Nefer 01.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 BUZIAKI NA NOWY ROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dzień dobry wszystkiego nalepszego Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Cześć Kochani, wszystkiego dobrego!!!!!! Nowy Rok się zaczął, nie mam absolutnie żadnych postanowień jedynie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dobry wieczór Brazulka a jakie masz plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dobry plan to połowa sukcesu Co planujesz na ten rok? Jedno wiem napewno-prawko. A inne plany? No chyba, ze wolisz nas zaskakiwać tak jak z uroczyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No właśnie - pochwal się planami, które nie są tajemnicą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Braza, a na ten francuski to będziesz przywoziła do mnie dziecko 2 razy w tygodniu? Bo jak tak, to ja się zgadzam, nawet za darmochę uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór oj Brazę zasypało czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Cześć Kochani, wszystkiego dobrego!!!!!! Nowy Rok się zaczął, nie mam absolutnie żadnych postanowień jedynie plany To ja pewnie jedna z ostatnich z życzeniami noworocznymi przychodzę. Braza ja też w tym roku jedynie plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.01.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Przyszłam sie pzrywitac i pozdrowic - cmok cmok !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witanko w noworoczny poniedziałek! Plany?? Ano banalne jak większość wszystkiego, co ostatnio robię: wymiana okien, zrobienie na tip top sypialni (żeby córci w końcu pokój oddać), zrobienie okna widokowego w salonie. Kuchnia, przeróbka pokoi Młodej i totalna demolka łazienek niestety za rok ... czy ktoś mógłby poznać mnie z Bilem Gates'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a wiesz...ja to ani postanowień ani planów nie zrobiłam to dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witanko w noworoczny poniedziałek! Plany?? Ano banalne jak większość wszystkiego, co ostatnio robię: wymiana okien, zrobienie na tip top sypialni (żeby córci w końcu pokój oddać), zrobienie okna widokowego w salonie. Kuchnia, przeróbka pokoi Młodej i totalna demolka łazienek niestety za rok ... czy ktoś mógłby poznać mnie z Bilem Gates'em Potrzebujesz windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ivonesca, a czy to ważne?? Można improwizować! Marjuszek ... a na ki gwizdek mi windows, mi by się przydała chociaż znikoma część Jego kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry Brazulka jak go już poznasz to pamiętaj i o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 o mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nooo tiiiaaaaa .... normalka, wszyscy na drapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ivonesca, a czy to ważne?? Można improwizować! taaak...chyba wlasnie tak robię żyję dniem dzisiejszym choś tak naprawdę teraz jak pomyslałam to będę musiała jakoś się zdeklarowac w pracy co z urlopem wychowawczym macierzynski mam do połowy lutego, a to przecież tuz tuż kurczę, z chęcią bym posiedziała z Maćkiem jeszcze w domu, tylko dlaczego na wychowawczym nie płacą choć jakieś minimum socjalne - tak jak jest w Niemczech czy Szwecji... a u nas....żłobek lub niania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts