Zochna 08.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Braza - myślałam , że Ty ujeżdżasz właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ujeżdżam Zochna i owszem, ale nie przewiewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dorbie, ja tam nie widzę nic śmiesznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A ja myslalam ze koze odslonisz... Bo gdzies ja masz w planach, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Oplułam monitor czytając o taczce! Brazuniu, ale masz piękne sny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2010 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ano tak, szanowne szczęście udaje się dla odmiany do ... Norwegii, jakby u nas nie było wystarczająco zimno ... ... ludziska to mają pomysły ... o tej porze roku to można do Australii ... nawet u mnie za zimno się zrobiło ... ostatnio miewam sny tylko erotyczne ... jak ze swego grzbietu i doopy ściągam całą masę ciuchów (bo u mnie również ta cholerna zima) ... a taczka ... taczka niezbędną jest i basta pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 http://grumko.blox.pl/resource/kawa_po_grecku.jpg "plujke" zostawiam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Braza, pobudka, 9 stycznia mamy, cudnie wieje, przecudnie pada, jajecznica wystygła...ja Cię kocham a Ty śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry cudnie się zrobiło po skuciu z auta tafli lodu o grubości 0,5 cm i dodam że nie było to tylko na szybach ale dokładnie na całym autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wstałam, no wstałam!!! Nawet u Księżniczki byłyśmy, chociaż za oknem wieje, śniegiem sypie i zimno jak sto s.... diabłów!! Księżniczka się z lekka wypięła na nas na początku, ale potem przyszła łaskawie Jakoś żadnej się jeździć nie chciało Chefie, to ile masz tych gradusów ... +8 czy powyżej Rom, AnBudowa, Wy to wiecie jak sobie popularność zapewnić ... od razu Was wszyscy zauważają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A wstydź się, wstydź!!!! Co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 O streszczenie to wystąp do Agduś, ja się nie podejmę, przy Niej to by było grafomaństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A wstydź się, wstydź!!!! Co słychać?? normalnie mi wstyd poprosze o streszczenie streszczenia to na RW możesz poczytać, a że nie na temat to inny ....... temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 .... gdybym umiał dygnąć przed Szefową, to też bym to zrobił ... ... to chociaż łeb pochylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Brazunia, no ślicznie sobie marzysz. Tylko odśnieżać trzeba dla taczki szerszą dróżkę. Wiem, bo właśnie zsiadłam z szufli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Zasypało cie braza? U nas wreszcie porządna zima w poznańskim i łopata do odsniezania się troche przydała, bo w zeszłym roku nie odczułam nawet jej braku. Wiesz ze juz nie mamy Zytki? Oddalismy ją w dobre ręce na emeryturke, mimo ze ma ledwie 15 latek ale utrzymywanie jej przestalo już mieć sens przy jej odpałach i naszym braku czasu. Nowi właściciele chcieli ją do towarzystwa innego konia i chcą ja zaźrebic. Moze to jej pomoze sie wyciszyc i skońcżą jej sie te uciązliwe ruje co trzy tygodnie. Nawet podowanie hormonów nie skutkowało. Smutno nam, to było trudna decyzja ale najrozsadniejsza dla nas i dla konia. Szkoda za nie masz jeszcze swojej stajni bo dałabym ja tobie , wiedza ze będzie miała dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 I znów tu takie mnóstwo ponapisywaliśta, że ledwie nadążam czytać! Gwoździk dał cynk, więc wyskoczyłam do dziennika i cóż widzę? Piece! Fajne te z piekarnikiem. No i kaflowe mi się podobają, ale Gospodyni pewnie nie. Za to ten zaje..ście drogi zupełnie mi nie podszedł. Czy piec kuchenny powinien się obawiać tych piecyków? Nie kupuj za dużej taczki - będzie Cię kusiło, żeby ją wyładować do oporu, a potem nie ruszysz z miejsca! wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Verunia, nareszcie jesteś!! Przykro mi z powodu Zytki, ale na pewno wiedzieliście, co robicie. Trzeba mieć czas i siły, jak się trzyma konia w obcej stajni, a nie u siebie. Wiem coś o tym i na wiosnę poważnie wezmę się za zorganizowanie jakiegoś dachu nad głową Brazylce. Niby blisko jest, ale ... Patrzcie, a ja łopaty do odśnieżania nie mam Jakoś sobie na razie radzę bez niej, chociaż trochę mi się krew burzy na mojego Szanownego ... w Biedronce były 2 w cenie 1 - badziew bo badziew, ale za nie duże pieniądze, a Szanowny się zaparł, że to bleeee. I kto teraz ma problem, no kto??? W życiu nie zgadnę Agduś, piec jest zagrożony i to poważnie. W kuchni nie będzie go na pewno, aktualnie jednak nie mam pomysłu tak do końca, co z nim zrobić dalej. Zobaczymy. Jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie zanim na poważnie go unicestwię! Gwoździku, nic straconego, poćwicz to dyganie ... do lata na pewno osiągniesz jakieś rezultaty ... pogadaj z Pinezką, pomoże Jamlesik, jak ja lubię gdy Ty tak często zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No coś do odśnieżania na pewno by się przydało. Ale poradzisz sobie, na pewno. Co do pieca kaflowego - Ty wiesz... Znowu śnieg u nas pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts