Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

http://www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/rysunki/maly/1.jpg

No comments :-?

...a ja jednak pozwolę sobie skomentować :wink:

Podpis musi brzmieć:

"Nie tak łatwo załatwić kotka! :evil: "

...tym bardziej, że kotek przyznaje, że ma "tak twardą dupę, że orzechy może łupać" ...i to pewnie tak włoskie jak i laskowe :wink: :lol:

Braza, uszy do góry!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia wyczyszczona, niby się pali, daje ciepło, ale to radosna twórczośc - jak zresztą wszystko w tym domu. Deszcz leje, zimno na dworze, a w salonie zaczęła się demolka.

Nie bardzo wiem, o czym pisać... :roll:

Cześć wszystkim :D

jak to, o czym? o tym co na serduchu leży, o tym co spać nie daje, o tym co serce raduje, o tym jak Uroczysko walczy z zimnym frontem, o tym, jak za nami tęsknisz i jak Ci miło, że my tęsknimy jeszcze bardziej :D

Tęsknię za Wami jak diabli zawsze, gdy nie mogę poczytać, co też tu wypisujecie!! Uroczysko walczy, ale cosik słabiutko. Na serduchu ciężko, wątpliwości 100 000 do których jeszcze los księżniczki dołącza - wiecznie jest pokopana albo pogryziona. Mam ochotę z powrotem wywieźć ją do K-gu :-? Samochpdu nie ma i kto wie kiedy będzie, jestem na łasce albo komunikacji za przeproszeniem publicznej, albo sąsiada. Doopaaaaa!!!

Ogólnie nastrój wisielczy, to co będę i Wam humor psuła...

Czasem i tak bywa, pod górkę i widoków na to, by wreszcie z górki nie widać.

Ale Ty mądra kobieta jesteś i wiesz, że z górki też będzie.

A że życie właśnie teraz Cię nieźle egzaminuje? wredne jest.

Ale Ty zdasz te egzaminy. Zdałaś już nie jeden, więc los Ci wreszcie odpuści.

Jak ja bym chciała móc teraz ubrać ciepły polar i przybiec do Ciebie w 5 minut, usiąść po drugiej stronie stołu, zaparzyć Ci wielki kubek gorącej herbaty i słuchać....

kurcze, za daleko, no :evil:

ale i tak wirtualnie przytulam

Oj braza, nie dawaj sie, prosze. :roll:

Auto Ci tam bardzo potrzebne. Cos wiem na ten temat, pol roku bylam bez samochodu i czulam sie jak we wiezieniu. A dodam, ze ja nie musze sie ruszac z domu, a Ty i corka musicie. :roll:

Czasami tez myslalam, ze lepiej mieszkac w bloku gdzie wszystko blisko a domek miec taki letniskowy, ale to mija.

Wytrwaj jakos, moze los sam przyniesie jakas podpowiedz co robic.

Ja razem z Tola siedze tam i slucham. Szkoda, ze pomoc jakos nie moge. :(

Mama miała dwóch synów:

- optymistę i pesymistę.

Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego.

Jak pomyślała tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczna z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego - zapakowała do pudełka końskie gówno. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty, co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczna, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty:

- Co tam synku dostałeś od Mikołaja.

- Konika, ale gdzieś spierdolił!

Braza - więcej optymizmu Ci życzę ... to nie znaczy, że więcej gooowna :D :D :D

Gwozdzik-kolejny raz! the beściak jesteś! (aby Cie nie dołowac napisałam tylko tyle, bo nie bede powtarzac sie za malka :p )

Brazunia- My tęsknimy i wiem, ze ty wiesz! jakby co to pisz! ja nie umiem pieknie ubierać słów, są lepsi w tym ode mnie ,ale wspieram ciebie całym serduchem!!!I wiem-, ze po burzy przyjdzie spokój!!!!!!

Wiiem również, ze tak łatwo sie nie poddasz!

tulam Ciebie mocno i trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie problemów!!!!!

Gwoździk KOCHAM CIĘ !!!!!!!!

O malko boska !!!

... a ja za 8 dni mam 20 rocznicę ślubu ... a tu takie wyznanie ... :oops: :oops: :oops: :oops:

... pozwól, że przemilczę .... na razie :wink: :D :D :D :D

hej, nie tak Cię kocham :oops: :oops:

toż to kazirodztwo by było ,czyż nie ?

dobry wieczór

Brazulka dzisiaj chmury i deszcz, jutro zaświeci słońce, wiem inni mają łatwiej, szybciej, lepiej i przyjemniej ale wiesz jak mówią "łatwo przyszło, łatwo poszło" oni tego nie doceniają co dostali od losu Ty będziesz się cieszyć każdą minutą posiadania Uroczyska, przetrwasz, niedługo wybudujesz Księżniczce stajnię, będziesz mieć wszystko i wszystkich bliziutko siebie i bedziesz szczęśliwa :D

Gwoździk KOCHAM CIĘ !!!!!!!!

O malko boska !!!

... a ja za 8 dni mam 20 rocznicę ślubu ... a tu takie wyznanie ... :oops: :oops: :oops: :oops:

... pozwól, że przemilczę .... na razie :wink: :D :D :D :D

No to ja tez Cie kocham. :D

... grzybiarzem nie jestem .... i na taki "wysyp" przygotowany nie jestem ....

.... więc pozwólcie, że się oddalę ....

PS. ...normalnie ocynk mi pękł ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: