Reyzel 13.12.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Alescie się tu rozpisali [ no ja już nic nie mówie ledwo nadążam w przeskakiwaniu między tematami Rom, no ja już też nie nadążam Brazunia, faktycznie gaduła jestes I ludzie Cię odwiedzajacy ( bez obrazy proszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Agduś to skarbnica wiedzy nt prezentów Niezłe cudeńka wynajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Gaduła byłam, jestem i będę!!!!! A jak o mnie zapomnicie to takiego wrzasku narobię, że sama Szanowna Redakcja będzie Was błagać, cobyście wrócili!!! Agduś jest The Best!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Gaduła byłam, jestem i będę!!!!! A jak o mnie zapomnicie to takiego wrzasku narobię, że sama Szanowna Redakcja będzie Was błagać, cobyście wrócili!!! Agduś jest The Best!!!! ale my się nigdzie nie wybieramy ...no co najwyżej do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Noooo, trzymam za słowo!!!!!! A do łózka to i ja powinnam - jutro szkoła niestety Córci - nie podejrzejwajcie mnie przez przypadek o jakieś edukacyjne zapędy!!! Jeszcze nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Gaduła byłam, jestem i będę!!!!! A jak o mnie zapomnicie to takiego wrzasku narobię, że sama Szanowna Redakcja będzie Was błagać, cobyście wrócili!!! Agduś jest The Best!!!! Zapomnieć ??? O Tobie ??? Nooooo prossszzzzzzzzzeeeeeeeee..... co to za pomysły ???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kosmos i globus REWELACJA!!!!! Gdybym miała szmal kupowałabym od razu - dla siebie!!!!! Ja też! Zamówiłam wczoraj i mam nadzieję, że dotrze. Kurierem, bo w pocztę nie wierzę. Chociaz paczki od mamy docierają na razie nawet szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Gaduła byłam, jestem i będę!!!!! Agduś jest The Best!!!! Miło mi! A pod względem gadulstwa to się dobrałyśmy jak w korcu maku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Agduś to skarbnica wiedzy nt prezentów Niezłe cudeńka wynajduje Przyznam się, że sama dopiero odkryłam tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Szanowny wraca w poniedziałek!!!!!! Gorsza wiadomość - ląduje o 1.30 w Gdańsku i ... nie bardzo ma jak dojechać, chyba że zdąży na 04.19 na pociąg! No nic, pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Umów się na jazdę. Taką dłuższą, żebyś zdążyła do Gdańska i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Umów się na jazdę. Taką dłuższą, żebyś zdążyła do Gdańska i z powrotem. Myślałam otym, ale to jednak za daleko!! Darek raczej na to bnie pójdzie Dziwoniłam do koleżanki, może Jej mąż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Szanowny wraca w poniedziałek!!!!!! No to już na pewno szalejesz z niecierpliwości! U nas mówi się, że pewnie tupiesz już nogami jak zając przed ....niem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Szanowny wraca w poniedziałek!!!!!! No to już na pewno szalejesz z niecierpliwości! U nas mówi się, że pewnie tupiesz już nogami jak zając przed ....niem. ze przed czym?? u nas sie na to mowi ..wsciek macicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A tupię, tupię Może być, że jak zając przed .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 no przed czym??? moglybyscie podac pierwsza literke ? mam za duzo wersji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ... przed j ..... ... przed p..... ... przed s.... Wystarczy Czy ja już mówiłąm, że masz śliczną czapeczkę Cosik troszkę duża, ale twarzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Żabcia, Ty się tak nie chowaj pod tą czapką, i tak wiemy, że wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 nic nie wiem ..bylam grzeczna .... ..zawsze jestem grzeczna ... p.s...czapke zakosilam Swientemu......a co.....pijany byl, to nie zauwazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Nie ył pijany, był nieżle nawalony, skoro pozwolił zakosić tak ważną rzecz Mikołajowa zrobi Mu nową, ale co się biedak nasłucha .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts