Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ale Ty w tej suszarni najlepiej jeszcze wstaw pralkę, i to na niewielkim podeście, pod pralką wejdzie niski kosz na pranie, nad pralką duże podwieszane suszarki, a obok pralki wygodna wypasiona deska do prasowania, zawsze gotowa do użycia i z żelazkiem z długim sznurem.

Aha, i dobre ogrzewanie całości + tv na którejś ścianie, coby nie nudzić się przy prasowaniu. Eewntualnie wieża jakaś mała, żeby muzyczka i radio mogły grać. 8)

Ja nie będę miała, nasza chałupa niereformowalna jest i za mała na to. :evil: :cry:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorbie, witanko serdeczne :D Takie gratulacje stawiają mnie na nogi :D

Osobne pomieszczenie, w którym będę mogła suszyć pranie marzy mi się już od dawna, jeśli nie uda mi się takowego zrealizować to zakup domu będę uważała za bezsensowny :wink:

:o

syndrom blokersów :roll:

O, tak , jak najbardziej

Wiesz co Depsia .... Ty to mosz łep!!!!!!! O tym tv nie pomyślałam ... będę mogła córcię tam wygonić, gdybym chciała muzyki posłuchać, na razie przegrywam z Disney Chanel :wink:

Zarezerwuj mi ten bilet na zwiedzanie!!!

Jamles, Ty już przynajmniej początek zrobiłeś, ja nawet monety nie mam, o truskawkach to tylko pomarzyć mogę :-? :wink:

Szanowny wraca w połowie czerwca, innej opcji nie ma, powiedział, że takiej okazji jak ściskanie się z Gwoździkiem nie przepuści!!!!

Kjójik, Ty się nie narażaj!!! Jakby mało było, że Ciebie tutaj jest mało, to jeszcze mi tu imputujesz :evil: :wink:

Miło Cię znowu widzieć, Sierściuchu :D

Całusy od nas ślę a dla SzP...niedzwiadka 8) :wink:

Podziękowała, podziękowała!!! Niedźwiadka Szanownemu strzelę tak za jakieś 4 miesiące :D Ucałuj swoje Dziewczyny!!!