aniahubi 09.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dobry wieczór, ale smacznie tu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Tralala, tralala, a ja ani za baba drożdżową nie przepadam ani za kiełbasą, tralala, tralala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Agduś, bo generalnie to jakos nie przepadasz za wieloma rzeczami. Brazunia - no jak Cię lubię, naprawdę pyszna ta kiełbaska! Tylko babki koło niej brak... Wusia - nie łam się, kochana, dasz radę, nakupisz na święta pyszności i będzie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 DPS-ia no wiesz tak się niestety składa że ja doskonale wiem jaka jest różnica między "swojską" kiełbasą a taką co to swojską udaje kilka razy zdarzyło mi się własnoręcznie szynkę popełnić marynata kilka tygodni wędzenie te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A szynkowar masz, Wusia? Też fajne wędlinki z niego wychodzą, a nie trzeba aż tyle korowodów, ile z domową kiełbasą. Jak się nie ma, to na pewno na allegro są do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale nie no szynka to szyn ka a kiełbasa to kiełbasa żadnych substytutów ja tam mogę 6 tygodni majgać szyneczkę dla tego niepowtarzalnego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Depsia, Ty bliższych szczegółów zapodaj o tym szynkocośtam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 braza - ja dopiero teraz do Ciebie przyszłam a tu tak pięknie bedę częściej bywać by oczy nacieszyć pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A teraz pytanie zasadnicze: - czy koty można myć w zmywarce??? Z moich informacji wynika, że absolutnie nie, ale czy ktoś mógłby przekonać co do tego naszą kocię??? Kocia w zmywarce jest boska Ale pyszne rzeczy gotujecie, chyba też coś upichcę, bo smaku sobie narobiłam - już od wczoraj mnie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ten szynkocośtam właśnie nabyłam na Allegro, ale jeszcze nie uwarzyłam w nim szynki. Andrzej przywozi czasem taką prawdziwą szynkę, którą brat kolegi z pracy robi, ale Wero jej nie jada - preferuje te różowe chemiczne paskudztwa ze sklepu. Coby już całkiem z nich zrezygnować zainwestowaliśmy w szynkowar. Na razie mamy jednak tę szynkę od kolegi Andrzeja, więc jeszcze nie wypróbowałam ustrojstwa. Braza, ubierz w tym roku choinkę w rzeczy nietłukące się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry mówią że koty się pierze tylko nie wiruje to może zmywarkę przetrzyma ale drożdżówa mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Tutaj poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Depsia, dzięki, dzięki!!!! Ivonesca - witam cieplutko Siadaj kochana, jakąś kawę albo herbatę też postawię, a co, taka jestem Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ivonesca - witam cieplutko Siadaj kochana, jakąś kawę albo herbatę też postawię, a co, taka jestem o dziękuję kawa mi znów nie smakuje więc herbatkę wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ivonesca - witam cieplutko Siadaj kochana, jakąś kawę albo herbatę też postawię, a co, taka jestem o dziękuję kawa mi znów nie smakuje więc herbatkę wybiorę A proszę uprzejmie http://www.diamant.pl/images/przepisy/4d72652f2df6c52bfee0f7b0dc0c98f5.jpg Dla innych kawę zostawiam http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vERo1IIeL._SL500_AA280_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 aleś szybka super fant wystawiłaś dla Frania ...warty przemyslenia a podaj mniej więcej jaka to okolica....bo nie czytałam od początku dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Uuupssss ... masz rację! Zarozki lecę uzupełnić, dobrze, że zwróciłaś mi na to uwagę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Przyłączę się z przyjemnością do herbatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzień dobry.Poproszę kawę bezkofeinową po irlandzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts