kaśka maciej 19.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Coś mi tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Teraz słodko śpi, o tej porze, a to ja mam przecież nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Coś mi tu nie gra Co Ci nie gra? Czyżbyś podejrzewała, że Braza nierozpoznana przez Szanownego została poszczuta psami i uciekła do lasu? I bytuje tam teraz w jakimś wykrocie żywiąc się korzonkami, jagodami i ostatnimi zmrożonymi grzybkami? Bez dostępu do netu... Albo z nieznanych przyczyn zaciukał ją szpadlem i zakopał w świeżo przekopanym ogródku? A Szanowny usiłuje to jakoś ukryć przed dociekliwymi forumowiczami? Nieeee, Szanowny jest człowiekiem łagodnego usposobienia i Brazy psami nie poszczuł ani szpadlem nie zaciukał. Raczej ona przezyła szok cywilizacyjny i musi to jakoś odreagować. Albo hibernuje... teraz może, skoro ma się kto zająć Młodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Agduś, a może oni pobłądzili na bagnach Uroczyska, trzeba to może sprawdzić poszperaj no w rękopisach, może akurat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 19.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To chyba jest bardziej skomplikowane niż się na pozór wydaje. Nic tu chyba nie da wirtualne zagrzewanie Brazy "do boju". To musi się w niej samej rozstrzygnąć. Poniekąd: być albo nie być - oto jest pytanie. Mówię o miejscu, które obrała, umownie zwanym uroczyskiem. Rzeczywistość skrzeczy w postaci wrednego kominka, komina, myszy i długich ciemnych zimowych dni i nocy. Wiem, że ten skrzek potrafi zabić najwznioślejsze uniesienie. Inaczej to wygląda wiosną i latem gdy można oszaleć ze szczęścia nurzając się w zieleni i czerpiąc z natury garściami. Sądząc po pewnych anonsach netowych Brazy już jakiś czas temu wybrała. Byłaby wielka szkoda gdyby tak było. Piszę to jako wielbiciel natury i sposobu z nią koegzystencji, do jakiego Braza dążyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ło matko Compadre, pięknie napisane .... nic jednak nie rozumiem Nooooo czeeeeee Żyję!!! Całe szczęście do lasu uciekać nie musiałam - za cholerę nie rozpoznam zimowych grzybów jadalnych to pewnie uświerkłabym z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Braza to Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Też się cieszę Z lekka się dzisiaj Szanowny napracował a ja zmęczyłam się straszliwie doglądaniem ... palec mnie boli wskazujący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Braza to Ty ? We własnej, prywatnej, osobistej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a pokazać zmiany to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Się pokaże, ale już za ciemno na zdjęcia było. Jutro porobimy. Nawet fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no nie mów że Wam światło odcięli i Szanowy Ci fotki strzelić nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mi To nie mnie przesadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ale to Ty byłas u upiększaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ieetaaaam takie upiększanie. Włosy lekko podcięłam i wszystko Najwyższy czas, bo wyglądałam jak - nie przymierzając - Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 pokazuj i tela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ...ups... no normalnie pójdę jutro i swoje kudły pod kosiarkę wsadzę. Już dłuższy czas mi to po wyliniałym łbie chodzi, ale nie sądziłem, że jest aż tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzień doberek! No ja tam nie wiem, co ona za wakacje miała, ta Braza, w Koobrzegu w listopadzie. Ale, jak mówią, jakaś odmiana zawsze dobra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry Braza no pokaż się nie wstydź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts