DPS 08.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To mnie, mnie wybierz do kuchni! Mam jakoś tak, że jak jestem u kogoś, to nie mogę wytrzymać, jak naczynia niepomyte... I zaraz chcę zmywać... U Gagaty się udało, Agduś zastosowała groźby karalne, użyła też wpływów u pewnego prokuratora, a i psem poszczuła, więc nie mogłam... A u Ciebie się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam dwa psy i kota ... aaaa jakby co, konia przyprowadzę Ale jak masz ochotę sprzątać, to wszystkie zagrożenia usunę z drogi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 DPS-ia to ja Cię do serca przygarnę wpadaj często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 08.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Piękne gąski. Te zielone ugotuj, a wywar posól tylko. Rosołek lepszy niż wołowy i z kury razem wzięte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Agduś zastosowała groźby karalne, użyła też wpływów u pewnego prokuratora, a i psem poszczuła, więc nie mogłam... Guzik prawda - umyłaś za pierwszym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Do domu, mówisz A te z dworu do wiatrołapu to jakie?? No jak to jakie? Do wiatrołapu, oczywiście! Dom się zaczyna za wiatrołapem. U Ciebie bardzo wyraźnie, bo wiatrołap dobudowany jest (pewnie samowola - nie chcę Cię martwić), u nas mniej wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To mnie, mnie wybierz do kuchni! Mam jakoś tak, że jak jestem u kogoś, to nie mogę wytrzymać, jak naczynia niepomyte... I zaraz chcę zmywać... De P(B)eStka ja ci za bilet oddam! Ty do mnie przyjedź i zostań na zawsze... U mnie garów wprawdzie tylko z 4 sztuk, więc... znając twoje zacięcie do roboty, to pół wsi jeszcze by chodziła zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Agduś zastosowała groźby karalne, użyła też wpływów u pewnego prokuratora, a i psem poszczuła, więc nie mogłam... Guzik prawda - umyłaś za pierwszym razem! Ale tylko raz, a potem już mi nie dałaś... Braza - fajne grzybki Ci zebrał Szanowny! Zielonki zmielone i przyprawione doskonałe są jako nadzienie do pierożków - mniam! Ja się domagam powiadamiania, że mam iść czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 o matko za prażuchy z zieleniatkami dałabym się na łyso zgolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 o matko za prażuchy z zieleniatkami dałabym się na łyso zgolić Ja bym była ostrożniejsza na Twoim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co mi tam włosy szybko odrosną a prażuchów z zieleniatkami to już lata nie jadłam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Braza - znając Twoje zamiłowanie do pędzla - nie wróże długiego życia złotemu dębowi fajne zielonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej, hej!!! Grzybki do sosiku poszły, ale to chyba jeszcze nie koniec, pewnie dzisiaj też się coś znajdzie Zdjęć drzwi na razie nie zrobię ... całą moją malarską twórczość w kuchni diabli wzięli, fachowcy rozwalili pół ściany, trzeba ją doprowadzić do porządku A moje zamiłowanie do pędzla aktualnie zamiłowaniem absolutnie nazwać nie można ... wzdrygam się na sam widok, a to znaczy, że i drzwi chyba wytrzymają z tym kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ... no ładnie.... to ja przeczytałam dziennik i przyszłam gratulowac skończonego malowania a tu czytam, ze panwie zniszczyli ślicznie tam jest... w zasadzie to każda pora roku jest bardziejsza niż w mieście... widać jak świat się zmienia.... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 09.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam forumowiczów wieczorową porą Trzymajcie kciuki. Rozpaliłem w naszej kaflowej kuchni i piekę babkę drożdżową. Piękny zapach w całym domu, oby tak samo pięknie smakowała jak pachnie. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ta braza to ma dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no w tym życiu to ja już takich przyjemności nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W sumie to nie trzeba kciuków trzymać, bo jestem pewna, że babka wyszła fantastycznie! Pozazdrościłam. Ale za to u nas - tralala!!! W całym domu pachnie świeżo uwędzona swojska kiełbasa. Jasoooo, jaka pyszna... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e060.gif Smacznego więc i dla Was przy babce prosto z pieca kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 DPS-ia serce mi łamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Musiałaś z tą kiełbasą, musiałaś Eeeeehhh, a ja myślałam, że chociaż trochę mnie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts