Rom 15.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 braza ty nie pij tyle kway bo ci serducho normalnie wysiądzie i co wtedy z twoimi komentarzami? Gdzie będziemy pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dzien doberek I ja juz po dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Romciu spokojnie!!! Przy moim ciśnieniu przypominającym ciśnienie nieboszczyka (90/60) raczej mi to nie grozi!! A jeśli się mylę, to będę bardzo zdziwiona Rrmisiu to my obydwie uzależnione kofeinowo!!!! Dobra kawa nigdy nie jest zła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ja tak tutaj strofuje a sam mam ochote na drugą kawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ja tak tutaj strofuje a sam mam ochote na drugą kawcie To rób, wypijemy razem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 może spróbujemy z miodem http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg nigdy nie piłem takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Z miodem W życiu jeszcze nie piłam!!!! No, to próbujemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 braza trzymam kciuki za pomyślne wdrażanie planów. w świetnym momencie wpadłam. własnie okrutnego mam smaka na ... chyba piątą dzisiaj. kawosz ze mnie okrutny ale z miodem nikt mi jeszcze nie serwował no i koniecznie zapraszam do mnie w odwiedziny. ugoszczę najlepiej jak tylko potrafię pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dobry wieczór Kawa o tej porze chyba juz nie jest wskazana ale moze za to czerwonego winka się napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 15.12.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 To i ja pozwoliłam sobie do ciebie zajżeć.Przeczytałam twój dziennik i bardzo współczuję tych wszystkich problemów. Pamiętaj jednak, że marzenia są po to aby je realizować i napewno ci się to uda. Może będzie to troszkę dłużej trwało, ale wśród życzliwych osób czas napewno szybko zleci i nawet się nie spostrzeżesz, a na działeczce będzie stał "Wdzięczny". My też budujemy na kredyt łącznie z działką i też już miałam chwilę zwątpienia, bo banki nie chciały nawet papierów oglądać, bo nasza działaka nie dość, że rolno-budowlana to jeszcze z zabudowaniami gospodarczymi. Przez przypadek na forum znalazłam wątek w którym ludzie chwalili NordeaBank właśnie za to, że kredytują nietypowe nieruchomości. Złożyliśmy dokumenty i się udało. Dlatego głowa do góry i dalej działaj. Ja trzymam kciuki i przesylam pozytywne fluidki.Pozdrawiam cieplutko Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dobry wieczór Kawa o tej porze chyba juz nie jest wskazana ale moze za to czerwonego winka się napijemy znowu masz ochotę na imprezkę??? Ból główki po ostatniej minął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 znowu nikogo nie ma dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No i co, znowu śpicie? Dzień doooobrrrrryyyyyyyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2007 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam, witam!! Na konikach byłam!!! Wrzucę zdjęcia na fotosik i pokażę głowę Tary (reszta kadłuba w boksie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To czekam na takie zdjecie . Jak tam sztormowo u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Sztormu na szczęście niet!!! Ale zimno jest, tyle że bez śniegu! Na jeden gwizdek wychodzi, bo jak dodać do zimna wilgoć to ... bryyyyyy!!! Przedstawiam Wam Tarę (przez całą brazową rodzinę zwaną Tarją), nawet kadłub się znalazł, tyle że to z kadłubem jest z lata. Sama głowa z dzisiaj!! Odłosna pierwsza - z kadłubem - trochę mizernie wygląda! http://images31.fotosik.pl/81/d768dea5b0dea19emed.jpg I odsłona druga - sama głowa - ale za to jakże szlachetna http://images24.fotosik.pl/128/b0e9dac380340b77med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ja bym ją kupiła! Więcej zdjęć całości poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Więcej zdjęć całości w tej chwili nie mam!! To nie ja robiłam - dwie dziewczynki - Karla i Ada dorwały się do aparatu, ale żadnej już nie chciało się do boksu wejść. W boksie stoi tez siostra Tarji - Tajga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Czy to cudo jest tarantowate? Bo coś tam ma białego na zadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts