Gwoździk 27.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Braza - tylko się nie obrażaj za tę tapetę .... "położonej na sobie" ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Braza - tylko się nie obrażaj za tę tapetę .... "położonej na sobie" ... ... No pacz pani, kolejny co to mnie o łatwe obrażanie oskarża P.S. Przydałaby mi się jakaś porządna tapeta, zdziadziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Czeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ... dla spokojności ducha musiałem zadać te pytanie .... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 1. ja tapetuję2. ty tapetujesz3. ona... nie tapetuje? Depsia, wytapetuj coś sobie! Albo siebie... Akurat my trzy to takie wytapetowane na co dzień chodzimy, że by nam się przydało. Pamiętam tę tapetę w paski. Położyłaś je na ukos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Za chwilę będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Znaczy zdjęcia obrabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Coś długo te zdjęcia robisz. Byłam w dzienniku, a tam nadal demolka garażu. Fajne to ostatnie zdjęcie - to Szanowny karate trenuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nienawidzę tych reklam Już są! Limit mam wyczerpany i internet wolniej działa. Szanowny trenuje, nawet Mu to sprawnie idzie - jak dłużej powalczy z gniotem to drugi Bruce Lee z Niego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 pierwszy jestem ... widziałem ... z tą tapetą ... to Braza taką ściemę walnęła ... aby każdy chwalił .... ... no to ja pierwszy ... powiem, że zajefajnie .... ... i nie "dworuję" sobie z Szefowej .... PS. ... chciałbym mieć na gwoździkowej taką ścianę .... naprawdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Gwoździk ... Ty tak na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Gwoździk ... Ty tak na poważnie... ... całkowicie poważnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 To ja się wdzięcznie zarumienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ... nie ma powodu aby się rumienić.... ... powinnaś się puszyć .... ... i w pełni wierzyć w to, co robisz PS. reszta jest nieważna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Woń kadzideł mnie dobiegła, więc wydedukowałam, że ktoś widział tapetę Brazy. I nie zawiodłam się. Jeden klik w "Lekko pokręconą", drugi w "odśwież" i też zobaczyłam. No... nieźle! Podoba mi się ta ściana! Jako że w planach mam coś równie zakręconego we własnym salonie, to się upewniłam, że właśnie tego chcę. Nie wiem, czy przed świętami zrealizuję. Już nie tylko domowo, ale całkiem ciekawie się robi w Uroczysku. Zdradzisz, jakie miałaś plany związane ze starą ścianą? I gdzie zrobisz drewutnię? Jeżeli mogę, to poradzę - blisko domu.Fundamenty wyrwiesz, czy zlekceważysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam wieczornie. Szanowny na czacie bo Braza zamęcza się oglądaniem Hannah Montana na Disney Channel Agduś Przy ścianie miał być kolorowy kącik wymieszany ze świątynią dumania i tak będzie, ale po małej demolce tejże ściany ponieważ jak zauważyła Braza rozpada się ona od"kichnięcia",drewutnia raczej pozostanie tam gdzie jest, ale w odrobinę innej szacie. Więcej w wydaniu wiosna 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Bieeedna Braza! Ja nie dojrzałam do takich poświęceń (na szczęście nie musiałam). Myślisz, że do wiosny nie umrzemy z ciekawości? Zamawiam jakąś wizualizację! Kolorowy kącik ze świątynia dumiania poruszył moją wyobraźnię. Tym bardziej, że świątynia dumania kojarzy mi się dwojako. Coś w ten deseń? http://www.radiestezja.waw.pl/obrazki/duze/2309884.jpghttp://www.karkonosze.ws/images/photoalbum/album_239/swiatynia_t2.jpg Czy raczej tak? http://www.muratordom.pl/zdjecia/rozowa_rewolucja_1_.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Stawiałbym na ten pierwszy deseń, coś jakby z Pana Tadeusza, ale lekko zmodernizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Oj, to ściana zdecydowanie wymaga wzmocnienia! Za to będzie Ci latwiej trafiać do portu. W środku będzie winda, czy wersja dla odchudzających się a'la latarnia morska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Fundamenty zostaną bezapelacyjnie unicestwione (kamień potrzebny na podjazdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts