Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Gwoździk, to teraz nie tylko ocynk Ci pęknie boooo ... też Cię kocham :D

Dzięki za słowa wsparcia. Jakoś tak ... to było moje marzenie, ogromne marzenie, powoli jednak zaczynam wierzyć w przysłowie: "Uwaga z marzeniami, bo się q...a moga spełnić".

Jesteście najlepsi ... ale po co ja to mówię, przecież wiecie o tym :)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

braza oni tam nie dlugo autobus miejski zalatwia, mowie Ci. Albo w lotto wygrasz. Albo cos innego dobrego. Tak mysl. :p

Wiem, wiem ja tez czasami wstaje rano i juz mam ochoty komus przywalic za to, ze za duzo musze dzwigac.

Ale w lotto gram czasami. A jak wygram to jade na rehabilitacje do najlepszych fachowcow. Jeden bedzie Stefka prostowal, drugi mnie. :roll:

A pogoda dzis w Warszawie chyba chce ludzi z ulicy pozamiatac. :roll:

Ale i tak ten konik z gwozdzika opowiesci sie tu gdzies przechadza. :D Na przekor! Na przekor.

Zimne i potargane, ale optymistyczne Dzień dobrrrry od rana :D

Od tego jak się tu Gwoździk z dowcipem wbił, to mnie się inna mądrość ludowa -z większą liczbą charakterów przypomniała :wink: .

Pamiętacie to?

Pesymista patrząc w tunel widzi zawsze tylko ziejącą czarną otchłań.

Optymista widzi światełko w tunelu.

Realista dojrzy nadjeżdżający pociąg.

...A maszynista widzi po prostu trzech idiotów na torach...

Braza, uważać to trzeba, żeby się nie spełniły koszmary, a do marzeń zawsze trzeba dążyć, choćby nawet miało być tak jak z Głupim Jasiem (włącz głośnik). Twoje się jeszcze nie spełniły - nie tak przecież miało być...

Nadal masz do czego dążyć ...i życzę ci, żebyś była maszynistą i nadal parła do przodu nie patrząc na żadnych idiotów na torach. Na boki też się za mocno nie rozglądaj :wink:

Ło matko, z tym śniegiem, ale numery! :o

U nas, na szczęście, nie padał. 8)

Braza - dasz radę, coś postanowisz, cos wymyślisz, wierzę w Ciebie. W każdym razie zawsze będzie to najlepsze wyjście dla Ciebie i dla Karli. :D

Nie daj się, idź kup chociaż jeden piec, to zaraz zrobi się fajniej przynajmniej w jednym pomieszczeniu. :wink: