Reyzel 17.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dzień dobry No to nam teraz Brazunia zniknie z foruma Czyżby będzie często sufit oglądała... Niekoniecznie mozna tez i podlogę Jezuu... Braza nas zakrzyczy za te insynuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 albo mozna będzie galopować nie wiem jak Wy ale ja się już chowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A czemu ma nas zabić za te insynuacje?? Przecież to ludzka rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A czemu ma nas zabić za te insynuacje?? Przecież to ludzka rzecz... ......i nic co ludzkie nie jest na obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Cześć Złośliwcy Szanowny już w domciu Na rodzimej ziemi wylądował o 1.30 ale w ukochanym mieście był o 9.00!!!! Co do sufitów, podłóg i galopad ... spuśćmy zasłonę milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Serdecznie witam Szanownego !!!! http://www.magic-like.de/grusskarten/bild/willkommen01.gif ..Frosia jestem a tak poza tym braza byla grzeczna i nie przyniosla rodzinie wstydu , podczas pana nieobecnosci p.s. kiedy jakas flaszke zrobimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Braza jak możesz posądzać nas o złośliwość?? My tylko chcemy pomóc. To ja też się przywitam: Dzień Dobry I dołączam sie do pytania o flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 17.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No tak. Wylądowałem.Dzięki serdeczne za ciepłe powitanie w ten niezbyt pogodny zimowy dzień.Odniosłem wrażenie ,że mimo mojej nieobecności na Forum znamy się całkiem dobrze.Jest mi z tego powodu niezmiernie przyjemnie...no i tyle z powaznych spraw.Resztę opowiem jak trochę pobędę na łonie rodziny. Depesia zostałem powitany bardzo ciepło przez Brazę i Karlę.Grzybki ...i jestem w siódmym niebie. Frosia,pewnie,że tak.Przepadam za Tullamore Dew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 17.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja też się przywitam: Dzień Dobry I dołączam sie do pytania o flaszkę Dzień dobry!! Ta flaszka jest coraz większa i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 szklo przygotowane http://i23.ebayimg.com/08/i/000/c9/36/f382_1.JPG poczekajmy z reszta na Froscha wieczorem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Well , well well Kogo my tu mamy To sie cieszymy , ze w domu jestes Buziaki ode mnie i od Pablita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Szanownego Pana!!! ( Brazuni Samych przyjemnych chwil z rodzinką życzę Brazunia, dołączam się do słów Roma ... to nie była złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No to teraz ja!!!! Szanowny chyba z lekka padł na twarz po 12 godzinach powrotu do domu!! Frosia szklanki cudo!!!! Nie wiem tylko, jak się będziecie jutro czuli, bo ja na szczęście nie lubię whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No co Ty z nami nie wypijesz ? Sie biedny nameczyl tym powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie dziwię się Braza, że Szanowny padł na twarz ... Pewnie go obudzisz na pyszny obiadek ( o ile lubisz gotowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No co Ty z nami nie wypijesz ? Sie biedny nameczyl tym powrotem Spokojnie!! Se gin z tonikiem zapodam Jak ktoś bedzie miał chętkę przyniosę więcej Reyzelciu obiadek to my zjemy pyszny w ... Orient Expresie ... czy;li kebab z dodatkami Córcia sobie zażyczyła i bardzo Ją za to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ups ...to już dziś? Brazunia w takim razie nie przeszkadzam ... bawcie się dobrze i nie bądźcie grzeczni ... Pozdrowionka dla Szanownego Pana i Córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no ginem z tonikiem to i ja bym nie pogardziła A córcia w takim razie spisała się na medal tym pomysłem obiadowym Brazunia, teraz to mi powiadomienia znów zaszwankowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 .. bawcie się dobrze i nie bądźcie grzeczni ... Ja bym tak dla wszystkiego delegacje na chrzciny jednak wytypowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 .. bawcie się dobrze i nie bądźcie grzeczni ... Ja bym tak dla wszystkiego delegacje na chrzciny jednak wytypowala rrmisiu teraz to już poszłaś po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts