DPS 01.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzień dobry! Przywitam się tylko, bo jakoś nic mądrego mi do głowy nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Suche liście też mają swój urok, pomyśl o tym Urok to one mają póki są złote i czerwone, kiedy robią się zgniłozielone i czarne, to go tracą bezpowrotnie. Miałam mieć kamienie pod krzaczkami, ale mnie znajoma uświadomiła, jak one będę wyglądały jesienią. Zdecydowałam się na korę - w niej tak tych liści nie widać, a dosypywać świeżą i tak od czasu do czasu trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bez żadnych takich mi tu proszę . Śniegu sobie w Alpach szukajcie, a taka wiosna ma zostać do kwietnia! ...No a później może już być normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry a ja chcę na Świeta lekki mróz i biała kołderkę na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bez żadnych takich mi tu proszę . Śniegu sobie w Alpach szukajcie, a taka wiosna ma zostać do kwietnia! ...No a później może już być normalnie Mi się nie chce w Alpy, wolę w polskie góry na narty Zamawiam śnieg na luty A u nas też bardzo wiosennie, hebe kwitnie jak szalone....Jeszcze trochę i trawę trzeba będzie znowu kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry a ja chcę na Świeta lekki mróz i biała kołderkę na świecie Na to to ja nawet nie liczę Chociaż też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ania no trzeba mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc, to w pierwsze święta w Uroczysku też bym chciała mieć śnieg za oknem ... może ten bajzel by zniknął choć na czas jakiś Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No coś Ty, Yeti, święta bez śniegu? A poza tym Ty przecież jesteś Człowiek Śniegu! Stanowczo głosuję za pięknym śniegiem w zimie, każda pora roku ma swój czas i każda jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Depsia dobrze gada - wódki Jej dać! Żadnej wiosny zimą! Zimą ma być zima - śnieżna, biała, piękna i narciarska.Nie zimie jesienią!Stanowcze nie zimie wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Brazula fakt to Twoje pierwsze Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No coś Ty, Yeti, święta bez śniegu? A poza tym Ty przecież jesteś Człowiek Śniegu! Odnośnie tej wódki, DePSi i śniegu, to: Wchodzi do karczmy Eskimos rozcierając zmarznięte ręce Barman: - Coś ci podać? Eskimos: - Setkę, proszę. B: - Z lodem czy bez? E: - A w mordę chcesz?!!! ...Ewwwentualnie na Wigilie i Nowy Rok odrobinę poprószyć może No chyba, że załatwicie to tak, że śnieg będzie leżał, ale też 10 na plusie pozostanie Wtedy nie mam nic przeciwko - też lubię jak jest czysto w zagrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Śnieg i lekki mrozik w ferie. Nie lubię jeździć po chlapie.Silniejszy mróz może być też, ale w innym terminie, coby dziecka nie marzły na nartach. Ja nawet lubię solidny mróz, taki, kiedy w nosie zamarza - człowiek czuje, że żyje. No i może kleszczy wiosną było by mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc, to w pierwsze święta w Uroczysku też bym chciała mieć śnieg za oknem ... może ten bajzel by zniknął choć na czas jakiś Siemanko a jak nasypie pod ...... nadproże śnieg to od Wigilii do Trzech Króli, a potem może być, ale na południe od Skoczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 U nas ma być - lubię, kiedy jest biało. No a w Kasinie to już musowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry śniegu musi trochę być bo obiecałam dziecku bałwanka no i orły na sniegu z tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.12.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a jak nasypie pod ...... nadproże śnieg to od Wigilii do Trzech Króli, a potem może być, ale na południe od Skoczowa Wprawdzie nie do końca wiem, gdzie jest Skoczów, ale wyczuwam w tobie bratnią duszę . To jest właściwe podejście do tematu , a całej reszcie jeszcze przypomnimy jak to bardzo za mrozem i śniegiem tęsknili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A bardzo proszę, możecie przypominać. Uwielbiam śnieg, słońce i lekki mróz, wtedy w przyrodzie wszystko działa tak, jak powinno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ho, ho, hou! Ja czuje ten snieg..., w kosciach. A braza gdzie? Ciekawe co teraz kombinuje? Ja domu nie poznalam, po czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc, to w pierwsze święta w Uroczysku też bym chciała mieć śnieg za oknem ... może ten bajzel by zniknął choć na czas jakiś Siemanko a jak nasypie pod ...... nadproże śnieg to od Wigilii do Trzech Króli, a potem może być, ale na południe od Skoczowa Póki Szanowny w domu to się nie boję! Witanko. Chyba mnie przeziębienie dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts