wu 10.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzien dobry u nas nie dość że pada śnieg to jeszcze na wczorajszy lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Za oknem pięknie, z dwóch powodów to mówię: po pierwsze, przestało sypać, po drugie ... mam ciepło w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witaj Braza Super, że masz cieplutko i nie musiałaś wychodzić z domu. Ja niestety musiałam jeździć po śniegu, lodzie i wszystkim innym co na drodze leżało Tragedia, nawet droga krajowa pozostawia wieeele do życzenia A pada na zmianę: trochę deszcz, trochę śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jeszcze dosypało. Tyle śniegu to u nas naprawdę od wielu lat nie było. Jutro na pewno będę latała z aparatem, coby zaspy ponad metrowe koło furtki uwiecznić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A u nas dzis bez łopaty do odsniezania ani rusz, nie wyszlibysmy z domu. Sniegu nasypalo przy wejsciu ponad schodki, na podjezdzie z metr bylo i to takie zaspy, a na skos przez trawnik wywiany tunel i trawa przeswita. A wszystko przed domem i na podjezdzie. O tak:http://dorbie.fotosik.pl/albumy/720999-81.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kocur to sobie dzielnie poczyna Nasza też wyglądała jakby płynęła!! U mnie w końcu przestało sypać - po południu! Śniegu do pół łydki, normalnie odzwyczaiłam się od takich zim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Uff, my już po pierwszym porannym odśnieżaniu. Ale to nawet nie połowa tego, co trzeba zrobić. Pocieszam się, że może mi tyłek nie urośnie od tych słodkości Babcinych, które teraz żrę w wielkich ilościach. Jak wypocę, to może nie urośnie, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ......... u Depesi powinnam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 U nas dalej pada, ale nie ma juz takiego wiatru strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Boszszeee, znowu sypie Ta zima faktycznie jaja sobie robi. Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzień dobry u nas na szczęście nie sypie ale ogólnie tragedia pod ciężarem lodu i śniegu całe drzewa poprzewracane gałęzi nałamane az przykro patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Braza, zmarznięte buziaki zostawiam, melduję, że kominy domu jeszcze z pierzyny śniegowej wystają, więc żyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Tola, moje kominy też wystają Romciu, świat to ja widzę jeszcze, jeno ziemi już nie za bardzo Właśnie! Tak sobie sypie...sypie...sypie ... To kiedy ja mam się zacząć bać o dach???!!! I pytam poważnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ty masz skośny dach, nic mu nie będzie, tylko uważaj na zsuwający się stamtąd śnieg i spadające ewentualnie sople, lepiej samemu utrącić, jak zacznie robić się cieplej i będą kapać. Jak masz jakiś płaski dach na ganku, to lepiej zrzucić z niego śnieg, może poproś sąsiada, żeby wlazł i troche postrącał z tego płaskiego. Sołtys dzisiaj tez zwalał z ganku i z kurnika, bo 50 cm to naprawdę gruba warstwa i to wielki ciężar jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Mam problemy z połączeniem, nie wiem dlaczego. Chyba jutro zadzwonię do Orange'u, może dadzą jakąś wiarygodną odpowiedź. Nad gankiem też mam skośny dach, na szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mam problemy z połączeniem, nie wiem dlaczego. Chyba jutro zadzwonię do Orange'u, może dadzą jakąś wiarygodną odpowiedź. Nad gankiem też mam skośny dach, na szczęście! Niech idą anteny odśnieżyć Czy Ty masz może internet w systemie CDMA? Jak nie, to zapytaj się czy jest taka możliwość u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzień dobry u mnie problem z telewizją polsat pojawia się i znika w sensie cały cyfrowy nie sam program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mam problemy z połączeniem, nie wiem dlaczego. Chyba jutro zadzwonię do Orange'u, może dadzą jakąś wiarygodną odpowiedź. Nad gankiem też mam skośny dach, na szczęście! Niech idą anteny odśnieżyć Czy Ty masz może internet w systemie CDMA? Jak nie, to zapytaj się czy jest taka możliwość u Ciebie. Marjucha, a co to jest ten system CDMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mam problemy z połączeniem, nie wiem dlaczego. Chyba jutro zadzwonię do Orange'u, może dadzą jakąś wiarygodną odpowiedź. Nad gankiem też mam skośny dach, na szczęście! Niech idą anteny odśnieżyć Czy Ty masz może internet w systemie CDMA? Jak nie, to zapytaj się czy jest taka możliwość u Ciebie. Marjucha, a co to jest ten system CDMA? Orange od ubiegłego roku wdraża tą technologię. Jest typowo do obsługi połączeń internetowych i dosyć dobrze wypada w testach, ale nie wiem dlaczego jakoś tak marketingowo to nie widzę tego. Zupełny brak promocji i reklamy, a system b. mocno rozbudowują Dziwne, żeby inwestować w coś, czego się nie promuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć wszystkim zasypanym! U nas nawet nie jest tak źle - w zeszłym roku jednej nocy więcej napadało.Braza, jak Ty do cywilizacji docierasz??? Odśnieżają las? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts