braza 26.10.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A co będę żałować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Szkoda ze nie masz dwóch prawych to bym sobie jedną wzięła Widziałaś ten myszowaty temat? http://forum.muratordom.pl/jak-zlikwidoawc-zapach-od-myszy,t170913.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzięki Verunia. Zamówiłam odstraszacz, zobaczymy czy się sprawdzi. Psia krętka, w sobotę prawie w locie złapałam kiciorę - w spiżarce była padła mysz, chyba po trutce, a kicia ją w pysk i chciała dać nogę. Na szczęście nie zdążyła. Aż strach pomyśleć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Braza, Ty to jesteś ze spiżu, albo ze stali hartowanej No wiem, z czegoś takiego Innymi słowy: twardzielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiesz co Kasica, chyba już trochę zardzewiałam jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiesz co Kasica, chyba już trochę zardzewiałam jednak... No co TY W sumie tak, teraz tyle deszczu było Twardym trza być, a nie miętkim że tak polecę klasykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiesz co Kasica, chyba już trochę zardzewiałam jednak... ... guzik wiesz o rdzewieniu ... ... ja ci mówię .... No co TY W sumie tak, teraz tyle deszczu było Twardym trza być, a nie miętkim że tak polecę klasykiem ... popieram moją koleżankę .... Kocicę ... kaśka - nie wkurzaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dobry wieczór Brazula no teraz to trochę będziesz mieć uganiania się z Kocią ale przynajmniej chwilowo myszy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzień doberek! Co tam rdza, kochana, jak tylko będzie troszkę cieplej to inaczej na świat spojrzysz! Szanowny to kiedy przyjeżdża? Na dniach chyba, prawda? Od razu Cię naoliwi i Ci się humor poprawi, mówię Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mam nadzieje że dzis lepiej. W nocy meilismy +10st na dworze. Wdzień było 13st. Dzis jest słońce i całkiem ładnie. Oby i u Ciebie pogoda zawitała, nie tylko ta na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 U nas też od rana słoneczko świeci Nareszcie bo już miałam dosyć tego koszmarnego deszczu Brazunia do Ciebie też to słoneczko przyjdzie miłego słonecznego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 bry ..... lewonożna słońce u mnie też mile widziane ..... dmuchajcie na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mamy z Jamlesem konflikt interesów, ale On wygrał, ja na północy słońca nie miałam! Co jest psia krętka, tylko człowiek na dzień zostawi Towarzystwo i weźmie się za malowanie salonu - na przykład - i już wszystkich wywiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja jestem. Reanimację poczyniłam nawet U mnie leje Tylko 2 taczki zgniłych kwiatków wywiozłam i zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mamy z Jamlesem konflikt interesów, ale On wygrał, ja na północy słońca nie miałam! raczej oboje przegraliśmy się pokazało, powiedziało a kuku i tyle go widziałem teraz pada deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Oooo, a ja myślałam, że tylko u mnie pada Maylandzia, tylko 2 taczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Udalo mi się wyrwać tylko to pod oknami. Zostało jeszcze naprawdę dużo tych kwiatków. Oko całe lato cieszą ale jesienią to jest co wywozić Ale co tam, w przyszłym roku też posieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ja pomalowałam ścianę w salonie i w kuchni - tę po remoncie. Więcej mi się nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Na jaki kolor? Fotek nie ma w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Taki jak w kuchni, biała czekolada. Nie robiłam, bo i nie ma czego tak za bardzo, to tylko kawałek ściany na lewo od kominka. Jak będę miała natchnienie i pojadę dalej, to pewnie coś pstryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts