braza 03.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Nooo, u mnie w mieszkaniu przy takiej pogodzie jak teraz (nad morzem) było jakieś 22 stopnie. Nożesz w mordę, muszę coś z tym zrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 03.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Braza 25 stopieni z paleniem. Zdechnąc mozna ale małż sie uparł zeby spalic walające się gałązki. Braza tu gdzies był post a "obrzędach gromnicznych" Chyba udzielali sie Hes i ktos jeszcze. Zabawa polega na tym że chodzisz z zapaloną świeczka i patrzysz gdzie sie płomień chyli aby wyczaic gdzie ciepełko ucieka i jaka jest cyrjukacja powietrza. Może to co pomoze zebys uratwała troche ciepełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Żal maluchy oddawać, ale same wiecie - tak jest dla wszystkich lepiej. Braza, a Ty nieocieplony masz ten dom czy jak? Przecież to niemożliwe, żeby ciepło tak bardzo uciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Wciornastku, ja tam wiem, którędy pryska to ciepło: nieszczelne okna i ocieplenie domu do bani, to raz, a a dwa - w kuchni mi się nie chce palić - musze wołać kominiarza, a kominek jest po prostu za mały. Ot i wszystko. Bez pieców nie pociągnę długo! Teraz mam w salonie 24 stopnie, w kuchni 22 a na górze 23 - palę od kilku godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ja się tylko obawiam, że piece nie rowiążą tego problemu Skoro "tanie" ciepło (kominek+kuchnia) tak szybko ucieka to tak samo bedzie uciekało "drogie ciepło" (piece elektryczne). Obawiam się, że to będzie kosztowny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Maylandziu, pewnie będzie kosztowny, ale przynajmniej wstając rano nie będę szczękała zębami. A może uda się chociaż 2 ściany ocieplić i ze 3 okna wymienić, od tych najbardziej newralgicznych stron ... zobaczymy... Na pewno na wiosnę trzeba odkopać fundamenty, zaizolowac i ocieplić. Później podłogi i ocieplenie porzadne domu, a nie prowizora. Ale się wrypałam. Co nagle to po diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No tak, czas ucieka a tu zima za pasem. Doskonale Cie rozumiem z tą stałą temperaturą. Ja również muszę mieć ją zapewnioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzień dobry. Będzie trudno, ale myślę, że dobrze myślisz, Brazunia. Wiosną koniecznie musisz zacząć prace ocieleniowe i uszczelniające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Brazunia a łopatę do odśnieżania to juz masz? Przyda się napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ...i sanie, narty albo rakiety do śniegu ...a tak na marginesie... W poniedziałek za tydzień muszę jechać na kontrolę lekarską z młodą do Krakowa. Wykombinowaliśmy z najdroższą, że ponieważ zapowiadają poprawę pogody, więc zabierzemy babcię i młodych i zrobimy sobie wycieczkę wyjeżdżając już w pt lub sob. Babcię planujemy podrzucić rodzinie w Katowicach, a my z młodymi... hmm no właśnie... Wusia i Agduś, co można robić w okolicach trasy Katowice - Kraków przez łikenda? Wy chyba tamtejsze(?) . Może coś podpowiecie Wieliczkę i Oświęcim już mamy zaliczone... Macie tam na południu jeszcze jakieś inne atrakcje? O! Na przykład coś mi się kojarzy, że gdzieś w tamtych rejonach jest jakieś znane arboretum... a może jeszcze coś innego (sorki za prywatę na Brazulowych stronach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://i.pinger.pl/pgr345/6fd3e71100006998489ac232/kawa_jpg.gif bry popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ano ... bry Ty się An-Budowa narażasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://www.joga-joga.pl/pic/cukier-wiaderko123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ooo, łeeee, zescukrem Przylizłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nawet bardzo się narażasz ... ale cukiernica fajna OK, no przeca gadałam, że się Gośka naraża tymi kostkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ooo, łeeee, zescukrem Przylizłam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam cukier dla Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dla księżniczki to byś jakąś marchewkę zapodała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nawet bardzo się narażasz ... ale cukiernica fajna OK, no przeca gadałam, że się Gośka naraża tymi kostkami nooo, tylko nie gadałaś jakimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nawet bardzo się narażasz ... ale cukiernica fajna OK, no przeca gadałam, że się Gośka naraża tymi kostkami nooo, tylko nie gadałaś jakimi No tak .... ten szczegół jakoś pominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nawet bardzo się narażasz ... ale cukiernica fajna OK, no przeca gadałam, że się Gośka naraża tymi kostkami nooo, tylko nie gadałaś jakimi No tak .... ten szczegół jakoś pominęłam Grrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts