Agduś 26.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 dobry wieczór Braza Ty mnie nie denerwuj bo ja nie mam czasu na grzyby bo po jakichś rowach się czołgam Ja dla odmiany leżałam na lewym boku nad małym rowkiem i zimno mi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Fakt, masz rację, ale ja naprawdę nie mogę na to patrzeć. Za tym gniotem jest przepiękny widok i tracę okazję oglądania go tylko dlatego, że jakiś debil postawił coś takiego na środku podwórka! No sama pomyśl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Agduś mnie też raczej nie grzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Agduś, a dlaczego akurat na lewym boku nad tym rowkiem?? A przy okazji - jaki to rowek był??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Fakt, masz rację, ale ja naprawdę nie mogę na to patrzeć. Za tym gniotem jest przepiękny widok i tracę okazję oglądania go tylko dlatego, że jakiś debil postawił coś takiego na środku podwórka! No sama pomyśl!!! Może pomyślę. Ja tam widziałam czyma duszy budyneczek, który sam w sobie byłby ładnym widokiem, ale skoro zdecydowałaś... W końcu Twój garaż i Twój widok! A co słychać z ogrzewaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Z ogrzewaniem to będzie słychać, jak będzie konsolidacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A kiedy będzie konsolidacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ma być na dniach ... nie pytaj ilu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A ilu? Obyś rację miała, Brazunia, z tymi grzybami, bo cholera mnie w końcu weźmie. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ciekawska Będę, mam rację, zobaczysz!!!! Dzień dobry Idę na spacer do lasu - biorę psy, córcię i aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No co, ciekawość mnie zżera! Uważaj z psami w lesie - myśliwi mają prawo je zastrzelić bez żadnych pytań, jeśli biegają luzem, nawet obroża na szyi może nie pomóc. U nas niedaleko jeden taki zwyrodnialec zastrzelił psa na oczach jego 7-letniej właścicielki i jej dziadka - wzięli psa na spacer skrajem lasu, po polach. I okazało się, że MIAŁ PRAWO, chociaż pies niczego złego nie robił. Odstrzeliłabym gnojowi jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ... Chefie - kajam się, o wybaczenie proszę, ale z tej pigwowcówki to u mnie nic nie będzie. Nie lubię nalewek, nie umiem ich robić, trudno ... nooooo ... już się nie gniewaj.... Obiecuję, że będę dbać o pigwowca i na pewno się nie zmarnuje w nowym miejscu! ... ... NOoooo http://www.chefpaul.net/smiles/ok.gif ... a nalewkie łatwo zrobić http://www.chefpaul.net/smiles/drunk2a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wiem Depsiu, wiem. uważam. Też bym gnojowi odstrzeliła. Nienawidzę czegoś takiego!! Wszystko ma swoje granice i najważniejsze to kierować się rozsądkiem. Chefi - I promise!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cześć Szefowa !!! Coraz piękniej u Ciebie na Brazowisku.... nie jest to tylko moja opinia .... bo np. Gwoździkowa to zauroczona jest Twoim miejscem ... (Ona zawsze marzyła o czymś takim ... a nie o fabryce do adaptacji ) PS. mój brak obecności na FM nie ma nic wspólnego z powyższym .... PS2. Pozdrowienia dla Wszystkich TU piszących ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ulżyło mi Gwoździku! Pozdrowienia i buziaki dla Pani Gwoździkowej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A se zajrzałam do Ciebie, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dobry wieczór Brazula i jaki wynik spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A se zajrzałam do Ciebie, a co... Skoro już przyszłaś .... no to witanko Wusia, spacerek udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 o i to sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witanko!Pochwalę się,że płot już otynkowany!I jeden kot w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts