braza 22.10.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Edziu, jak ja się ciesze, że nie jestem osamotniona w tym nielubioniu pewnych roślinek Idę spać. Miałam dzisiaj bardzo intensywny dzien, padam. Spokojnej nocy wszystkim życzę i do poklikania jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry - już jest jutro! Zagłady bluszczy i dzikiego wina nie pochwalam, ale te bzy jednak trzeba było wyciąć. Nie weim, jak kwitły - pewnie pięknie, ale rzeczywiście dużo zasłaniały. Poza tym to nie były pojedyncze piękne krzewy tylko gęste zarośla, tu i ówdzie patykowate, tam i owam zielone. Jedne zasłaniały furtkę, inne zajmowały jakieś straszne hektary ziemi potrzebnej na pastwisko w przewidywalnej przyszłości , a ta ostatnia kępa zaslania podstawę świerka. Pozostałe, te za płotem powinny zostać, pieknie zakwitną wiosną, zasłaniają dom i podwórko od drogi (ha ha ha - "drogi"!). PS Nie napisałaś, czy pod domem coś z rabarbarów miało szansę przetrwać. No bo pamiętasz, że ja nie chciałam ich niszczyć i TYLKO dlatego nie wykoałam soie kilku kłączy! Wiosną liczę na paczkę zawierającą rzeczone nielubiane kłącza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A ja nie wiem, czy należało wyciąć, no bo jak na miejscu nie byłam, to skąd mam wiedzieć? Poza tym - to ONA tam urządzi. Jak zrobi, tak będzie miała. Dzień doberek, deszczyk pada, nową kratkę do kominka też dzisiaj mi Sołtys zamontował. Zimno jakoś, jesień czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry u nas nawet dość ciepło coś kole 11 stopni tylko mglisto pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 nie piasłam i nie wypowiadałam się, bo nie znam dobrze Twej sytuacji ,ale cieszę sie niezmiernie z podjetej przez Ciebie decyzji o pozostaniu!!!!! miałam po cichutku taką nadzieję buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 he, he, w tym dążeniu do poszerzaniu horyzontu nie wytnij Braza kiedyś tego modrzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 he, he, w tym dążeniu do poszerzaniu horyzontu nie wytnij Braza kiedyś tego modrzewia ... albo domu nie zburz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Modrzewie i świerki zagrożone nie są bo ja te horyzonty to dla nich właśnie wycinam Dobry wieczór Państwu. Agduś, te rabarbary jeszcze się uchowały na owym pseudoskalniaku. Może dotrwają .... no nie przepadam za nimi, ale spróbuję. Osty zostały, tylko że przegapiłam to ich przekwitanie Przepraszam. Weźmiesz sobie całe jak będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cześć Szefowa ... ... podoba mi się Twoje poczucie humoru .... może jeszcze trochę słabe ... ale mi się podoba .... ... bo lepsze to niż ostatnie "doły" .... ... kibicuję do bólu .... ocynkowany przyjaciel ... PS ...... podoba mi się ta ksywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jeżeli masz zamiar zrezygnować z nich nawet tam, to baaaardzo proszę - poczekaj do wiosny, wykop i wyślij mi. Cudne są, przyjmę każdą ilość. Tych niskich i tych wysokich. Za przesyłkę oddam! A trudy kopania odrobię w polu w wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agduś, wyślę Ci je za darmola, powaznie. Poczekam, naprawdę poczekam!!!! Mój Drogi Ocynkowany Przyjacielu, z poczuciem humoru do bywa różnie ... teraz mam w miarę, bo siedzę na górze, gdzie mam 24 stopnie ciepła. Na dole już mi owo poczucie lodowacieje. Ale nie może być inaczej przy 17 góra stopniach Celsjusza, czyż nie?? Dobrze, że komputer stoi na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Verunia, ale to są specjalne osty, fioletowe. Śliczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Verunia, ale to są specjalne osty, fioletowe. Śliczne!!!! A myslisz że moje to jakie są? Tez są podobno śliczne i fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Takich zwykłych ostów i skrzypów to ja mam opór. A "rabarbary" to nie są rabarbary tylko takie piękne kwitnące na żółto. http://img188.imageshack.us/img188/7650/p1010042dp.jpgBy agdus, shot with C725UZ at 2009-10-23To są te większe, ale pod nimi na brzegu rosną takie mniejsze. Tamte mają okrągłe liście jak rabarbat i niższe żółte kwiatki. Razem wyglądają pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Fioletowych ostów mam kilka, wyglądają świetnie - może dlatego, że w małej ilości występują Rabarbarów mam (miałam) ogrom więc ... no... Boszszeeee, jak ja mam na dole zimno!!! Do tego myszy harcują w ścianach. Jak się tego tałatajstwa pozbyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Boszszeeee, jak ja mam na dole zimno!!! Do tego myszy harcują w ścianach. Jak się tego tałatajstwa pozbyć???? Rozebrać ściany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To do salonu wlezą!!!! Chyba mam dość tego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Boszszeeee, jak ja mam na dole zimno!!! Do tego myszy harcują w ścianach. Jak się tego tałatajstwa pozbyć???? Rozebrać ściany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Boszszeeee, jak ja mam na dole zimno!!! Do tego myszy harcują w ścianach. Jak się tego tałatajstwa pozbyć???? Rozebrać ściany??? Oj, chyba myszy nie miałaś, skoro się śmiejesz... Ja mieszkałam w domu opanowanym prez myszy i wcale mi do smiechu nie było! Szczały na ubrania w szafie, żarły wszystko w kuchni, do szuflad właziły, łaziły po nas pewnie w nocy, śmierdziało w całym domu. Obłęd! I co najgorsze - nie do opanowania, bo te france chowały się w dziurach, do których kot nie miał szans wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts