wu 01.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Gwoździku robię co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Gwoździk, przeca Ty nierdzewny bo ocynkowany jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 zmałpuj sobie zdopingowałaś mnie do aktualizacji dziennika, na ścianach mam kolory wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Gwoździk, przeca Ty nierdzewny bo ocynkowany jesteś ... dzisiejsze "ocynkowanie" .. to nie to samo co za komuny.... wtedy jak "ocynkowali" ... to dożywotnio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 zmałpuj sobie zdopingowałaś mnie do aktualizacji dziennika, na ścianach mam kolory wreszcie Nie uwierzę jak nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 zmałpuj sobie zdopingowałaś mnie do aktualizacji dziennika, na ścianach mam kolory wreszcie Nie uwierzę jak nie zobaczę Dokładnie!!! Ostatnie, co widziałam to świetne biało zielone pasy !! Gwoździk, technologia XXI wieku Ci nie pasuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Braza, no no no!!! Od czego by tu zacząć???Świerk pięknie się prezentuje! Wiosną potraktuj odrastające bzy randapem. Tylko ostrożnie, żebyś rabarbarów nie załatwiła przy okazji!!!Jesień nie podlega dyskusji - piękna jest!Białe tralki rzeczywiście rozjaśniły korytarz.Pokoik Karli wygląda przytulnie.Salon wypiękniał i wreszcie wygląda jak w zamieszkanym domu. A co z tym piecem? Na dole jest? Cieplej masz???Że o tikusiu nie wspomnę, bo przedstawiłaś go nadzwyczaj lakonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Agduś, nareszcie, gdzie Ty się podziewałaś???? Piec grzeje na razie na pół mocy. Temperatura tak koło 20 stopni, kuchnia to jednak zimne gardło. Drzwi uszczelniłam tyle, ile mogłam ale i tak przez nie daje Trzeba na pewno zainstalowac jeszcze grzejnik w korytarzu i brązowej łazience. W korytarzu, bo tam ucieka ciepło, a w łazience to wiadomo, jak wieje wiatr to mi mechaniczna wentylacja wcale nie potrzebna Ticus koreanus po prostu jest. Kupiony za naprawdę nieduże pieniądze dzisiaj rano, właścicielka przywiozła mi go pod dom, akurat mieli po drodze.Sprawdzony: luzów nie ma, zryw nawet ma no i oczywiście kilka niedużych braków, na szczęście łątwych do usunięcia i niedrogich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wczoraj dwa cmentarze dalej od domu zaliczyłam, dzisiaj trzy bliżej. Nawet zdjęcia pokażę, jeżeli uda mi się dotrzeć do moich komentów. Tia potrójnie zyskała na kotnapingu - 1. możliwość odchowania małych 2. steryka 3. poprawa warunków życia. Okazało się, że o ile dawniej bytowała w piwnicy, o tyle teraz głównie w domu rezyduje. Jeść dostaje lepiej, bo nie rusza suchego, które dla niej zostawiliśmy i teściowa jej podsypuje do miseczki. Super! Zapomniałabym - gratulki z okazji nabycia tikusia! Oby się dobrze sprawował! Może zdążę do łóżka zanim Andrzej zaśnie, to toast jaki na tę okoliczność wzniesiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wznieście! Coby felgi nie odpadły itp.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie ma sprawy! Możemy wypić nie tylko za felgi, ale i za bebechy i inne takie, na których się nie znam.A ile lat ma nowy członek rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nowy członek rodziny ma 11 lat - matko, kolejny nastolatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cieszę się, ze masz juz auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nowy członek rodziny ma 11 lat - matko, kolejny nastolatek przy moim jest ...... smarkaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry ważne żeby jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Łooo, gratuluję turkusowego jeździdełka! Witaj w rodzinie waścicieli wdzięcznych aut pt. daewoo! Nasza nexia już 13 rok ma, a jeździ bez zarzutu, jeteśmy bardzo zadowoleni z tego samochodu. Pojemny, nieawaryjny, dobrze się nim jeździ, wytrzymały. A las i świerk - pewnie, że piękne, u mnie też taki las cudny się zrobił, a ogród... Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Brazunia - gratuluję nowego członka rodziny Niech Ci się dobrze nim jeździ Tralki fajnie wyszły I w ogóle to piękniście jest w Uroczysku miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Uroczysko jesienne- cudowny widok!!!! jak takie widoki widze, to wychodze z załozenia, ze jesień nie jest aż taka zła białe tralki urzekły mnie niesamowicie... i te poręcze w kolorze stopni- miodzio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 się zmobilizowałam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hejeczka! Byłam Ola, byłam. I się wypowiedziałam, ale powtórzę: świetny ten kolor!!! Jamlesik, znaczy się, nie jest źle?? Jesień w Uroczysku jest faktycznie cudowna, śmiem nawet głośno powiedzieć, że jest piękniejsza niż inna pora roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts