Chef Paul 07.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ... se trochę połaziłem po Uroczysku ... NO ... miałem chwilę to połaziłem, ... fajnie ... tylko zimno trochę (szczególnie na początku 3-ciej strony) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór DPS-ia ja też przytulam Brazula nooooooooooo dałaś ciała z tą tapetą może ją wycofali albo się wyprzedała albo napisz do nich i podrzuć im zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ... Niech mnie ktoś przytuuuuliiii.... Sołtys wyjechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ... Niech mnie ktoś przytuuuuliiii.... Sołtys wyjechany Nie, zarobiony... Z tapetą może być trudno, jeśli kolekcja jest wycofana, to kicha fucktycznie... Dzień doberek, zimny i szary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dzień dobry i jeszcze mglisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Hi, ... ja też połaziłem ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 08.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czarny pył.... Wypłyniemy nieostrożnie w zapomnienie... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 08.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 O mój rozmarynie rozwijaj się... o mój rozmarynie rozwijaj się... Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej zapytam się; pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej zapytam się A jak mi odpowie nie kocham cię; a jak mi odpowie nie kocham cię Ułani werbują, strzelcy maszerują zaciągnę się; ułani werbują, strzelcy maszerują zaciągnę się Dadzą mi konika cisawego, dadzą mi konika cisawego I ostrą szabelkę, i ostrą szabelkę do boku mego, i ostrą szabelkę i ostrą szabelkę, do boku mego Dadzą mi kabacik z wyłogami, dadzą mi kabacik z wyłogami I czarne buciki i czarne buciki z ostrogami, i czarne buciki i czarne buciki z ostrogami Dadzą mi manierkę z gorzałczyną, dadzą mi manierkę z gorzałczyną Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił za dziewczyną, ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił za dziewczyną Pójdziemy do boju na bagnety, pójdziemy do boju na bagnety Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie ucałuje, ale...nie ty, Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie ucałuje, ale... nie ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ło mamuniu, Compadre, a Ty co tak na retro nutę Chyba znalazłam zastępczą tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 braza... no no ... Twój cichy wielbiciel się ujawnił .... compadre ... retro jesteś ... to już wiemy ... a teraz napisz gdzie masz działkę i dlaczego koło Nasielska .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 08.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To ekosfera Brazy, co ja tu będę się wywnętrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To ekosfera Brazy, co ja tu będę się wywnętrzał ... Ty chłopie jesteś na Mazowszu (jeżeli w ogóle jesteś ... ) ....a Braza ....daleko na Zachód ......więc nie ściemniaj o ekosferach ... ... wywewnętrznij się więc .... ... bo będziesz niewiarygodny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Brazula jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 .. a jak się już uzewnętrznisz ... to ja się do Ciebie odezwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 08.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czytam właśnie Twojego lofta Nono.. ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czytam właśnie Twojego lofta Nono.. ciekawe... ... dobra .... to porozmawiajmy o loftach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Noooo Retro-Compadre Gwoździk jak zwykle trafił w sedno - pokaż co masz i z czym walczysz Wusia - też w pasy i też w szare. Muszę tylko to sobie zwizualizować (matko, język można połamać na tym słowie )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Zgrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts