Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam się przywitać serdecznie z Szanownymi :lol:

Braza, pytanie ważne, czy jak pójdę z ulicy, niezbyt przygotowana, to pozwolą mi zacząć naukę jazdy konnej bez problemu? Tzn. muszę mieć jakieś badania czy cos? no i strój, zwykły normalny może być?

Badań raczej nie każą robić :lol:. Wystarczy być sprawnym fizycznie. Na początku wystarczy zwykly lużny strój sportowy bo szkoda kasy na drogi ubiór jeśli nie złapiesz bakcyla.Zainwestujesz dopiero jak stwierdzisz że ci to odpowiada. Ewentualnie w ciuchlandzie można za grosze czasem kupić bryczesy wzmacniane w kroku i łydkach.

Na początku trzeba się umówić na termin bo rzadko kiedy można tak sobie z od razu lekcję zaklepać

... napisane 12 listopada ....

Wieści ogrodowe - Szanowny ubrał kufajkę i skopał ogródek warzywny. Świadectwo zdjęciowe heroicznego czynu jutro!

.... czy dziś mamy już jutro, czy pojutrze, a może dziś to przedwczoraj ...

....pomóż Braza .. bo w czasie się zatraciłem ... :cry:

Dobre popołudnie wszystkim.

Braza wróciła wczoraj,została pozytywnie rozpoznana :D , ale net się zbiesił :evil: no i tak...A dzisiaj od rana robótki na Uroczysku i do popołudnia nie znalazła chwilki, ponieważ pilnowała wykonania zadań przez małża czyli przeze mnie :-?

Teraz słodko śpi, ale pewnie niedługo wróci do rzeczywistości i na forum.

Miłego wieczoru