Rom 18.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie mam!!! Bateria w aparacie siadła a poza tym kompresy już w koszu wylądowały!!!!! Stuku ja wiedziałam, że Ty tu zaraz przyjdziesz Dzień dobry Panu ale ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No Brazia, teraz to sie nie wymigasz Zapraszam wszsytkich http://forum.muratordom.pl/post2224607.htm#2224607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie mam!!! Bateria w aparacie siadła a poza tym kompresy już w koszu wylądowały!!!!! Stuku ja wiedziałam, że Ty tu zaraz przyjdziesz Dzień dobry Panu ale ściema Ja tylko przypadkiem wpadłem, wątki pomyliłem............... Miałem w projektach pisać Braza ty ściemniaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 jestem... ech ) ale mnie znów nie było się szlajam po jakichś manowcach normalnie Witam wszystkich razem i każdego z osobna czy Wy wiecie że już za 4 dni święta? normalnie jak w transie... i powtarzam jak mantrę, bo ja już chcę mieć wolne i spokój )) a z bankami nadal nic nie wiadomo... się że tak powiem nie dajemy wykopać tak, że się rehabilituje znowu... ale wiecie, rozumiecie... przedświąteczny okres najgorętszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć z rana wszystkim!!! Dziewczyny i chłopaki - a jak oni będą mieli np. trojaczki? Ja to bym chciała wtedy na chrzciny pojechać. Szanowny, witaj w naszej gromadce, powiedz Twojnej, żeby Cię czasem dopuściła do nas. Cieszę się, że smakowało i że mogłam się do tego odrobinkę przyczynić. Brazunia, jak Szanowny wrócił, to Ci od razu bojowość 10 się zrobiła. No, miło po prostu dzień z Wami zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 za 4 dni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No Brazia, teraz to sie nie wymigasz Zapraszam wszsytkich http://forum.muratordom.pl/post2224607.htm#2224607 jeden odwazny się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja ściemniaczka No wiecie ... Mayland brawo!!! Na pewno dołączę, ale trochę później!!! Idziemy z Szanownym sprawy załatwiać - w końcu niech się trochę do pracy weźmie Miłego dzionka Wam życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzieki Braza i Wam również życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja ściemniaczka No wiecie ... Mayland brawo!!! Na pewno dołączę, ale trochę później!!! Idziemy z Szanownym sprawy załatwiać - w końcu niech się trochę do pracy weźmie Miłego dzionka Wam życzę!!! Jeszcze nam wciska, że sprawy poszli załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 długo się nie widzieli to muszą się nasycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.12.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To jak tam Braza z tymi rojaczakami (w tym jednym synem)? Są już poranne mdłości? Czy jeszcze za wczesnie.. Tylu ojców i matek chrzestnych nie możesz zawieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a ja już się zapisywałem na łojca chrzestnego czy nie????....jakby co to zgłaszam sie do castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To jak tam Braza z tymi rojaczakami (w tym jednym synem)? Są już poranne mdłości? Czy jeszcze za wczesnie.. Tylu ojców i matek chrzestnych nie możesz zawieść... To już trojaczki????? Słyszałem że Braz miała ochotę na kiszone ogórasy?! Szybko sie uwijają! Ostatnio tylko synek był. Ale pewnie się cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.12.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a ja już się zapisywałem na łojca chrzestnego czy nie????....jakby co to zgłaszam sie do castingu ja też staję do przetargu ograniczonego zwanego castingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 trojaczki????? ufffff ulżyło mi zwiększają się moje szansę na chrzestnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.12.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 trojaczki????? ufffff ulżyło mi zwiększają się moje szansę na chrzestnego Ale i tak Braza ma decydujący głos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 trojaczki????? ufffff ulżyło mi zwiększają się moje szansę na chrzestnego Ja też się zgłosiłem tylko ciekawe jaki system wybierania zastosują szczęśliwi rodzice? I teraz muszą 3 imiona wybrać!!!!!!!!!!!!!! Ja proponuje Agnieszka, Iwona i Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 co ? juz ???? kiedy urodzila??? co??? Chrzciny juz w Swieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 trojaczki????? ufffff ulżyło mi zwiększają się moje szansę na chrzestnego Ale i tak Braza ma decydujący głos... Może zdecyduje liczba stronek na RW? froschka właśnie robimy ranking na imiona dla trojaczków Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts