Agduś 20.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza, Ty się przyznaj, czy Szanowny dostal te zamrożone knedle andrzejowe, czy zeżarłaś wczesniej? Tak mi się przyponiało, kiedy o słoiczkach świecacych dnem napisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć! Siem dopisuję do czekających na foty Bo normalnie zaglądam...ino nie piszę Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Yupi!!!wróciłas!!! poka się w nowej fryzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza, Ty się przyznaj, czy Szanowny dostal te zamrożone knedle andrzejowe, czy zeżarłaś wczesniej? Tak mi się przyponiało, kiedy o słoiczkach świecacych dnem napisałaś... Są, ale przypomnij mi, z czym łone są Witanko, zdjęcia się wgrywają na serwer, ale na fryzurę nie liczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza , a co tam dzisiaj zmalowałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ło jasooo, dużo, ale nie ja Ja osobiście to się tylko za destrukcję bzów przy płocie wzięłam, Szanowny porządek w Uroczysku robił ... normalnie jaśniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza fotki i owszem very pikne ale Ty nie ściemniaj tylko fryza okazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza- no kawał roboty serce się co prawda letko kraje na myśly o zagładzie pigwy - ale przyznaje że to zdjęcie z osłonecznionym oknem i irga z tymi tam czerwonymi , wygląda bardzo ładnie ( a co, że niby ta biedna pigwa by im tam przeszkadzała ? ) Piękny wieszak - ten gięty - no, przynajmniej w dolnej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Braza, Ty się przyznaj, czy Szanowny dostal te zamrożone knedle andrzejowe, czy zeżarłaś wczesniej? Tak mi się przyponiało, kiedy o słoiczkach świecacych dnem napisałaś... Są, ale przypomnij mi, z czym łone są Witanko, zdjęcia się wgrywają na serwer, ale na fryzurę nie liczcie No jak to, z czym? Z borówkami zwanymi również, nie wiedzieć czemu, czarnymi jagodami. Z tymi borówkami, których nie ma w Twojej okolicy i które musieliśmy kupić. Czemu nie możemy liczyć na fryzurę??? Fryzjerce nie wyszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oglądnęłam zdjęcia. Tak się zastanawiam, czy nie lepiej by Ci było wynająć spychacz??? Przecież w końcu i tak wykosisz wszystko poza świerkiem i modrzewiami...Czy WSZYSTKIE roślinki spod studni wywaliłaś??? A ja głupia miałam takie opory, żeby Ci ich nie zniszczyć i latem nie wykopałam sobie stamtąd ani kawałka tych pięknych żółtych!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wywaliłaś pigwę czy pigwowca? Jak pigwę to na pewno bardzo będziesz tego żałować, jak pigwowca to też będziesz. Było przesadzić gdzieś, miejsca masz dosyć, a tak to Ci w końcu wyjdzie typowy domek z miejskiej dzielnicy domków, z pustą połacią trawnika, który i tak nigdy nie będzie wyglądał jak angielski trawnik, obsadzony nieciekawymi jakimiś tujami powszechnymi. Zagubisz zupełnie klimat tego miejsca w lesie, z jego różnorodnością i obfitością, tajemniczymi zakątkami w ogrodzie i miejscami do odkrycia. A to był największy urok i czar tego miejsca. Przemyśl to. I chciałam zameldować, że zdrowieję, mogę już zrzędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 21.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich. Agduś - teraz wiem czego szukać, jak znajdę,i zjem to się ponownie zgłoszę po jeszcze Wiosną teren przed domem będzie lekko przeorany aby zlikwidować doły i dołki, trawa ponownie zasiana DPSia - decyzja wycięcia pigwowca czy też pigwy nie została pochopnie podjęta, żeby go przesadzić trzeba by wynająć specjalne urządzenie do przesadzania. Wykopałem 1 m dołek wokół tego krzaczka, a potem musiałem użyć siekiery aby go wykopać.Całkiem solidne DRZEWKO wyrosło pod ziemią. Nie zmieniamy charakteru tego miejsca tylko czyścimy teren, wycinamy stare drzewa które niestety utraciły swoje walory drzew owocowych.Teren za garażowym gniotem pozostanie nietknięty, ale krzaki zostaną wycięte. Niestety wieloletnie " nic nie robienie" pozostawiło swój ślad i trzeba to wszystko uprzątnąć. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ha - to Wy tam urządzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór czasem bywa i tak że trzeba wszystko zdemolować i na nowo urządzić zeby miało ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie wypowiadam się więcej...Braza, pociesz mnie, że nie wywaliłaś tych żółtych, które rosły wokół studni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 22.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cholera, dom przy Zamkowej. Projekt typowy najlepszy. Nie pamiętam już, która Lala mi to podpowiedziała:) Chyba miała takiego krecika w dłoni. Ale mogę się mylić. Projekt super! Zbuduję go! Własnyui rękoma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 22.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A oto on:http://www.galeriadomow.pl/projekt,upb171-dom-przy-zamkowej,117.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dzień dobry Brazula odpoczywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Oj Braza , Braca co ci powiem to ci powiem ale ci powiem, żle czynisz rugujac wszystko jak leci. Posłuchaj rad Depesi. To trza z główa a nie dlatego ze coś zasłania czy nie. stare drzewa owocowe potrafia rodzic i 50 lat, trza tylko fachowca co je właściwie poprzycina i podleczy. Pamietaj kiedyś było hasło las rośnie szybko...... itp. To samo dotyczy sadu. jesli teraz usuniesz drzewa to wiedz że w takim miejscu sadzenie ich na nowo mija sie z celem, z rok na lub wiecej sadzić tam poplony nawzic obornokiem etc a dopiero potem sadzic a na piersze owoce będziesz czekac kolejne trzy lata, po 5 bedzie dopiero owocować. Starę drzewa w rok po dobrym przycięciu pielegnacyjnym i jednosezonowej walce z ewentualnumi najbardziesz szkodliwymi robalami i chorobami zaczynaja na nowo owocować. Policz sama i przemyśl. Radzi fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts