Żelka 09.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wlasnie przechodzilam tu obok i widze, ze Gwozdzik tu jest, wiec weszlam zapytac jak sie czuje w te wilgotne dni? ...dobry ocynk kochaniutka... O to, to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cze Brazunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 09.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wiem, że te Twoje krwiożercze akcenty wobec rybek (co by je odłowić i pożreć) kretów, norek czapli (zwłaszcza kretyński pomysł przewodu pod prądem) to chore projekty, nie mające związku ze stanem Twojego umysłu - to tylko PR na forum Bo ty i i tak kochasz zwierzęta! Dowód: kot i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No, Compadre, jedziesz po bandzie. Krwiożercze, kretyńskie, chore projekty... A savoir - vivre gdzie? Uczciwie mówię - nie lubię nawiedzonych i agresywnych "obrońców zwierząt" - mam nadzieję, że nie należysz do tej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 09.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Należę Bo nie uważam, by dwunożny osobnik zwany człowiekiem, miał prawo do decydowania o życiu czy śmierci innych istot. I zadawania cierpień. Niby skąd to prawo? Kto je nadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Należę Bo nie uważam, by dwunożny osobnik zwany człowiekiem, miał prawo do decydowania o życiu czy śmierci innych istot. I zadawania cierpień. Niby skąd to prawo? Kto je nadał? ... powiedz to dzieciom pogryzionym przez psy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Małgoś, witanko!!!!! Kajam się ogromnie, dawno u Ciebie nie byłam ... nadrobię to faux pas - obiecuję (qurde, tak to się pisze ) Depsia, czy Ty mnie jeszcze lubisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 09.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... powiedz to dzieciom pogryzionym przez psy ... A psy agresywne to - jak się zdarzają takie - to dzięki komu? Dzięki hodowcom i przygłupom, którzy kupują takie biedne wyhodowane mutanty. To mają być psy obronne, przeznaczone do pilnowania i reagowania na czyjeś wejście na terytorium. Pies to (niestety) narzędzie. I takie narzędzie gryzie - jak mówisz - dzieci. Wnioski sam wyciągnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Depsia, czy Ty mnie jeszcze lubisz... A czemu by nie? Przecież wiesz, kochaniutka... Compadre - no to chyba nie pogadamy... Zadawanie cierpień zwierzętom jest wstrętne. Ale głoszenie teorii, że pieskowi będzie źle i będzie miał krzywdę, jeśli będzie mieszkał na dworze i miał dobrze ocieploną budę, zainteresowanie właściciela i dobrą michę - jest po prostu... hmmmm... no cóż, nie powiem głośno słowa, które przychodzi mi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale się tu porobiło! Nie wiem - pisać, czy nie? No bo ja dzisiaj mam pokojowy nastrój... Na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... compadre ... załóż wątek na "Zwierzę też człowiek" ... i tam na pewno ktoś z Tobą dłużej podyskutuje ... albo i nie ... ale spróbować możesz ... PS. jest dużo prawdy w tym "narzędziu", o którym pisałeś powyżej ... ale nie za bardzo jestem kompetentny żeby temat rozbijać na czynniki pierwsze ... ... i mi się nie chce .... ....więc spadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 (...)Yeti, noż qurcze, że też nie poznałam Twoich śladów (...)To pewnie za to, że śnieg u ciebie jeszcze nie spadł i nie wszystko się dokładnie odcisnęło ...a ta baba w Alpach to głupia była... ja wtedy za sobą nie ... ... ciągnąłem a kija Tak się właśnie rodzą pomówienia i legendy... ... a mnie się compadre podoba: jak on tak wszystkie futrzaki kocha, to może i ja się na ochronę załape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 cześć Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Małgoś, witanko!!!!! Kajam się ogromnie, dawno u Ciebie nie byłam ... nadrobię to faux pas - obiecuję (qurde, tak to się pisze ) Noooo, ja mam nadzieje, ze zajrzysz w koncu. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 10.11.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No dobra, już dobra Co złego to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Braza żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzień doberek! Te, gosposia! Śpisz jeszcze? A może znowu jakieś sufity malujesz...? Compadre - no dobra, niech Ci będzie, nie Ty... O jakichś podejrzanych porach piszesz, wiesz? Całkiem o takich, jak ci z Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A może znowu jakieś sufity malujesz...? Michał Anioł w spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Że Michał, to jeszcze jakoś przełknę. Że w spódnicy - to sama Cię wyśmieje. Ale że Anioł????? Jamles, co Ty godosz, boroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jamles się przepracował czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts