Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kochani, wszystkiego dobrego!!!!!!

Nowy Rok się zaczął, nie mam absolutnie żadnych postanowień jedynie plany :D :D

To ja pewnie jedna z ostatnich z życzeniami noworocznymi przychodzę.

Braza ja też w tym roku jedynie plany...

Witanko w noworoczny poniedziałek! Plany?? Ano banalne jak większość wszystkiego, co ostatnio robię: wymiana okien, zrobienie na tip top sypialni (żeby córci w końcu pokój oddać), zrobienie okna widokowego w salonie. Kuchnia, przeróbka pokoi Młodej i totalna demolka łazienek niestety za rok ... czy ktoś mógłby poznać mnie z Bilem Gates'em :roll:

Witanko w noworoczny poniedziałek! Plany?? Ano banalne jak większość wszystkiego, co ostatnio robię: wymiana okien, zrobienie na tip top sypialni (żeby córci w końcu pokój oddać), zrobienie okna widokowego w salonie. Kuchnia, przeróbka pokoi Młodej i totalna demolka łazienek niestety za rok ... czy ktoś mógłby poznać mnie z Bilem Gates'em :roll:

Potrzebujesz windowsa? :wink:

Ivonesca, a czy to ważne?? :wink: Można improwizować!

taaak...chyba wlasnie tak robię ;-) żyję dniem dzisiejszym ;-)

choś tak naprawdę teraz jak pomyslałam to będę musiała jakoś się zdeklarowac w pracy co z urlopem wychowawczym :o macierzynski mam do połowy lutego, a to przecież tuz tuż :roll:

kurczę, z chęcią bym posiedziała z Maćkiem jeszcze w domu, tylko dlaczego na wychowawczym nie płacą :evil: :evil: :evil: choć jakieś minimum socjalne - tak jak jest w Niemczech czy Szwecji... a u nas....żłobek lub niania :cry: