aka z Ina 25.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Lepsze, czy nie mi podobają się bardziej takie O!! hehe wiedziałam toć faktycznie maja się tobie podobać..... leć do mojego dzienniczka znalazłam dla Ciebie link do tych mebli buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Byłam, dzięki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Sama zburzysz??? Kurde, że też tego nie zobaczę! PS Już wiem, przeciwko komu skieruję moją rewolucję! Jeżeli znów mnie ogarnie rewolucyjny nastrój, to dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 25.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzięki za miłe powitanie, Brazo Ja też mam taką nadzieję, zaglądam do Ciebie i do DePeSi, ale dopiero teraz znów zaczynam swoja ponowną aktywnosć na forum, pozdrawiam serdecznie i na pewno będę do Ciebie często zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Brazuś no taki malusi korzoneczek Cię pokonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.09.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Widzę Braza, że za robotę się wzięłaś I dobrze. Teren pięknieje, aż chce się żyć. Widzę, że Kama ma się dobrze, ale ciałka nie ma za dużo? Szkoda stawów Jak temat pieców? Kiedy podejmujesz ostateczną decyzję? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dzięki za miłe powitanie, Brazo Ja też mam taką nadzieję, zaglądam do Ciebie i do DePeSi, ale dopiero teraz znów zaczynam swoja ponowną aktywnosć na forum, pozdrawiam serdecznie i na pewno będę do Ciebie często zagladać Oooo, tak mi miło, że zaglądasz i do mnie, ale będzie mi jeszcze przyjemniej, jeśli się odezwiesz - coooooo? Dzień dobry z suchego ( ) i słonecznego lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dobry Dzionek, Cóż to dzisiaj jest grane? Słonko dawno wstało a Braza jeszcze się nie odmeldowała? Brazka, czyżbyś się byczyła przy sobocie? Niedopatrzenie postaram się wkrótce nadrobić - poszukam jakiejś foty i przedstawię wam oficjalnie moją futrzatą Wusia, na zdjęciach (i to z oddali) to nie tylko z ogródka piękność można zrobić - gorzej na żywo ...a okiennice i płotek lepsze były czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dobry Dzionek, Cóż to dzisiaj jest grane? Słonko dawno wstało a Braza jeszcze się nie odmeldowała? Brazka, czyżbyś się byczyła przy sobocie? Może berberysa strzyże, a przy okazji znowu coś jej się nie podobało i walczy z kolejnymi korzeniami i zaroślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Jak tak dalej będzie szalała, to niedługo pustynię tam zrobi Oby tylko z rozpędu domu nie zburzyła i modrzewia nie wykarczowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Iiiieeee taaaam... Na grzyby pewnie poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Gości miałam! Na grzybach byłam, są!!! Uzbierałyśmy naprawdę dużo!!! Obiecuję, że dom i modrzew, a także świerki i inne iglaste oraz jarzębina w zagrożeniu żadnym nie są!!! Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No wiedziałam, że to tak się skończy. Czy ktoś może wie, kiedy u mnie będa grzyby - dużo grzybów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Niedługo, zobaczysz. Jeszcze tydzień temu można było pomarzyć, a dzisiaj jeden przy drugim. No, chyba że to chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 dobry wieczór Braza Ty mnie nie denerwuj bo ja nie mam czasu na grzyby bo po jakichś rowach się czołgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie wiem, po co Ty się Wusia czołgasz po tych rowach, chociaż po tej pracy na ulicy to właściwie nic mnie w Twoim wydaniu nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Brazula jakkolwiek to zabrzmi to po to żeby poziom złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Do dnia dzisiejszego byłam święcie przekonana, że to pion trzeba łapać No jaki to człowiek niedoinformowany jest, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 nio a mnie poziom potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Gości miałam! Na grzybach byłam, są!!! Uzbierałyśmy naprawdę dużo!!! Obiecuję, że dom i modrzew, a także świerki i inne iglaste oraz jarzębina w zagrożeniu żadnym nie są!!! Wieczorek Do czasu, do czasu... Kiedyś garaż też zagrożony nie był. Do stajni miało być blisko i jednocześnie nie stałaby tuż obok domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts