aniawmuratorze 22.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nie wiem co tam jeszcze było Jak sprawdzicie to dajcie znać proszę. muszę wskoczyć na budowę bo tam leżą dam Ci znać za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 na budowie mam 9 numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No, no! W salonie całkiem po ludzku się zrobiło! Brak pająka i poprawa wyglądu ściany pewnie znacznie poprawiły Twoje samopoczucie. Tylko czy nie będzie Ci brakowalo tego ślicznego wzorku w kolorowe romby? Szkoda jarzębiny, ale skoro ma dzieci, to jest szansa, że odrosną. A wycinką bzów to Ty się tak nie ciesz - dopóki ich nie wykarczujesz będą odrastały i cała Twoja ciężka praca pójdzie na marne. Chłopa z koniem weź i niech to z ziemi wyciągnie albo wiosną paskudztwem potrktuj po listkach - inaczej nie masz szans na wygraną. Bzy są nieprawdopodobnie żywotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No, no! W salonie całkiem po ludzku się zrobiło! Brak pająka i poprawa wyglądu ściany pewnie znacznie poprawiły Twoje samopoczucie. Tylko czy nie będzie Ci brakowalo tego ślicznego wzorku w kolorowe romby? Szkoda jarzębiny, ale skoro ma dzieci, to jest szansa, że odrosną. A wycinką bzów to Ty się tak nie ciesz - dopóki ich nie wykarczujesz będą odrastały i cała Twoja ciężka praca pójdzie na marne. Chłopa z koniem weź i niech to z ziemi wyciągnie albo wiosną paskudztwem potrktuj po listkach - inaczej nie masz szans na wygraną. Bzy są nieprawdopodobnie żywotne. randapem po odrostach i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Taż pisałam, żeby paskudztwem po listkach wiosną pojechać. Pędzelkiem! Bo jak mi zniszczysz te rabarbary obok... to wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Po pierwsze - absolutnie poważnie przestrzegam przed użyciem Roundupu - to jest straszne świństwo, najnowsze badania udowodniły ponad wszelką wątpliwość, że można się zatruć nawet śmiertelnie!!! Wykop korzenie, wykarczuj, młode odrosty systematycznie traktuj zwykłą kosiarką i będzie OK. Po drugie - no fajny kominek, ale dlaczego nie ma kratki, tóra odda ciepłe powietrze do Twojego salonu, zamiast do komina? Taką kratkę można w każdej chwili dorobić, bardzo polecam, temperatura w salonie będzie naprawdę wyższa!!! Po trzecie - bardzo się cieszę, że jest widoczny postęp prac remontowych w salonie, na pewno jak tylko trochę to ogarniesz to i nastrój Ci się znacząco poprawi. Po czwarte - w castoramie jest jakaś promocja na konwekcyjne grzejniki, jak masz jakiś sposób na to, to postaraj się zajrzeć. Po piąte - ja nie pożałowałam nikomu słoneczka, to mnie ktoś pożałował i mówiłam już, żeby się przyznał! Trzeci dzień chmury, mokro i zimno. Po szóste - i tak cieszmy się z tego, co mamy, zdrowi jesteśmy, budujemy, remontujemy, dajemy radę w sumie, więc mamy się po prostu doskonale, czyż nie? I to nie jest żart, kochani! Po siódme - dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Po piąte - Trzeci dzień chmury, mokro i ..... grzyby jeszcze wylezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry... powiem tylko, że podpisuję sie pod tym co Depiesia napisała, zwłaszcza pod nr 1 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cze Klaczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć Szefowa ... ładny masz kominek ... i w ogóle chyba jakoś lepiej ... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Szkoda jarzębiny, ale skoro ma dzieci, to jest szansa, że odrosną. A wycinką bzów to Ty się tak nie ciesz - dopóki ich nie wykarczujesz będą odrastały i cała Twoja ciężka praca pójdzie na marne. nie ma sprawiedliwości , nie ma. ja bym marzyła o porządnych bzach i jarzębinach - a mam jakieś wypierdki takie , co jeszcze z dziesięć lat muszą rosnąć Braza - gratuluje decyzji, trzymam kciuki i dużo ciepełka przesyłam Kominek super , ale wygląda, że Depsia może mieć racje z tym ciepłym powietrzem w komin -może by tak wdziabać jakąś kratkę .. Poza tym jest taka sprawa, że wiosna już za jakieś 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kratki bendom na pewno, są już zakupione, ale ponieważ dokonał się ten wiekopomny fakt dopiero dzisiaj po południu więc moja złota rączka nie robiła otworów bo i skąd miała wiedzieć jaki wzór kratek i rozmiary Brazuni do głowy przyjdą. Już są i jutro będzie cięcie. Zdjęcia właściwie są już nieaktualne, bo w dniu dzisiejszym podczas mojej nieobecności pojawiła szpachla gipsowa na tych fragmentach na których miała się pojawić i półka przy kominku - chyba na drewno, jeszcze nie wiem Jeśli jakoś się zmobilizuję i porobię zdjęcia to pokażę, taka będę. Co do bzów ... no nie lubię dziadów i już i na pewno je jakoś potraktuję. Przymierze się pewnie do Roundapu, coby pozbyć się przynajmniej sporej części tego bydła, ale też i spróbuję jakoś mniej chemicznie do nich podejść. Konia to chyba w pobliżu mam tylko ja i ów pomocny sąsiad No myślę jak to pomalować, ale włosów z głowy jeszcze nie rwę... coś wymyślę. Dobry wieczór Też się cieszę, że jestem zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dobry wieczór Brazulka piękne zmiany u Ciebie a tą kratkę to może faktycznie wydziabaj no i jak się da to drugą na górze to sobie i tam podgrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No przecież napisałam, że będą, tylko dopiero dzisiaj zostały kupione. Zrobią się jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no napisałyśmy w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witaj.......... Edwardowo Nożycoręka Nie wiem czmeu się tak uparłaś i wycinasz wszystko wokół. Szukałaś głuszy, zarośli a teraz latasz z sekatorem Ja lubię i bez i winobluszcz. Na elewacji to nawet bardzo. U mnie będzie pieła się hedera. Już posadziłam jej 2 gatunki ale jeszcze małe i słabo urosły w tym roku. Liczę na zieloną ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Głusza - tak!! Chwasty na domu i zasłaniające mi najpiękniejsze widoki, jakim jest widok świerka i modrzewi w pełnej krasie - Nie!!!!! Właśnie wyczerpały mi się baterie w aparacie, no i po zdjęciach ... do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cze Braza, jak u Ciebie inaczej mayland - rzuć okiem na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Juz rzuciłam Wogóle to dziś bardzo bolały mnie oczy. I spać mi się chce od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Głusza - tak!! Chwasty na domu i zasłaniające mi najpiękniejsze widoki, jakim jest widok świerka i modrzewi w pełnej krasie - Nie!!!!! Właśnie wyczerpały mi się baterie w aparacie, no i po zdjęciach ... do jutra. Braza rozumię. Głusza owszem, ale co za dużo... Ja tak walczę z miskantem...długo byłam ciepliwa, a teraz rozrosła sie gadzina ... trudno opanować...na wiosnę kilofem potraktowałam a teraz wcale tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts