DPS 08.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ale Ty w tej suszarni najlepiej jeszcze wstaw pralkę, i to na niewielkim podeście, pod pralką wejdzie niski kosz na pranie, nad pralką duże podwieszane suszarki, a obok pralki wygodna wypasiona deska do prasowania, zawsze gotowa do użycia i z żelazkiem z długim sznurem. Aha, i dobre ogrzewanie całości + tv na którejś ścianie, coby nie nudzić się przy prasowaniu. Eewntualnie wieża jakaś mała, żeby muzyczka i radio mogły grać. Ja nie będę miała, nasza chałupa niereformowalna jest i za mała na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 i miejsce na laptop albo inny pecet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 i spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie śmiać mi się tu, bo jak zbuduję, to potem będę bilety na zwiedzanie sprzedawała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 .... powiedz Szanownemu, żeby wrócił na pewno przed wakacjami ... bo wiesz co ... ... muszę Go .... wyściskać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dorbie, witanko serdeczne Takie gratulacje stawiają mnie na nogi Osobne pomieszczenie, w którym będę mogła suszyć pranie marzy mi się już od dawna, jeśli nie uda mi się takowego zrealizować to zakup domu będę uważała za bezsensowny syndrom blokersów O, tak , jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiesz co Depsia .... Ty to mosz łep!!!!!!! O tym tv nie pomyślałam ... będę mogła córcię tam wygonić, gdybym chciała muzyki posłuchać, na razie przegrywam z Disney Chanel Zarezerwuj mi ten bilet na zwiedzanie!!! Jamles, Ty już przynajmniej początek zrobiłeś, ja nawet monety nie mam, o truskawkach to tylko pomarzyć mogę Szanowny wraca w połowie czerwca, innej opcji nie ma, powiedział, że takiej okazji jak ściskanie się z Gwoździkiem nie przepuści!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cichutko witam Brazunia, super u Ciebie się dzieje myślę, że tego modrzewia, co my z Tolą, na tego sylwestra...no wiesz, nie wyciełaś Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kjójik, Ty się nie narażaj!!! Jakby mało było, że Ciebie tutaj jest mało, to jeszcze mi tu imputujesz Miło Cię znowu widzieć, Sierściuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Chcesz taczki? Wiedziałam, że tego zapragniesz Drewno trzeba wozić! Wiem cos o tym http://images.budujesz.pl/full/10037_0_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 .... zaintrygowałaś mnie swoim ostatnim postem w dzienniku .... czytałem z napięciem .... reszty nie dopowiem ... niech Inni poczytają ... bo warto ... .... coraz bardziej podoba mi się Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No i jak Was qurna nie kochać!!!!! Wzruszyłam się.... Idę pomieszać w kominku bo mi zgaśnie, zaraz wracam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 model bardziej przewiewny :http://www.jaszym.pl/obrazki/taczka_2K.jpg może też służyć za leżak tarasowy - w wolnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Braza niewprawiona w ujeżdżaniu to drewno pogubi z takiej przewiewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Niestety Maylandzia ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ALe taka dwukółka też sie przydaje koło domu My od sąsiada pożyczamy jak co wiekszego trzeba przewieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kjójik, Ty się nie narażaj!!! Jakby mało było, że Ciebie tutaj jest mało, to jeszcze mi tu imputujesz Miło Cię znowu widzieć, Sierściuchu Całusy od nas ślę a dla SzP...niedzwiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Maylandziu, pewnie tak, w tej chwili w zupełności mi jednak wystarczy ta klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kjójik, Ty się nie narażaj!!! Jakby mało było, że Ciebie tutaj jest mało, to jeszcze mi tu imputujesz Miło Cię znowu widzieć, Sierściuchu Całusy od nas ślę a dla SzP...niedzwiadka Podziękowała, podziękowała!!! Niedźwiadka Szanownemu strzelę tak za jakieś 4 miesiące Ucałuj swoje Dziewczyny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Więcej niż stówę na nią nie wydawaj. Nie ma sensu http://www.allegro.pl/item874160332_taczki_ogrodowo_budowlane_tanio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts