Piątka 30.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 cześć, dobrego dnia.. dziennik przeczytałam tchnie sielskim i normalnym życiem głowa do góry, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 U mnie też galancie polało - trzeba będzie sprawdzić czy się gdzieś grzyb nie pojawił oby nie na ścianach albo na krzaczorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry jak ktoś jeszcze raz wspomni o grzybach zacznę gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 30.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nie będę o nich (grzybach ) wspominać ale mi Braza narobiła apetytu... Nie co to bym je zjadła ale uwielbiamje zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Żeby się na zębiska tej brązowej, pomarszczonej nie narazić, to też wspominać nie będę... ...ale, jamles, to właśnie miałem na myśli ... ...chociaż, gdyby tak jakieś szlachetne, kapeluszowe na ścianie wyrosły... To narazki. Jadę na grzy..., no tego... -branie, ...no, wiecie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 oj Yeti o bicie się proszisz niech mnie ktoś zabierze na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 u nas też niema grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam się popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ale zgrzybiałby wewątek się zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 powiem krótko wątek sadystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To ja z innej beczki.Czy to tu pisałam o mojej "klątwie kulawego wróbelka"? Nadal działa! Wczoraj przyszłam do domu z... psem. Nie moim bynajmniej, bo to by sensacją nie było. Pies marki cundelburry się przypałętał. Akurat rano zauważyłam ogłoszenie na stronie Niepołomic, że komuś takiego psa "ukradli". Prawdopodobnie pies, przywiązany na dwie godziny przed zamkiem, w którym odbywały się różne imprezy, przestraszył się odgłosów strzałów i zaczął szarpać smycz. Być może ktoś w dobrej lub złej wierze odciął smycz, pies uciekł i zgubił się. Wczoraj znalazła go pani przeprowadzająca, kiedy biegal koło szkoły. W tym miejscu i w tym momencie znalazlam się też ja. "Kto weźmie pieska i poszuka wlaściciela?" Zgłosiłam się na ochotnika, wobec braku innych możliwości. Na szczęście właściciel się odezwał po mojej odpowiedzi na forum niepołomickim i późnym wieczorem po psa przyjechał z Rzeszowa! Pies miał czekać na to w garażu, bo Emi ostatnio zaczęła namiętnie bronić terytorium, ale Faworek pałkał, a Emi jakoś pogodziła się zobecnością intruza, który w dodatku właził do kuchni i na górę, czego jej nie wolno robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Agduś- a ja myslałam, że to tylko mi trafiają się takie historie.....mi jak kilka razy w roku ktos nie przyniesie, nie zadzwoni o jakimś biednym, potrzebujacym pomocy i przygarnięcia zwierzaczka bądż nie spadnie chory i osłabiony ptak prosto na głowę lub pod nogi, albo nie przypałęta się zaginiony zwierzak, gdzie potem marnuje kupę godzin na odnalezieniu właściciela to juz myślę, że jest coś nie tak a jak pytam dzieciaczki bądż znajomych co mi znoszą takie poszkodowane zagubione zwierzaczki- dlaczego ja????? to tylko słysze-Ty będzisz wiedziała co z tym zrobić, albo -wiedziałam, ze nie odmówisz pomocy 3 m-ce temu miałam w domu paro-miesięcznego amstafa i niestety moje gadziny też strasznie były zazdrosne....musiałam je wyprowadzić na dwór a on rządził domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Aka, od razu mi lepiej! PS Nie kupię fugi z efektem brokatu firmy Atlas, tylko jak tę firmę przekonać, że nie warto mi wsadzać na każdą stronę reklamy? Jak im wytłumaczyć, że moja niechęć do fugi z efektem brokatu rośnie wprost proporcjonalnie do ilości zamkniętych przeze mnie jej reklam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 30.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 powiem krótko wątek sadystów Chodzi o....... ( grzyby ???) Teskno nam za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Daaawno mnie tu nie było - naprawiam to, ale nie obiecuje poprawy niestety... Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzień dobry Niezapominajko dokładnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ale się grzybów nazbierałem aż siedem ...................................... kapeluszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a jakie te kapelusze? bo jak słomkowe to małe ale do kowbojskiego to troche by weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 powiem krótko wątek sadystów Od sadystów wyzywa, a sama kły szczerzy, albo bić chce... Z pewną dozą nieśmiałości (bo nadal się boję ) donoszę więc, że grzyb u mnie nigdzie jednak nie wylazł . A gdzież się nasza leśna gospodyni podziała? Nowy miesiąc nastał, więc i nowy limit bajtów być już powinien(?) . No chyba, że znowu córuś była szybsza i filmik obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Yeti a kto mnie dręczy wizjami grzybów a zabrac na grzyby nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts