DPS 16.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Gratulacje dla koci!!! http://www.ekartki.pl/cards_files/8/8679_Myszka%20przyszła.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 16.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Braza Mam nadzieję, że sie nie obraziłas, ze zabrałam głos w dyskusji- ale musiałam,,, bo ja straszny zmarźluch jestem... i na sama myśl o zimnie - jest mi zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Za udział w dyskusji na nikogo się nie obrażam, wręcz przeciwnie. Wszystkie Wasze przemyślenia są dla mnie bardzo ważne.Chyba podjęłam decyzję, w czym pomógł mi Szanowny Pan - mógł akurat zadzwonić ... .... zostajemy, będziemy jak ci osadnicy, pewnie nie raz jeszcze szlak mnie trafi, ale zostajemy. Niech się dzieje wola nieba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Gagatki u mnie byli I niech żałują Ci, do których nie mogli dojechać Kochany Gagatek nawet mi drewna narąbał, a jak sprytnie rozwalał kłody jednym uderzeniem siekiery Widziałam na własne oczyska, córcia też!!!! No podziw mój ma przeogromny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 braza ja nie chciałam Ci nic pisać, aby Cie nie namawiać, ale ja tez bym została. Ty nie jesteś typem człowieka co to z wygody w wygodę idzie i znajduje w tym szczęście. Ambercia nic do Ciebie nie mam. Owszem, w mieście, w bloku, co ja będę pisać, to juz znasz. Ale ciągnęło Ciebie tutaj na ten Twoj kawałek ziemi. Tu gdzie masz swoje drzewko, swoja dróżkę, swoje myszy, koty, psy... Wierze Ci, ze teraz nie masz latwo. Ale nie rezygnuj. To Twoj dom. Lepiej sie bierz za to soltysowanie, mowie Ci. Wiesz, ze ja w nocy tez wstaje, wciąż i wciąż... Nie po to aby w piecu napalić, ale po to aby Stefka przekręcać z pleców na bok aby sie własną śliną nie udusił. Wołała bym podpalać w piecu, na prawdę. Dasz rady. Teraz zbieraj na ogrzewanie, nie pacykuj juz tyle, to sa zmiany które mogą poczekać. Niech stoi wszystko. Zrób centralne na węgiel, lub jakieś paliwo stale. U nas w rodzinie maja jakiś piec na węgiel, jak raz nawala to do rana spokój. Jak chcesz to zapytam co i jak. Od kiedy sobie zrobili to centralne to maja ciepełko jak nie wiem co. Pomęcz się do jesieni, nie rob mniejszych poprawek i remontów, zbieraj na to centralne, to jedno będziesz miała z glowy na następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ..... Wiesz, ze ja w nocy tez wstaje, wciąż i wciąż... Nie po to aby w piecu napalić, ale po to aby Stefka przekręcać z pleców na bok aby sie własną śliną nie udusił. Wołała bym podpalać w piecu, na prawdę. .... Nigdy na tym Forum nie czytałem czegoś tak mądrego .... Słuchaj Zelijki ..... Ona z nas najmądrzejsza ... ... czapki z głów ...przed takimi wypowiedziami PS. Zeljko Hvala !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No co Ty. Samo zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Brazuniu ja też bym została. Cieszę się że decyzja podjęta. W sumie dobrze że te śniezyce ni z gruchy ni z pietruchy przyszły w połowie października - wiesz na czym stoisz i masz czas żeby to przemyśleć i poukładać zanim faktycznie nadejdzie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Braza - nie darmo wierzyłam w Ciebie, jednak kozaczego ducha masz! Osadnictwo w sumie to dość przyjemne zajęcie jest, jeśli tylko w miarę ciepło jest. Gagatków odstrzelę kwaśnym mlekiem jak tylko zobaczę. W lipcu mieli być, cholery. I Zeljka dobrze gada - jakiś piec kup, elektryczny najlepiej, bo przecież u Ciebie nie ma żadnych kaloryferów ani instalacji grzewczych. I węgiel pod kuchnię!!!!!!!!!!!!!!!!! No to gratuluję twardej doopy koleżance. I ducha twardego!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zelijko tylko matka bardzo kochająca własne dziecko może znaleźć siłę na to wstawanie wciąż i wciąż jestem pełna podziwu i szacunku dla osób takich jak Ty Brazulko nie raz będzie ciężko w tą zimę ale zawsze możesz nam się wypłakać i wyżalić i powiedzieć że to nasza wina twarda babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 16.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja tez sie ogromnie cieszę, że zostajesz Braza, zwłaszcza, że decyzja podjęta solidarnie przez całą Waszą Rodzinkę. Ale tak jak Zelijka, DPS-sia i inni piszą, musisz szybko pomysleć nad czymś co dostarczy Wam ciepełka na zimę. Przyszły mi do głowy takie kozy, ale nie wiem jak jest z odprowadzeniem spalin na zewnątrz... i na okna mozna powiesić z grubych tkanin zasłony... I rzeczywiście węgiel bedzie chyba lepszy do palenia w piecu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Żelko, powtórzę za Gwoździkiem Hvala!!!! Już nie raz ściągałam przed Tobą czapkę, teraz gotowa jestem paść na kolana - zasługujesz na to ja nikt!!!! Ano, decyzja podjęta! Szukam teraz w necie jakiś nie za drogich ale i w miarę dobrych grzejników konwektorowych, akumulacyjne muszą poczekać na lepsze czasy. Kotłowni nie zrobię, za dużo rycia i trza by ją budować od podstaw!!! Królik by mi się przydał, bo nie pamiętam jak się te ustrojstwa do gniazdek nazywają co to ograniczają prąd i nie wiem, jak daleko muszę cię cofnąć w komentarzach, żeby to znaleźć. No i o przydział mocy muszę wystąpić, psia krew mam nadzieję, że w miarę szybko to załatwią. Jak to osadnictwo mi dopiecze, to Jamles i Depsia mają przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak to osadnictwo mi dopiecze, to Jamles i Depsia mają przechlapane ...Jamlesa oszczędź ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A niby czemu?? Też o nim gadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak to osadnictwo mi dopiecze, to Jamles i Depsia mają przechlapane ...Jamlesa oszczędź ... Zdrajca i podżegacz. A Brazy się nie boję! To moja koleżanka jest i krzywdy mi nie zrobi! ...chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To Ty Brazy jeszcze nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Będziesz krzywdzić? To może Sołtys będzie chętny na to krzywdzenie, ja jakoś nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to ja też będę miał przesrane, bo jestem za, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przyłączam się do chóru podziwiających. Gratuluję uporu i odwagi (w takiej kolejności). Potrzymałaś nas w napięciu! Teraz chyba już zaczniesz częściej się odzywać... Co? Mam nadzieję, że zdążysz się porządnie okopać przed zimą i nie uświrkniesz z zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts