Gwoździk 22.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ... ja fachowcem nie jestem ... tzn. jestem, ale nie w tej dziedzinie.... ... ale mi też się to nie podoba ... tak naprawdę, to bardzo ... .. no ale każdy "robi pod siebie" .... PS. miało być dla siebie ... ale niech tak zostanie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cześć Wam! Z wojaży wróciłam, nadrabiam zaległości Fryzjerowi fryzurka owszem, udała się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Fryzjerowi fryzurka owszem, udała się I co??? Niby mamy uwierzyć ci na słowo?? No way!! Zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kasia, nie będzie zdjęć, sorry Są ciekawsze obiekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 22.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ciągnie mnie na to Pomorze Zachodnie, że hej. Mam nawet upatrzone tam miejsce, ale rozdwoić się nie można. No i juz kompletnie z torbami bym poszedł, gdybym zamierzał wejść w posiadanie rzeczonego miejsca. A i tak ledwie zipię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kasia, nie będzie zdjęć, sorry Są ciekawsze obiekty Eeeeeee, ja się tak nei bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie wypowiadam się więcej... Braza, pociesz mnie, że nie wywaliłaś tych żółtych, które rosły wokół studni!!! Część poszła pod nóż, ale to już zupełnie niezamierzenie - Tata się rozpędził. W tej chwili nie bardzo pamiętam, czy one rosły od strony tarasu zielonego? Jeśli tak, to się uratowały, te co rosły od strony drogi - niestety nie. Na pewno zostały rabarbary i pilnuję ich jak oka w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mnie chodzi o te: http://img188.imageshack.us/img188/7650/p1010042dp.jpg By agdus, shot with C725UZ at 2009-10-23 One rosły przy studni prawie dookoła. Głównie od strony drogi. Wiem, że te pod domem wykopałaś. Kurde, gdybyś powiedziała to latem, to ja bym je sobie wykopała i zabrała http://img526.imageshack.us/img526/381/p1010024rn.jpg By agdus, shot with C725UZ at 2009-11-22 Tych nie mogę odżałować. Czemu ja ich nie wykopałam??? Oczywiście mogę sobie takie kupić, tylko jak długo będę czekała, żeby mi z dwoch - trzech sadzonek tyle wyrosło??? http://img526.imageshack.us/img526/8632/p1010023b.jpg By agdus, shot with C725UZ at 2009-11-22 A tak ładnie to wyglądało: http://img526.imageshack.us/img526/5354/p1010035z.jpg By agdus at 2009-11-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja tak sobie nieśmiało myślę .... właściwie to jestem pewny .... że Braza nie spodziewała się takich postów od starych przyjaciół .... ... no tak to już jest .... wśród prawdziwych przyjaciół .... ....piszą od serca .... ... nie pieprzą o rozmarynie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A mi sie ta studnia taka obrośnieta podoba Moja jest obecnie goła i zastanawiam się, czym ją obsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 22.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dobry wieczór.Agduś - tam jeszcze nie dotarłem i według mojej wiedzy te kwiaty nadal tam istnieją.Nie robiłem tej strony ponieważ rośnie tam także przepiękna wysoka trawa / przynajmniej tak wynika ze zdjęć/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mnie chodzi o te: http://img188.imageshack.us/img188/7650/p1010042dp.jpg tą słynną już na forum telekię wykopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jamles - żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 22.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Pisałaś Braza kiedyś o tych myszach. Przypomniała mi się wyprawa na agro jakieś 2 miesiące temu na południe od Świdwina. Facet wybudował tam potężną chatę dostał zresztą na to agro dofinansowanie od Unii. Cały dom obłożył ciężkimi kamieniami. Jeszcze ja wykańcza. Ja tam mieszkałem kilka dni na piętrze w pachnącym świeżością pokoju. Tyle że w nocy coś ciągle chrupało Nijak nie mogłem dojść co to było. Wstawałem w nocy, sprawdziłem wszystkie swoje kosze i torby i nic. Gdy tak szukałem chrupanie zanikało Jak tylko łeb do poduszki - znów chrupie. Dopiero rano facet mi wyjaśnił, że to w ścianach myszy wyżerają mu styropian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Agduś, rabarbary są na skalniaku przy świerku, takie same jak od zachodniej strony domu. Te żółte, jak je Jamles nazwał tekiele powinny być, odnoszę wrażenie, że udało mi się na czas powstrzymać niszczycielskie zapędy przy studni. Jutro zrobię zdjęcia jak to obecnie wygląda to sama ocenisz. O tych pod domem mówiłam cały czas, że ich nie chcę tak blisko i co się da przeniosę w inne miejsca albo wytnę. Z efektów ostatnich działań jestem właściwie zadowolona - Uroczysko nie stało się i nie stanie wymuskanym, wycackanym ogródkiem angielskim ale nabrało przestrzeni i stało się przyjaźniejsze. Przedzieranie się przez panoszące się wszędzie krzaki, pokrzywy i inne chaszcze nie należało do przyjemności, unikałam nawet niektórych miejsc, chociaż głupio się do czegoś takiego przyznawać. Jeśli nawet pomimo moich starań, to miejsce stanie się podmiejskim domkiem to trudno, jakoś to przeboleję, staram się jednak do tego nie dopuścić. I jedno jest pewne - tui nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wiesz co, ja chyba Cie rozumię. Sama bałabym sie zapuszczać w wysokie trawy i krzaczory nie znająć ich "od zawsze". W końcu to las. Niewiadomo jakie zwierzę sobie upodobało tę częsc na swoje legowisko Ja panicznie boje sie takiego jednego i na sama myśl mam ciarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Chwilami było mi przykro, że coś wywalam na zbity pysk, niektórych pozbywałam się z dziką radością. Staramy się nie zatracić za bardzo uroku tego miejsca, ale ... nie widziałam co prawda wszystkich dzienników na Forum, jednak nie rzucił mi się w oczy nigdzie ogród przypominający starą, zapomnianą przez ludzi puszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 trzeba było zapytać ... ale ja już się tak naraziłem ... że spadam .... chyba wbiję się w fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 To zanim się wbijesz powiedz o co miałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Chyba na temat nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts