubie takiej jesieni- szarej i bez słonca :(

No co wy! :o Na jakim wy jesteście kontynencie?, a u mnie cały dzionek ze słoneczkiem, ciepełko i bez wiatru...

Ale ani chybi coś mi jutro przez zawiść podeślecie :roll: :evil: :wink:

4 raz próbuję zmienić wpis w dzienniku i za każdym razem wyskakuje mi błąd. O co kaman :o
...a u mnie jakieś cyrki z godzinami wpisu wychodzą... O której wysłałaś ostatniego posta? Teraz u mnie 23:18 a po odświeżeniu strony pojawiają się nowe wasze posty z godz. 21 z minutami :roll:

(chyba że wy rzeczywiście z innego kontynentu... :wink: )

...o qrna, też nie mogę wysłać posta :o

5-ta próba i nic (a godz. zrobiła się już 22:25)

7-ma próba i nic... (22:30)

Braza, musi być, że przez te twoje zdjęcia cały serwer zatkałaś :lol:

Chyba sobie odpuszczę... (10 próba / 22:52)

...a może to nie twoje zdjęcia tylko mnie tu po prostu nie lubią i wpuścić nie chcą... :roll: :lol:

Mogą być gałęzie świerkowe? Dziwny dostatek ich mam :roll: :wink:

mogą Depesia, choć niektórzy twierdzą, że z lasu można do ogrodu jakieś choróbska przytargać, ale jeśli ogród prawie w lesie?

Inni są przeciwnikami łamaniu gałązek w lesie. Ale jeśli las jest Twój?

Zrobisz jak uważasz.

Porannie wita!

Yeti, gdzie Ty się podziewałeś??? Już się zaczęłam zastanawiać, czy listów gończych nie wysłać za Tobą :roll: I wcale nie przeze mnie te posty to przez jakiegoś Debuga Modema - ja go nie znam, a Ty??????

Tolunia, gałązki świerkowe to ja będę miała bez łamania, muszę koniecznie podciąć niektóre świerki bo gałęzie mają tuż przy ziemi. Rozmawiałam już z leśniczym - nie ma nic przeciw, a nawet jest za, bo to też ponoć niedobrze, gdy gałęzie po ziemi się wiją!

Miłego dnia, idę pomyśleć, czy warto coś robić :wink:

Rrrany! Braza! O której Ty się tu pojawiłaś???!!!

Fotostory śliczne! Kolejny dowód na to, że ludzie, które twierdzą, że pies Z NATURY nienawidzi kotów, to głupie są! Dwa piesy do kotów nieprzyzwyczajone od szczeniaka, wielkie i groźne, wcale nie mają zamiaru rozrywać na strzępy i zjadać kociego futra.

Jestem pod wrażeniem przemian ogrodu! Załatw jeszcze sobie jaieś przeoranie i zabronowanie tych dziur między domem a garażem i zasiej szybko trawę, żeby zdążyła wzejść przed zimą (zdąży?).

U nas wczoraj było pięknie i wręcz gorąco. Odczulam to baaardzo dokładnie, bo się naszarpałam z naszą beznadziejną kosiarką. Coby uruchomić teog grata, trzeba ze sto razy energicznie pociągnąć za sznurek. Prawe ramię mam wyrwane ze stawu i dla kontrastu chyba bolą mnie plecy po lewej stronie. A ta cholera się dławiła na sam widok trawy co chwilę, więc musialam znów ją szarpać za sznurek. I tak przez cały dzień bez mała (z przerwami na odbieranie i odprowadzanie dzieci, gotowanie i inne takie).

Dobry Ranek,

Jestem, jestem - nie ma czasu klawiszy strzępić po próżnicy...

...a do listów gończych to Yeti już przywykł :wink:

...ale bądźcie czujni, bo obserwuję was z ukrycia :D

...a wczoraj to nawet dłuższy spacer po twojej chatce sobie urządziłem - nie czułaś mojej obecności? :lol:

Miałem zamiar się tu publicznie nie zachwycać, bo od tych pochwał to cię teraz złe myśli nachodzą: "...idę pomyśleć, czy warto coś robić".

...no ale się powstrzymać nie mogę :-? : domek pięknieje z dnia na dzień, no i na dodatek jeszcze to otoczenie: lasy, jeziora... W takiej bajkowej scenerii, to i ten czerwony płotek i okiennice całkiem fajnie wyglądały (a w zimową porę, to nawet by trochę podwórko kolorem ogrzały :wink: )

Ehhh, nie będę więcej pisał, bo jeszcze swoje góry (dobrońskie oczywiście) porzucę.

Ooo! Właśnie zobaczyłem, że wczorajsze zdjęcia dorzuciłaś.

Prawdziwa sielanka :wink: - ciekawe kto się od kogo zaraził nieróbstwem: zwierzyniec od ciebie czy ty od zwierzyńca :wink: :lol:

...A tak bardziej serio, to rzeczywiście odrobina przyczesania niesfornej natury na dobre wyjdzie i domkowi, i podwórku, i mieszkańcom :wink: .

Zielsko ma to do siebie, że gdy go nie ma, to człowiek chce, żeby urosło jak najszybciej. A gdy się już rozrośnie, to go później opanować nie można i na dodatek okazuje się, że wszystkiego jest za dużo i za ciasno :D.

Jeśli nic ci się dla siebie do roboty na dzisiaj wymyślić nie uda, to trawę skoś :wink: :lol:

...aaa, i zamknij drzwi w saloniku, bo ci konie uciekną :D

Fotki super ...komentarz jeszcze lepszy.

Łączę sie w bólu w walce z pigwowcem...ja walczę z miskantem.

Wiosną korzenie potraktowałam kilofem a teraz śladu po mojej walce nie widać.

Efekt zarażenia się od Ciebie malowaniem.. wczoraj kwietnik pomalowałam wstępnie :D

(...)U nas wczoraj było pięknie i wręcz gorąco(...)
...a dzisiaj u mnie szaro, buro i ponuro... Mówiłem, że mi coś tu przyśłecie :evil:

Ale nie ma tego złego...

Wlezę sobie dzisiaj na strych. Wczoraj nie mogłem, bo od tej rozgrzanej blaszanej patelni nad głową, resztkę rozumu by mi na jajecznicę ścięło.