frosch 17.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja Wam jutro powiem, czy jestem zadowolona Frosiu no strzelaj tak rumieńców, przeca nic złego nie zrobiłaś ty mykaj juz do wanny kapiel w platkach roz , olejki erotyczne i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To ja Wam jutro powiem, czy jestem zadowolona Frosiu no strzelaj tak rumieńców, przeca nic złego nie zrobiłaś ty mykaj juz do wanny kapiel w platkach roz , olejki erotyczne i te sprawy Olejki - eteryczne i sferyczne mogą być Śmigam, do jutra kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Olejki - eteryczne i sferyczne mogą być Śmigam, do jutra kochani To ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Olejki - eteryczne i sferyczne mogą być Śmigam, do jutra kochani To ja trzymam kciuki a ja pluje ..w niemalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 w niemalowane sie puka , pluj przed siebie , byle z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 rrmisia jak plujesz w niemalowane przed siebie z polobrotem z lewego ramienia to ma wieksza moc wiatry zazwyczaj zostawiam z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To co z tym synem? Juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Ja stawiam na córkę! Już ja tam wiem, dlaczego... A tak w ogóle, to oczywiście serrrdecznie witamy Szanownego Pana! (Prosimy przekazać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie wiem czy budzić z rana czy nie..... To ja się tylko po cichutku przywitam i czekam na doniesienia kto komu śniadanie do łóżka przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 pewnie dorabiaja brata blizniaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.12.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 eh tam...co się będą rozdrabniać od razu niech się o trojaczki postarają dzien doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć Ranne Ptaszki Miło Was widzieć (czytać ) Ja Wam się spało?? Bo mi suupeer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć Ranne Ptaszki Miło Was widzieć (czytać ) Ja Wam się spało?? Bo mi suupeer!!! spalas ???? sciemniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć Ranne Ptaszki Miło Was widzieć (czytać ) Ja Wam się spało?? Bo mi suupeer!!! spalas ???? sciemniasz Przejrzałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Braza widzę że masz oczka strasznie podkrążone Ciekawe czemu?? A swoją drogą......widzę żę jak się zaczynają "takie" tematy to się pd razu wszyscy ożywiają ...... ..... łącznie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Braza widzę że masz oczka strasznie podkrążone Ciekawe czemu?? A swoją drogą......widzę żę jak się zaczynają "takie" tematy to się pd razu wszyscy ożywiają ...... ..... łącznie ze mną Bo to bardzo zdrowy temat jest A oczu wcale nie mam podkrążonych, wypraszam sobie!!!! Od świtu łażę z kompresem lodowym pod tymiż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Braza widzę że masz oczka strasznie podkrążone Ciekawe czemu?? A swoją drogą......widzę żę jak się zaczynają "takie" tematy to się pd razu wszyscy ożywiają ...... ..... łącznie ze mną Bo to bardzo zdrowy temat jest A oczu wcale nie mam podkrążonych, wypraszam sobie!!!! Od świtu łażę z kompresem lodowym pod tymiż dawaj fote !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Braza widzę że masz oczka strasznie podkrążone Ciekawe czemu?? A swoją drogą......widzę żę jak się zaczynają "takie" tematy to się pd razu wszyscy ożywiają ...... ..... łącznie ze mną Bo to bardzo zdrowy temat jest A oczu wcale nie mam podkrążonych, wypraszam sobie!!!! Od świtu łażę z kompresem lodowym pod tymiż dawaj fote !!! Nie daj sie prosić............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie mam!!! Bateria w aparacie siadła a poza tym kompresy już w koszu wylądowały!!!!! Stuku ja wiedziałam, że Ty tu zaraz przyjdziesz Dzień dobry Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 braza.....braza......fote....fote...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts