Ivonesca 12.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 zostawiam ślad pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć i czołem! Marjucha, nie mam bladego pojęcia w jakim systemie mam ten internet, ale nazywa się to Orange Freedom Pro i wykorzystuje jakieś wielkie nadajniko-przekaźniki. Odśnieżają las!!!! Dzisiaj właśnie dokonał się był cud ów!!! A Tikus Koreanus to jednak niezły jest, nawet przez nieodśnieżony las dawał aż miło, ani razu się nie zakopał Pojawiło się słońce ... na krótko, ale może to wstęp tylko - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Napisz mi gdzie dokładnie mieszkasz(nazwa miejscowości) a ja już sobie sprawdzę, gdzie wisi najbliższa antena CDMA . Może być na priv jak wolisz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja jak wczoraj odsnieżylam zjazd z drogi tak dziś było dochodzenie, kto to zrobił bo sąsiedzi jeden o drugim myslał Juz myśleli, że im słuzby drogowe to zrobiły Brazunia u nas wczoraj drogami nad lasem przeszły pługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć i czołem! Odśnieżają las!!!! Dzisiaj właśnie dokonał się był cud ów!!! A Tikus Koreanus to jednak niezły jest, nawet przez nieodśnieżony las dawał aż miło, ani razu się nie zakopał Jeździsz?????? Prawko zrobiłaś???? No powiedz coś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć i czołem! Odśnieżają las!!!! Dzisiaj właśnie dokonał się był cud ów!!! A Tikus Koreanus to jednak niezły jest, nawet przez nieodśnieżony las dawał aż miło, ani razu się nie zakopał Jeździsz?????? Prawko zrobiłaś???? No powiedz coś!!!! tak w tajemnicy zrobiła albo jeździ na kartę rowerową ja po wsi też bez prawka jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzień doberek, słońce się pojawia od czasu do czasu P.S. Sąsiad jeździ (a lasem to i ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Brazula no weź wywal sąsiada z auta duża jesteś usamodzielnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hydraulikiem nie jestem, ale to chyba zaworek bezpieczeństwa, otwierający się przy wzroście ciśnienia w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Marjucha, a skoro on sie otwiera od czasu do czasu, to dobrze czy może odwrotnie Wusia, usamodzielnię się, spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Marjucha, a skoro on sie otwiera od czasu do czasu, to dobrze czy może odwrotnie Wusia, usamodzielnię się, spoko! To dobrze. U mnie też się czasem otwiera, gdy na przykład w bojlerze jest za gorąca woda lub w nocy wzrasta ciśnienie w wodociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rozumiem, że miałam dobry pomysł z postawieniem pod tym zaworkiem garnka?? Nie leje się za często, ale jak już zaczyna, to mam zmywarkę zalaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rozumiem, że miałam dobry pomysł z postawieniem pod tym zaworkiem garnka?? Nie leje się za często, ale jak już zaczyna, to mam zmywarkę zalaną Taka jego rola. Jak nie będzie ciekło z niego, to może pęknąć chociażby ten wężyk widoczny na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Uspokoiłeś mnie, dzięki bardzo. Tak mi coś w duszy grało, że źle nie jest, ale wolałam się upewnić. A garnek niech tam sobie stoi, co mu (zaworowi) będę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Marjucha pewnie ma rację, u nas przy bojlerze jest podobny. Zawiesiłam na nim takie wiaderko po serze na sernik, tylko od czasu do czasu sprawdzam i opróżniam. Dzisiaj chyba lazy day, jakoś niewiele mi się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie stoi sobie garnek na zmywarce tuż pod bojlerem i niech sobie stoi na zdrowie Romciu, no jest piękna, fakt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 co tam w leśniej głuszy bry wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pewnie, że zima piękna, zwłaszcza jak człowiek nigdzie jechać nie musi, o żadne samoloty się martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 pójdź dziecię, ja Cię przytulę, jak widzę, nikt się nie kwapi a to rzeczywiście zawór bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... widzę, że teraz będzie Ci się śniła taczka z zaworem bezpieczeństwa cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts