Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

To mnie, mnie wybierz do kuchni! :lol:

Mam jakoś tak, że jak jestem u kogoś, to nie mogę wytrzymać, jak naczynia niepomyte... :oops:

I zaraz chcę zmywać... :oops:

U Gagaty się udało, Agduś zastosowała groźby karalne, użyła też wpływów u pewnego prokuratora, a i psem poszczuła, więc nie mogłam... :oops:

A u Ciebie się uda? :D

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do domu, mówisz :roll: A te z dworu do wiatrołapu to jakie??

No jak to jakie? Do wiatrołapu, oczywiście! Dom się zaczyna za wiatrołapem. U Ciebie bardzo wyraźnie, bo wiatrołap dobudowany jest (pewnie samowola - nie chcę Cię martwić), u nas mniej wyraźnie.

To mnie, mnie wybierz do kuchni! :lol:

Mam jakoś tak, że jak jestem u kogoś, to nie mogę wytrzymać, jak naczynia niepomyte... :oops:

I zaraz chcę zmywać... :oops:

De P(B)eStka ja ci za bilet oddam! Ty do mnie przyjedź i zostań na zawsze... :oops: :lol:

U mnie garów wprawdzie tylko z 4 sztuk, więc... znając twoje zacięcie do roboty, to pół wsi jeszcze by chodziła zadowolona :wink: :lol:

Agduś zastosowała groźby karalne, użyła też wpływów u pewnego prokuratora, a i psem poszczuła, więc nie mogłam... :oops:

:D

Guzik prawda - umyłaś za pierwszym razem!

Ale tylko raz, a potem już mi nie dałaś... :-?

Braza - fajne grzybki Ci zebrał Szanowny! :D

Zielonki zmielone i przyprawione doskonałe są jako nadzienie do pierożków - mniam! 8)

Ja się domagam powiadamiania, że mam iść czytać!

Hej, hej!!! Grzybki do sosiku poszły, ale to chyba jeszcze nie koniec, pewnie dzisiaj też się coś znajdzie :D

Zdjęć drzwi na razie nie zrobię ... całą moją malarską twórczość w kuchni diabli wzięli, fachowcy rozwalili pół ściany, trzeba ją doprowadzić do porządku :wink: A moje zamiłowanie do pędzla aktualnie zamiłowaniem absolutnie nazwać nie można ... wzdrygam się na sam widok, a to znaczy, że i drzwi chyba wytrzymają z tym kolorkiem :D

... no ładnie.... :)

to ja przeczytałam dziennik i przyszłam gratulowac skończonego malowania a tu czytam, ze panwie zniszczyli :o

ślicznie tam jest... w zasadzie to każda pora roku jest bardziejsza niż w mieście... widać jak świat się zmienia.... ech...

W sumie to nie trzeba kciuków trzymać, bo jestem pewna, że babka wyszła fantastycznie! :D

Pozazdrościłam. :oops:

Ale za to u nas - tralala!!! W całym domu pachnie świeżo uwędzona swojska kiełbasa. Jasoooo, jaka pyszna... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e060.gif

Smacznego więc i dla Was przy babce prosto z pieca kuchennego. :D