Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D zmałpuj sobie :D

zdopingowałaś mnie do aktualizacji dziennika, na ścianach mam kolory wreszcie

Nie uwierzę jak nie zobaczę :wink: :lol:

Dokładnie!!! Ostatnie, co widziałam to świetne biało zielone pasy !!

Gwoździk, technologia XXI wieku Ci nie pasuje????

Braza, no no no!!!

Od czego by tu zacząć???

Świerk pięknie się prezentuje! Wiosną potraktuj odrastające bzy randapem. Tylko ostrożnie, żebyś rabarbarów nie załatwiła przy okazji!!!

Jesień nie podlega dyskusji - piękna jest!

Białe tralki rzeczywiście rozjaśniły korytarz.

Pokoik Karli wygląda przytulnie.

Salon wypiękniał i wreszcie wygląda jak w zamieszkanym domu.

A co z tym piecem? Na dole jest? Cieplej masz???

Że o tikusiu nie wspomnę, bo przedstawiłaś go nadzwyczaj lakonicznie.

Agduś, nareszcie, gdzie Ty się podziewałaś????

Piec grzeje na razie na pół mocy. Temperatura tak koło 20 stopni, kuchnia to jednak zimne gardło. Drzwi uszczelniłam tyle, ile mogłam ale i tak przez nie daje :-? Trzeba na pewno zainstalowac jeszcze grzejnik w korytarzu i brązowej łazience. W korytarzu, bo tam ucieka ciepło, a w łazience to wiadomo, jak wieje wiatr to mi mechaniczna wentylacja wcale nie potrzebna :wink:

Ticus koreanus po prostu jest. Kupiony za naprawdę nieduże pieniądze dzisiaj rano, właścicielka przywiozła mi go pod dom, akurat mieli po drodze.Sprawdzony: luzów nie ma, zryw nawet ma no i oczywiście kilka niedużych braków, na szczęście łątwych do usunięcia i niedrogich .

Wczoraj dwa cmentarze dalej od domu zaliczyłam, dzisiaj trzy bliżej. Nawet zdjęcia pokażę, jeżeli uda mi się dotrzeć do moich komentów.

Tia potrójnie zyskała na kotnapingu - 1. możliwość odchowania małych 2. steryka 3. poprawa warunków życia. Okazało się, że o ile dawniej bytowała w piwnicy, o tyle teraz głównie w domu rezyduje. Jeść dostaje lepiej, bo nie rusza suchego, które dla niej zostawiliśmy i teściowa jej podsypuje do miseczki. Super!

Zapomniałabym - gratulki z okazji nabycia tikusia! Oby się dobrze sprawował! Może zdążę do łóżka zanim Andrzej zaśnie, to toast jaki na tę okoliczność wzniesiemy.

Łooo, gratuluję turkusowego jeździdełka! :D

Witaj w rodzinie waścicieli wdzięcznych aut pt. daewoo! :wink:

Nasza nexia już 13 rok ma, a jeździ bez zarzutu, jeteśmy bardzo zadowoleni z tego samochodu. Pojemny, nieawaryjny, dobrze się nim jeździ, wytrzymały. :D

A las i świerk - pewnie, że piękne, u mnie też taki las cudny się zrobił, a ogród... 8)

Dzień doberek! :lol:

Hejeczka!

Byłam Ola, byłam. I się wypowiedziałam, ale powtórzę: świetny ten kolor!!!

Jamlesik, znaczy się, nie jest źle?? :)

Jesień w Uroczysku jest faktycznie cudowna, śmiem nawet głośno powiedzieć, że jest piękniejsza niż inna pora roku!!