Rom 13.12.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 moja żona się takowymi wnioskami zajmujewidziałem jakie to opasłe tomiskaręce można załamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 co tutaj tak cicho dzisiaj? Bo mnie nie było i nie miał kto trajktać Witam wieczornie!! Mam prezent dla Laski - takie SPA Jej odwalę, że tydzień z łazienki nie wyjdzie Depeesiu jak bony dyny, co Ty za projekty dla Unii robisz Ja bardzo przepraszam, czy to z braku innego zajęcia czy za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Macie juz prezenty Wiertarke to sama bym chciała dostać. Mamy juz Boscha ale to męża a ja się nie dotykam bo mogę popsuć Ja myśle tylko o prezencie dla córki. Kupiłam jej juz pościel satynową w chińskie wzory (choruje na taka od kilku miesiecy, przechodzi fascynacje kulturą dalekiego wschodu ) O taką: http://www.allegro.pl/item278125076_adam_posciel_satyna_bawelna_100_2_gratisy_.html Dostanie też nowy telefon. No i jeszcze jej perfumy musze kupić z chupa-chips Powinno wystarczyć Dla meża nie mam nic ale on pewnie dla mnie też ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Braza jakie SPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Braza jakie SPA? Spokojnie, na turnus Jej nie wyślę! Kupiłam w "Naturze" piękny zestaw "Bath&Rosy" z żelem pod prysznic, płynem do kąpieli, mydełkiem, peelingiem,solą do kąpieli i wodą toaletową. Nawet gąbka jest A niech tylko zrobi jakowąś minę nietęgą, to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 O, takie cuś. Prawda, że ładne - chociaż zdjęcie nie bardzo udane http://images34.fotosik.pl/78/131d1d1fb1adda12med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Powinna byc zadowolona. Ja bym była Potrzebny mi taki łazienkowy wypoczynek Kiedyś kupiłam Kozie Mleko do kąpieli. To był taki biały proszek. Barwił wodę w wannie na biało. W proszku tym były suszone płatki róż. W wodzie sie prostowały i nabierały wyglądu. Woda mocno pachniała rózami. No rewelacja!!!! Chciałam kupic to ponownie ale nie mogłam nigdzie spotkać Czułam się jak Kleopatra w tej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Osobiście preferuję szybki prysznic, ale faktycznie, przychodzi taki dzień, w którym mam po prostu ochotę pobyczyć się w wannie! UI wtedy ma być jak na filmie , aczkolwiek moja łazienka odbiega od tych filmowych znacznie... Nabrałam ochoty na takie byczenie się. Chyba sobie jutro po koniach zafunduję wieczór w płatkach róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja też zazwyczaj ograniczam sie do prysznica. Mam kabinę nawannową w swej obecnej łazience w bloku. Ale lubię takie polegówki, szczeglnie gdy jest brzydka pogoda lub gdy nie mam humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Depeesiu jak bony dyny, co Ty za projekty dla Unii robisz Ja bardzo przepraszam, czy to z braku innego zajęcia czy za karę To drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Brazo ale fajny ten zestaw SPA. NA miejscu Laski bym się cieszył. A są takie zestawy dla facetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Depeesiu jak bony dyny, co Ty za projekty dla Unii robisz Ja bardzo przepraszam, czy to z braku innego zajęcia czy za karę To drugie. Uuuuu!!!! Ta mina nic dobrego nie wróży Rozchmurz się, chociaż wiem, że to wysiłek, jak coś się robi za karę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Brazo ale fajny ten zestaw SPA. NA miejscu Laski bym się cieszył. A są takie zestawy dla facetów? Chyba są, ale ja się nie rozglądałam. Za to córcia wybrała dla Taty (za swoje piniędzę) zestaw dezodoro +woda toaletowa. Ładnie qurczę pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 DPS sama nie wiem co gorsze: projekty unijne czy zamówienia publiczne Ja akurat to drugie przewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rom jesteś facet z krwi i kości!! Powiedz mi, czy 35-letniego faceta zadowoli zestaw whyski "Jeam Bim" + wiaderko na lód? Chociaż facio nie jest jakimś specjalnym smakoszem! Się okazało, że dorosły syn Laski też wróci z rejsu na święta no i ... wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Skoro nie jest smakoszem to może lepiej kup mu zestaw ładny do wina? Jakieś korkociagi itp. To się przydaje np. w towarzystwie by błysnąć chromem przed oczami gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Np. coś takiego: http://extraprezenty.abc24.pl/default.asp?kat=12243 lub http://www.asklep.pl/x_C_Dz__P_43710087__ESID1_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Braza toż to bajka!!!!!!!!!!!!! Ale mi się podobają Twoje pomysły. Wybadaj tylko jakoś delikatnie czy lubi whisky. No bo jak nie lubi to będzie klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mayland mi osobiście taki zestaw do wina średnio się podoba. Ale to oczywiście subiektywne odczucie. Wydaje mi się raczej że faceci skupiają się na samym winie, a nie na samym sposobie otwarcia. JAkby był nóż to też by się dało otworzyć. I jak tu się nie zgodzić że faceci są prości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Romciu a co Ty nazywasz bajką Wybadam, chyba jednak lubi, bo kiedyś z Szanownym po szklaneczce popijali, tak mi się jakoś wydaje! Ale widziałam też Żubrówkę w... kurtce!!! Poważnie - butelka Żubrówki 0,7l ubrana w kurteczkę z kaputerem, obszytym futerkiem!! Rewelka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts