Gość 23.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jedną myszę tylko raz miałam w domu i to tylko przez parę sekund bo moje zwierzaki się z nią rozprawiły co nie znaczy że nie współczuję. Śmiac mi się chce bo sobie wyobraziłam jak Braza cały dom rozbiera zeby się myszy pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jestem bardzo bliska wprowadzenia w czyn tego pomysłu ... ściany wewnetrzne są do wywalenia, bo to jest to przecudne ocieplenie wewnętrze z wełną w środku. Raj dla myszy, psia krew. Kot śpi na łóżku w sypialni, ale przyznaję, jak już się łąskawie budzi to i owszem, pilnuje. Na razie ją powstrzymuję, bo mi na mózg padło 2 dni temu i muszę na kocię uważać. Jak opanują dom, to ja się wyprowadzam bez względu na wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kup sobie to http://www.allegro.pl/item764252889_cichy_odstraszacz_gryzoni_myszy_kuny_lasice_itp.htmlJa wlaśnei zakupiłam 2 i włączyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A wiesz, że ja się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu?? Nie wiem tylko, czy to działa i czy źle nie wpływa na inne zwierzaki?Maylandzia, dasz cynk o efektach?? Gdzie je wstawawiasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ten na koty i psy nie działa. Podobno inna częstotliwość.Mój pies nie reaguje wcale. Wlaczyłam 2- jeden w garażu a drugi na górze.Nie wiem jak tylko te efekty badać bo nie widziałam mysz. Podobno była jakaś ale nie będe jej przecież szukać. Dodowdem pewnei bedzie fakt, jeśli żadnej juz nie zobacze. Ale to moze troche potrwać.....Ja kupiłam glównie ze względu na kunę. Juz do nas przychodziła wcześniej. Nie chcę by wróciła. Syf i smród okropny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zastanawiam się nie nad tym czy go kupić, ale gdzie postawić? Może w korytarzu gdzieś w kącie? Dom ma kubaturę 650m3 jeden to może być mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Brazulka to weź kup taką specjalną trutkę na myszy która powoduje mumifikację zdechalczka i trupek wysycha i nie śmierdzi a o co chodzi z tym padaniem na mózg że koci musisz pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wpadłam poczytać co nowego, pisać nie będę, bo po kilkugodzinnym grabieniu działki ręce odmawiają współpracy. Dobrej nocy życzę, bez myszek pod kołdrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wuśka ma zdecydowanie rację, wyłożyć trutkę, same się wytrują, cholery. I pytanie Wuśki też mnie nurtuje - o co chodzi z padaniem na mózg i że koty pilnować od tego trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No bo właśnie wysypałam taką trutkę a te france mogą po niej nawet i trzy dni jeszcze łazić zależy, ile zażre - zatrute! Jeśli kocia taką dopadnie ... matko, aż strach pomyśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 aaaaaaaaa znaczy zastawiłaś pułapkę na kocię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No wiesz Wusia, mi akurat do śmiechu nie jest. Szkoda by było koci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 wiem Brazulka wiem ale myszy ponoć po takiej mumifikującej trutce to od razu włażą w dziurę coby się schowac jak czują że coś się dziać zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze jakby było mało to mogę dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A ja właśnie od tutejszych wiem, że nie tak do końca. Wszystko zależy od tego, ile zjedzą tego zatrutego. Czami to i parę dni łażą, wolniejsze i mniej sprawne. O taką sytuację się boję, żeby kocia nie trafiła na podtrutą bo to będzie dla niej koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze jakby było mało to mogę dołożyć Witej Karlusie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze jakby było mało to mogę dołożyć Witej Karlusie!!! już dawno nikt się tak nie ucieszył na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze jakby było mało to mogę dołożyć Witej Karlusie!!! już dawno nikt się tak nie ucieszył na mój widok No nie gadaj,żona i dziecka na pewno się tak cieszą!! A ja lubie, jak przychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Też zawsze się o to boję, że koty mi podtrutą myszę złapią, ale... przez tyle lat jeszcze nigdy się nie zdarzyło nic takiego. Koty chyba też po prostu czują, że z myszą coś nie halo i nie chcą takiej przekąski. Najwyżej urządzają sobie zabawę, trącając łapką i "mówiąc": mysza, biegaj!!! Chyba więc nie powinnas się o kotunię obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja właśnie od tutejszych wiem, że nie tak do końca. Wszystko zależy od tego, ile zjedzą tego zatrutego. Czami to i parę dni łażą, wolniejsze i mniej sprawne. O taką sytuację się boję, żeby kocia nie trafiła na podtrutą bo to będzie dla niej koniec. Nie bój myszy. Tfuuu, żaby chciałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts