braza 13.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Gwoździk, to teraz nie tylko ocynk Ci pęknie boooo ... też Cię kocham Dzięki za słowa wsparcia. Jakoś tak ... to było moje marzenie, ogromne marzenie, powoli jednak zaczynam wierzyć w przysłowie: "Uwaga z marzeniami, bo się q...a moga spełnić". Jesteście najlepsi ... ale po co ja to mówię, przecież wiecie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 braza oni tam nie dlugo autobus miejski zalatwia, mowie Ci. Albo w lotto wygrasz. Albo cos innego dobrego. Tak mysl. Wiem, wiem ja tez czasami wstaje rano i juz mam ochoty komus przywalic za to, ze za duzo musze dzwigac. Ale w lotto gram czasami. A jak wygram to jade na rehabilitacje do najlepszych fachowcow. Jeden bedzie Stefka prostowal, drugi mnie. A pogoda dzis w Warszawie chyba chce ludzi z ulicy pozamiatac. Ale i tak ten konik z gwozdzika opowiesci sie tu gdzies przechadza. Na przekor! Na przekor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień doberek Brazunia - sporo się u Ciebie zmieniło od czasu jak byłam ostatnio na forum Chałupka fajnie wygląda Widzę, że zwierzyniec Ci się powiększył całuski gorące ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobry tylko powiem i zmiatam. Zimno jak cholera!! Maluszku, miło Cię znowu czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobry tylko powiem i zmiatam. to się Tobie coraz częściej zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zimno, ciemno, deszcz pada, tylko wilków jakichś brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zimne i potargane, ale optymistyczne Dzień dobrrrry od rana Od tego jak się tu Gwoździk z dowcipem wbił, to mnie się inna mądrość ludowa -z większą liczbą charakterów przypomniała . Pamiętacie to? Pesymista patrząc w tunel widzi zawsze tylko ziejącą czarną otchłań. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista dojrzy nadjeżdżający pociąg. ...A maszynista widzi po prostu trzech idiotów na torach... Braza, uważać to trzeba, żeby się nie spełniły koszmary, a do marzeń zawsze trzeba dążyć, choćby nawet miało być tak jak z Głupim Jasiem (włącz głośnik). Twoje się jeszcze nie spełniły - nie tak przecież miało być... Nadal masz do czego dążyć ...i życzę ci, żebyś była maszynistą i nadal parła do przodu nie patrząc na żadnych idiotów na torach. Na boki też się za mocno nie rozglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry wszędzie się żalę to i tu że nas jakieś białe paskudztwo zasypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ło matko, z tym śniegiem, ale numery! U nas, na szczęście, nie padał. Braza - dasz radę, coś postanowisz, cos wymyślisz, wierzę w Ciebie. W każdym razie zawsze będzie to najlepsze wyjście dla Ciebie i dla Karli. Nie daj się, idź kup chociaż jeden piec, to zaraz zrobi się fajniej przynajmniej w jednym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No i kup chociaż tonę węgla pod kuchnię, zobaczysz, jak będzie ciepło! Tylko nie ten najtańszy, weź jakiś lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wuśka - nie tylko Ciebie. U nas taż coś białego leci z nieba Cholerka ale korki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Maluszku nie wiem jak u Was ale u nas jakby się wściekło tak sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Za oknem jest biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a co Ty Maluszku przez moje okno wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 no przez to w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Odruchowo zaczynam się zastanawiać nad prezentami pod choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Odruchowo zaczynam się zastanawiać nad prezentami pod choinkę... to ja może jakiś list podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Maluszku ja w pracy to nie przez salonowe Agdusia to może ja też za Jamlesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Alez nie krępujcie się! Ja też list na parapecie zostawię - może Aniołek już zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Odruchowo zaczynam się zastanawiać nad prezentami pod choinkę... Mi tez sie przypomnialo, ze Swieta ida. A jesien kurka gdzie byla, bo ja nie pamietam. Z lata od razu, sru.., Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts