Gwoździk 28.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 pojawiam się trochę późno .... ale z przyjemnością ... jak zwykle zresztą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.11.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dobré Ráno ... ..., to żeby się nie rozbestwił został zmuszony do zrobienia naleśników ... to się kwalifikuje U nas też były naleśniki. ... ... ... naleśniki ... naleśniki ... Z CZYM ? (z jakim farszem ... na słodko z owocami ? z warzywami ? z mięsem ?) ? pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 U nas tradycyjnie - serek biały z kodlem-modlem się robi, można z samym, zapiekane (tylko Andrzej) lub nie, można z nutellą, dla chętnych powidła. A dzisiaj zrobię sobie na słono. Ja z żółtym serem, pieczarkami i kukurydzą, Wero jeszcze dołoży szynkę albo jakąś rybę (tuńczyka, łososia). Najlepsze naleśniki są w Opolu w Grabówce. Poezja! A smaków do wyboru tyle, że trudno się zdecydować. Samemu się komponuje z dostępnych dodatków i sosów i zrobią każdą kompozycję. Kiedyś koleżanka się założyła z kimś, że zamówi naleśnika ze słodkim serem, szynką, rybą i czekoladą. Zamówił, zrobili... Ze zjedzeniem było gorzej. Pyszne są z rumem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No własnie, chyba muszę kiedyś spróbowac takich z serem, pieczarkami i kukurydzą, szyneczką. Całkiem jak mała pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dobry wieczorek! Dzisiaj lenistwo było: trochę zakupów, spacer z psiakami z którego wygoniły nas strzały - gdzieś było polowanie. Równie dobrze mogli strzelać w odległości 10 km od nas, ale strzały były wyraźne. Wróciliśmy na z góry upatrzone pozycje i okopaliśmy się. Szturmy jednak nie przypuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 cześć, ... a może to sąsiad odpalał starego trabanta ... efekty są podobne do wystrzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A wiesz Gwoździku, coś w tym jest, niektóre pojazdy naszych sąsiadów lata młodości i świetności dawno mają za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 pierwszy ......jestem .... i .... .....widziałem koreańczyka pod iglakiem .... ... a tak serio ... to nieźle Wam idzie .... i podziwiam Cię, że rozpoznajesz śliwy od chwastów ... bo ja to w tym cieniutki gwoździk jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Śliwy rozpoznaję bo mają kolce ... poza tym miewam okrutne trudności z podjęciem decyzji: "wycinać czy zostawić" Iglaki przynajmniej na coś się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No tak, dobrze, że dobrzy ludzie (czytaj: Gwoździk) napiszą coś tak, że człowiek zorientuje się, że trzeba do dziennika zajrzeć. No wychodzi na to, że coraz Wam lepiej idzie na tym uroczysku. Wychodzi na to, że swego czasu dobrą decyzję podjęłaś i zostałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dobry wieczór nie no Braza pełen szacun cudniaście się robi widno i przestronnie jak dobrze ze zostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Czy to dobrze, że zostałam, to się okaże przy minus 15 stopni, ale cieszy mnie, że podobają Wam się nasze działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 to się bedziecie tulić z Szanownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Tulić to ja się mogę z Szanownym i bez minus 15, powiem więcej, nawet wolę się tulić z Szanownym bez minus 15-tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 no ale wtedy bankowo będziecie się tulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Jednakowoż wolałabym nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dobrze będzie szklanka w połowie pełna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przy minus dwudziestu weźmiesz jeszcze Katmę i Mocarta do tulenia. Wyższą temperaturę ciała niż człowiek mają, więc będzie miło. Co do demolki garażu to mam mieszane uczucia - wiesz. Najważniejsze, żeby Wam się podobało, ja tam najwyżej w wakacje na chwilkę wpadnę, jeżeli zaprosisz, a Ty będziesz całymi latami patrzyła na las. Andrzejowi też się podoba ściana w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Uśmiałam się po pachy po przeczytaniu tego "... jeśli zaprosisz..."!!! Ty wiesz jak mnie rozbawić Wy akurat - Agdusiowa Rodzinka - specjalnego zaproszenia nie potrzebujecie!!! Powiedz Andrzejowi, że Go lubię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przekazałam. Cieszę się, że dostarczyłam Ci radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts