editta 17.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wielkie święto i wielka radość. znam to uczucie, nie przeszkadzam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To i ja się do powitań przyłączę Miło powitać podróżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 rrmisiu teraz to już poszłaś po całości Tam zaraz po calosci. Zapobiegliwa jestem po prostu Poza tym trzeba miec mlodych na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ALe zima nie jest ostra w tym roku.... No chyba, że szokiem jest obecna pogoda dla przybywajacego z ciepłych krajów Wtedy grzać sie trzeba, grzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja też się przywitam: Dzień Dobry I dołączam sie do pytania o flaszkę Dzień dobry!! Ta flaszka jest coraz większa i czeka I ja pozwole sobie przywitać szanownego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No, witaj wieczornie Lożo Szyderców Kebab był dobry - nawet bardzo dobry, choćby z tego względu, że nie musiałam robić go sama A z delegacją na chrzciny to się prosze nie spieszyć, mam zamiar pozostać przy rozwydrzonej i rozkapryszonej jedynaczce Sama taką jedynaczką jestem, więc wiem jakie to fajne jest Szanowny Pan dziękuje za ciepłe i miłe powitanie, narazie za moim pośrednictwem (za każdym razem musimy się wylogować, żeby napisać w swoim imieniu), później pewnie coś doniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No, witaj wieczornie Lożo Szyderców Kebab był dobry - nawet bardzo dobry, choćby z tego względu, że nie musiałam robić go sama A z delegacją na chrzciny to się prosze nie spieszyć, mam zamiar pozostać przy rozwydrzonej i rozkapryszonej jedynaczce Sama taką jedynaczką jestem, więc wiem jakie to fajne jest Szanowny Pan dziękuje za ciepłe i miłe powitanie, narazie za moim pośrednictwem (za każdym razem musimy się wylogować, żeby napisać w swoim imieniu), później pewnie coś doniesie A to jest jakaś lista chętnych na chrzestnych? Można jeszcze dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Strrrrasznie wolno mi dzisiaj forum działa, nie wiem dlaczego Stuczku o jakiekolwiek listy to Ty pytaj Rrmisię, bo to owa Waćpani raczyła cuś tam insynuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Strrrrasznie wolno mi dzisiaj forum działa, nie wiem dlaczego Stuczku o jakiekolwiek listy to Ty pytaj Rrmisię, bo to owa Waćpani raczyła cuś tam insynuować insynuować?!??? To już wiadomo że to synek będzie? Ale teraz technika poszła do przodu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To i dobrze sie sklada , Karla bedzie miala braciszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To i dobrze sie sklada , Karla bedzie miala braciszka ...........tak fajna mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 to braza juz to zrobila??? no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 I w taki właśnie wirtualny sposób powiększyła się brazowa rodzina P.S. Dobrze, że tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A tak w ogóle TO ZNOWU MI ANOLEIZ ZGINĘŁĄ!!!! Wrzeszczę, to może usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 nie zmieniaj tematu gadaj jak bylo .. imie juz wybrane??? wychodzi mi , ze mniej wiecej w moje urodziny przyjdzie na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 imie juz wybrane??? Frosch wychodzi mi , ze mniej wiecej w moje urodziny przyjdzie na swiat Będzie podwójna okazja do podwójnego spożywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 gadaj jak bylo .. jejku Frosia jaka Ty wscibska jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 gadaj jak bylo .. jejku Frosia jaka Ty wscibska jestes ....chcialam tylko wiedziec czy zadowolona jest..braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 gadaj jak bylo .. jejku Frosia jaka Ty wscibska jestes ....chcialam tylko wiedziec czy zadowolona jestes ...........widać po oczach że jest............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja Wam jutro powiem, czy jestem zadowolona Frosiu no nie strzelaj tak rumieńców, przeca nic złego nie zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts