DPS 18.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Żadna liczba stronek tylko kolejność zgłoszeń. Pierwsza byłam. Z tym, że nie wiem, czy Braza i Szanowny zechcą mnie na chrzestną. Mam nadzieję. Z tym, że ja nie jestem przy nadziei, tylko podobno Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 jak to podobno a ja słyszałem ze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja z prezentem wpadłam na wieczór Niezbędnik miłosny http://esensa.pl/data/gfx/pictures/large/2/2/122_1.jpg http://esensa.pl/product-pol-122-Milosny-niezbednik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To ja też coś podrzucę dla Brazy na dzisiejszy wieczór.Proponuję strój diabełka:http://esensa.pl/data/gfx/pictures/large/5/0/705_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 trojaczki????? ufffff ulżyło mi zwiększają się moje szansę na chrzestnego Ja też się zgłosiłem tylko ciekawe jaki system wybierania zastosują szczęśliwi rodzice? I teraz muszą 3 imiona wybrać!!!!!!!!!!!!!! Ja proponuje Agnieszka, Iwona i Andrzej. Agnieszka i Andrzej? Popieram. Nieśmiało zgłaszamy się do konkursu na chrzestnych. A tak swoją drogą, jeżeli wywróżymy, to ja się wolę przez jakiś czas potem z Brazą nie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A czemu nie? Na pewno się ucieszy..powrót do pieluch...płaczu...usypiania...... Hihi ja już się chowam . Nie chcę wpaść w jej ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Do zapachu dzidziusia, do widoku takich maleńkich łapek, do rozkosznego ciamkania przy piersi, do bezzębnych uśmiechów... ech, rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Do zapachu dzidziusia, do widoku takich maleńkich łapek, do rozkosznego ciamkania przy piersi, do bezzębnych uśmiechów... ech, rozmarzyłam się. wpadnij do mnie - ja to mam na codzień Uświadomiłem sobie ostatnio że ten czas tak szybko płynie za chwilę się to skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No wlasnie, to tak szybko mija! Kiedy druga córcia mi za szybko dorosła i przestala pachnieć dzidziusiem... No po prostu nie mogłam się z tym pogodzić i... mamy trzecią, która... już też nie pachnie dzidziusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ale fajnie. JA też zawsze marzyłem o trójce dzieci ale czy się uda....zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 w wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień doberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 co slychac??? ..............widze, ze nie wychodza z poscieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 tylu chrzestnych się znalażło że muszą się teraz starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzien dobrek wszystkim Braza, wyjdź z poscieli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No, widzę że moje Kochane Towarzystwo ma świetny nastrój, a to najważniejsze!!! Gość w dom, Bóg w dom!!!! - bawcie się do woli!!!!! Z trojaczków nici ......... pięcioraczki się szykują!!!! Tylu chętnych na chrzestnych, że po prostou nie mam serca Was zawieść!!!!! Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 tylu chrzestnych się znalażło że muszą się teraz starać jesli mieli by zatrudnić kazdego chętnego ... to cieńko ich widzę mecz piłkarski mogliby rozegrac bez zapraszania innej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 O kurcze!!!!!! Pięcioraczki!!!!!! To jest dopiero wiadomość Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 19.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzien dobrek wszystkim Braza, wyjdź z poscieli .... No tak.Wszyscy dbają o brazę, a szanowny od białego rana wisi na oknie i próbuje je doszorowac..bo do swiąt zostało tylko 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzień dobry Szanownemu O Szanownego też dbamy - ale szczególnie wtedy, gdy jest na morzach i oceanach A jednak Brazunia nie żartowała, że zostawiła Mężowi okan do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts