Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Jedną myszę tylko raz miałam w domu i to tylko przez parę sekund bo moje zwierzaki się z nią rozprawiły co nie znaczy że nie współczuję. Śmiac mi się chce bo sobie wyobraziłam jak Braza cały dom rozbiera zeby się myszy pozbyć

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem bardzo bliska wprowadzenia w czyn tego pomysłu ... ściany wewnetrzne są do wywalenia, bo to jest to przecudne ocieplenie wewnętrze z wełną w środku. Raj dla myszy, psia krew. Kot śpi na łóżku w sypialni, ale przyznaję, jak już się łąskawie budzi to i owszem, pilnuje. Na razie ją powstrzymuję, bo mi na mózg padło 2 dni temu i muszę na kocię uważać.

Jak opanują dom, to ja się wyprowadzam bez względu na wszystko!!!!

Ten na koty i psy nie działa. Podobno inna częstotliwość.

Mój pies nie reaguje wcale. Wlaczyłam 2- jeden w garażu a drugi na górze.

Nie wiem jak tylko te efekty badać bo nie widziałam mysz. Podobno była jakaś ale nie będe jej przecież szukać. Dodowdem pewnei bedzie fakt, jeśli żadnej juz nie zobacze. Ale to moze troche potrwać.....

Ja kupiłam glównie ze względu na kunę. Juz do nas przychodziła wcześniej. Nie chcę by wróciła. Syf i smród okropny!

A ja właśnie od tutejszych wiem, że nie tak do końca. Wszystko zależy od tego, ile zjedzą tego zatrutego. Czami to i parę dni łażą, wolniejsze i mniej sprawne. O taką sytuację się boję, żeby kocia nie trafiła na podtrutą bo to będzie dla niej koniec.

Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie :wink:

Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze 8)

jakby było mało to mogę dołożyć 8)

:D :D :D

Witej Karlusie!!!

już dawno nikt się tak nie ucieszył na mój widok :o :oops: :wink:

Agdus, ja moge ci moje osty w ilosciach hurtowych oddac a nawet dopłacę za wykopanie :wink:

Mam na zbyciu jescze ogromne ilosci skrzypu. Podobno ma właściwości lecznicze 8)

jakby było mało to mogę dołożyć 8)

:D :D :D

Witej Karlusie!!!

już dawno nikt się tak nie ucieszył na mój widok :o :oops: :wink:

No nie gadaj,żona i dziecka na pewno się tak cieszą!! A ja lubie, jak przychodzisz :D

Też zawsze się o to boję, że koty mi podtrutą myszę złapią, ale... przez tyle lat jeszcze nigdy się nie zdarzyło nic takiego.

Koty chyba też po prostu czują, że z myszą coś nie halo i nie chcą takiej przekąski. :roll:

Najwyżej urządzają sobie zabawę, trącając łapką i "mówiąc": mysza, biegaj!!!

Chyba więc nie powinnas się o kotunię obawiać. :roll:

A ja właśnie od tutejszych wiem, że nie tak do końca. Wszystko zależy od tego, ile zjedzą tego zatrutego. Czami to i parę dni łażą, wolniejsze i mniej sprawne. O taką sytuację się boję, żeby kocia nie trafiła na podtrutą bo to będzie dla niej koniec.

Nie bój myszy.

Tfuuu, żaby chciałem napisać :wink: