kaśka maciej 06.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Królik, wpada jak po ogień ale inne babki to podrywa ... pewnie już Mu się znudziłam braki czasowe ale pitulam gorąco...może do rana styknie Królik to chociaz do ciebie wpada, nawet jesli po ogień Ja mu się nie znudziłam, o mnie w ogóle zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To wredne skakanie foruma to jest po to, żebyśmy trafiali niechcący w reklamę z kolorowymi balonami (za cholerę nie chcę wiedzieć, co to za reklama). Pewnie muratorowi płacą za odsłony. No to odsłaniamy niechcący, zasłaniamy nawet nie patrząc, co się odsłoniło, reklamodawca się cieszy i płaci, murator się cieszy i inkasuje, tylko nas trafia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To wredne skakanie foruma to jest po to, żebyśmy trafiali niechcący w reklamę z kolorowymi balonami (za cholerę nie chcę wiedzieć, co to za reklama). Pewnie muratorowi płacą za odsłony. No to odsłaniamy niechcący, zasłaniamy nawet nie patrząc, co się odsłoniło, reklamodawca się cieszy i płaci, murator się cieszy i inkasuje, tylko nas trafia! tra la la la , a ja juz wyczaiłam jak te fugi i balony poblokować i mam jeno i tylko foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To wredne skakanie foruma to jest po to, żebyśmy trafiali niechcący w reklamę z kolorowymi balonami (za cholerę nie chcę wiedzieć, co to za reklama). Pewnie muratorowi płacą za odsłony. No to odsłaniamy niechcący, zasłaniamy nawet nie patrząc, co się odsłoniło, reklamodawca się cieszy i płaci, murator się cieszy i inkasuje, tylko nas trafia! tra la la la , a ja juz wyczaiłam jak te fugi i balony poblokować i mam jeno i tylko foruma no to mów!!! na co czekasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kaska od Macieja, a co masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dobry wieczór Brazula i kiedy ten kominiarz będzie przepychał Malka mów co z tą fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale powiedzcie mi jakie internetowe programy macie, bo jedynie chyba do Explorera nie ma bata na fugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja mam Operę i wcale nie najnowszą wersję i wcale mi takie niespodzianki nie wyskakują - wyłapuje bez pudła i bezbłędnie. W sumie nic specjalnego nie doinstalowywałam, po prostu w opcjach mam zaznaczone blokowanie niechcianych wyskakujących okienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 w sumie w domu nie narzekam bo pomimo explorera lata mi tylko z boczku czarny kwadracik ale w pracy mnie krew zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja mam Operę i wcale nie najnowszą wersję i wcale mi takie niespodzianki nie wyskakują - wyłapuje bez pudła i bezbłędnie. W sumie nic specjalnego nie doinstalowywałam, po prostu w opcjach mam zaznaczone blokowanie niechcianych wyskakujących okienek. widzisz, a u mnie nie zadziałało,musiałam poblokować serwery z których wysyłame sa reklamy przez urlfilter.ini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Psia krew, bez przerwy mnie wylogowuje Cholery dostanę!!! Kjójik, zrehabilitowałeś się! Zimno było! 16 w kuchni, 17 (prawie 18) w salonie. Do doopy! Cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Braza nie ma to tamto wołaj marynarza niech grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kiedyś w końcu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no ale lepiej wcześniej jak później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A co z tą konsolidacją??? U mnie Opera też pokazuje fugę. W dodatku nie mogę się w niej zalogować na stałe, a mnie się nie chce logować po każdym włączeniu kompa (mam zawsze stresa, czy pamietam hasło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nie wiem, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Agduś - narzędzia - preferencje - ogólne - blokuj wszystkie wyskakujące okna, jak nie podziała to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapomniałam napisać, ze ja to Ci współczuje tego palenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Maylandzia, dzięki za zrozumienie. Jeśli palenie w kominku dla przyjemności jest już samo w sobie przyjemne, to okey, ale palenie z konieczności, gdy tyłek marznie to już nie jest fajne. I jeszcze ta cholerna kuchnia ... no nie lubię jej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A czym Ty palisz pod tą kuchnią? Mam nadzieję, ze weglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts