stukpuk 14.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ... przed j ..... ... przed p..... ... przed s.... Wystarczy Czy ja już mówiłąm, że masz śliczną czapeczkę Cosik troszkę duża, ale twarzowa A już myślałem że jestem jedynym sexoholikiem na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ... przed j ..... ... przed p..... ... przed s.... Wystarczy Czy ja już mówiłąm, że masz śliczną czapeczkę Cosik troszkę duża, ale twarzowa A już myślałem że jestem jedynym sexoholikiem na forumie Uzurpować sobie chciałeś, co???? Ale ja powaza kobieta jestem i tylko wytłumaczyłam Frosi co to może być to przed .... Nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ... przed j ..... ... przed p..... ... przed s.... Wystarczy Czy ja już mówiłąm, że masz śliczną czapeczkę Cosik troszkę duża, ale twarzowa A już myślałem że jestem jedynym sexoholikiem na forumie Uzurpować sobie chciałeś, co???? Ale ja powaza kobieta jestem i tylko wytłumaczyłam Frosi co to może być to przed .... Nic poza tym Nie używaj słów których nie rozumiem Kiedy powracasz do pisania dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Uzurpować - przywłaszczać sobie prawo do czegoś, rościć niesłuszne pretensje do czegoś. A dziennik zacznę kontynuować, jak już w końcu działkę znajdę i dokonam aktu kupienia tejżej Wcześniej chyba nie ma sensu - oczywiście, jeśli w trakcie szukania będzie działo się coś sensacyjnego (np. zamorduję właściciela, który nie będzie chciał sprzedać jakiegoś cuda ) na pewno opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Uzurpować - przywłaszczać sobie prawo do czegoś, rościć niesłuszne pretensje do czegoś. A dziennik zacznę kontynuować, jak już w końcu działkę znajdę i dokonam aktu kupienia tejżej Wcześniej chyba nie ma sensu - oczywiście, jeśli w trakcie szukania będzie działo się coś sensacyjnego (np. zamorduję właściciela, który nie będzie chciał sprzedać jakiegoś cuda ) na pewno opiszę To mam nadzieję ,że jak wróce z Holandii to już sciany nośne będą I wtedy poradzę ci co na dach położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Uzurpować - przywłaszczać sobie prawo do czegoś, rościć niesłuszne pretensje do czegoś. A dziennik zacznę kontynuować, jak już w końcu działkę znajdę i dokonam aktu kupienia tejżej Wcześniej chyba nie ma sensu - oczywiście, jeśli w trakcie szukania będzie działo się coś sensacyjnego (np. zamorduję właściciela, który nie będzie chciał sprzedać jakiegoś cuda ) na pewno opiszę To mam nadzieję ,że jak wróce z Holandii to już sciany nośne będą I wtedy poradzę ci co na dach położyć? Oby się Twoje słowa spełniły Stuczku Ale będziesz czasem coś nadawał z tego kraju tulipanów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Uzurpować - przywłaszczać sobie prawo do czegoś, rościć niesłuszne pretensje do czegoś. A dziennik zacznę kontynuować, jak już w końcu działkę znajdę i dokonam aktu kupienia tejżej Wcześniej chyba nie ma sensu - oczywiście, jeśli w trakcie szukania będzie działo się coś sensacyjnego (np. zamorduję właściciela, który nie będzie chciał sprzedać jakiegoś cuda ) na pewno opiszę To mam nadzieję ,że jak wróce z Holandii to już sciany nośne będą I wtedy poradzę ci co na dach położyć? Oby się Twoje słowa spełniły Stuczku Ale będziesz czasem coś nadawał z tego kraju tulipanów?? Nie bardzo, w tamtym roku dwa razy szef udostępnił nam komputery w biurze, szukalismy autka i poczte sprawdzalim. ale podobno w miasteczku jest cafejka internetowa to może akurat się uda chyba, że szef szykuje jakąś niespodzianke i do karawany oprowadzi internet I chyba zjedziemy na małe wakacje, i pobudować troszkę nasz domek. I może wreszcie jaką rocznice ślubu spędzimy w polsce Pierwsza w Szkocji druga w Holandii I trzecia? Też w Holandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Wiesz, z rocznica ślubu to jest tak, że jeśli tylko jesteście razem, to wszędzie można ją obchodzić!! My z Szanownym 5 rocznicę spędziliśmy już osobno - nieciekawie!!Żal trochę! Ale najważniejsze, że w końcu Święta razem spędzimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Brazunia, przygotowana jestes na powrót Szanownego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Brazunia, przygotowana jestes na powrót Szanownego ?? No baaa!!!! Nawet jedno okno umyłam. Pozostałe 2 czekają na Szanownego Murator mnie nie lubi, nie wiem za co Nie dostaję powiadomień o wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Brazunia, przygotowana jestes na powrót Szanownego ?? No baaa!!!! Nawet jedno okno umyłam. Pozostałe 2 czekają na Szanownego Murator mnie nie lubi, nie wiem za co Nie dostaję powiadomień o wpisach Oj ... już też to przerabiałam... wybrnęłam z tego wypisaniem się ze śledzenia tematu a potem znów zaznaczyłam, ze chcę. Zadziałało Szanowny się pewnie ucieszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zrobiłam tak samo może zadziała Pewnie, że się ucieszy!!!! Spróbowałby nie Lecę spać; córcia znowu wymyśliła na 8 .oo do stajni Jakoś muszę się zwlec!!! Nienormalne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 musisz córcię przekonac do póxniejszych godzin Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.12.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A powiedziałem sobie po wczorajszej imprezce że dzisiaj się wcześnie kładę dochodzi wpół do 1 a ja nadal tu siedzę Nikogo nie ma chyba pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.12.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 No to idę...dużo snu mi nie zostało bo ten ziewający żółwik obok budzi się koło 6:30 - 7 Dobranoc Niech Wam się przyśnią wykończone domki hmmmmm czy ja jestem normalny......zdaje się że gadam tu sam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wstawać, śpiochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 przerwę szanownemu państwu rozmowy na chwilkę i wrócę do tematu budowlanego. braza przeczytałam dziennik i wyobrażam sobie jak było ci smutno. nie chcę jednak przywoływać złych wspomnień, życzę więc szybkiego rozplątania sprawy. a może są już jakieś zmiany przez komentarze jednak nie przebrnę może pisałaś coś nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wstawać, śpiochy!!! ja już nie śpie do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Editto witam ciepło!!! To tak w skrócie: aktualnie nic ciekawego się nie dzieje! Walczymy o odzyskanie wiarygodności przed bankami i - może to błąd - ale stało się to swego rodzaju priorytetem nadrzędnym! Żeby cokolwiek rozpocząć, a w szczególności mieć środki na podstawę wszelkich marzeń, czyli działkę, muszę narazie posiłkować się kredytem, a nie dostaniemy kredytu, dopóki mamy zapaskudzone konto w BiK-u. Walka ta nierówna ma się chyba ku lepszemu, bo nie mówię, że ku końcowi - to byłoby zbyt piękne - i być może w przyszłym roku będę miała już podstawy do kontynuowania dziennika typowo budowlanego! W tzw. międzyczasie pojawiło się kilka pomysłów na życie i aktualnie jestem na etapie poszukiwania możliwości na ich realizację! Tak więc dopóki pewne sprawy się do końca nie rozwiążą trwać będzie owa "przerwa techniczna" w budowaniu, za to spotkania towarzyskie w komentarzach mają się coraz lepiej, z czego jestem niezmiernie zadowolona!! Zapraszam Cię do jak najczęstszych odwiedzin, będzie mi bardzo miło!! Przyznam się cichutko, że zaglądam do Ciebie sekretnie (brzydko tak podglądać, wiem ) i coraz bardziej podoba mi się to, co tam widzę!! Ta ogromna, przeszklona przestrzeń powaliła mnie na klolana - a schody dobiły i padłam na twarz!!! I nie pytaj mnie dlaczego nigdy się nie odezwałam, bo nie wiem Chyba po prostu nie umiałam słów dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam wsołą gromadkę - mnie wredny dźwięk z telefonu obudził o 7.00, bo córcia zażyczyła sobie na 8.00 do stajni! Ale było tylko życzenie pobożne i ... nie wstała. Tak więc zaległam ponownie i jakąś godzinę temu wypiłam pierwszą kawę! Właśnie dopijam drugą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts