monikach 15.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ..bry wieczór bez prądu i wody byłam zima nie odpuszcza na narty trza się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 My ferie mamy za dwa tygodnie! Wschodu też szkoda Monikach, jak przeżyliście ten powrót do średniowiecza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 FERIE!!! już? u nas w połowie lutego cze Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No łatwo nie było!... Właściwie nic nie można było zrobić... dzieci marudziły, nas nosiło...masakra! Od razu umówiliśmy się z elektrykiem żeby zrobił dodatkowa skrzynkę pod agregat prądotwórczy, bo tu jakoś przetrwaliśmy, ale u nas wszystko na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiesz co, ten agregat ... musze też poważnie pomyśleć, ja mam również wszystko na prąd - no dobra, mogę w kominku rozpalić, ale poza tym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wprawdzie juz się z tobą nagadałam, ale wpadłam, żeby nie było ze pomijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie wiem, czy to Ty się nagadałaś, czy bardziej ja ... w każdym razie Ty byłaś wdzięczną słuchaczką Nareszcie, zaniedbujesz nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 I j aagregat planuje kupić ale ja juz tak 2 lata planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie wiem, czy to Ty się nagadałaś, czy bardziej ja ... w każdym razie Ty byłaś wdzięczną słuchaczką Nareszcie, zaniedbujesz nas... No fakt ze cięzko cię przegadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiesz Maylandziu, dziwnie jestem spokojna, że i mi ze dwa lata zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 To może razem kupimy i jakiś rabacik utargujemy Póki co musze buty młodej kupić. Nie chce mi sie ich ze stanów ściagać a tu na miejscu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rany, a co to za buty, że aż ze Stanów Ten rabacik mnie korci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 I j aagregat planuje kupić ale ja juz tak 2 lata planuję jesteśmy świeżo po sporej awarii więc nam pójdzie szybciej byliśmy uziemieni 2,5 dnia i mocno dostaliśmy po dupie, a nasi sąsiedzi po drugiej stronie rzeki prąd i wodę mieli 5 dni później w castoramie na 9 agregatów było 100 chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dzień doberek Ufff, nadrobiłem zaległości... ...że też psią dyskusję przegapiłem - bym i ja sobie ulżył... znaczy... zelżył wyrodnych psich właścicieli! Właśnie kolejne wierne psisko przeniosło się prawie pod moim nosem do krainy wiecznych łowów, bo wieśniaki na wizytę u weta nie odżałowały Braza, jakie ty masz piękne marzenia senne... ...a mnie się tylko koszmary śnią w stylu: jak zaaranżować salon, albo: jak z głową kominek wykorzystać i który nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jest tutaj … stoi dumnie błyszcząca, lśniąca, pachnąca nowością! Z niedowierzaniem przyklękam tuż przy niej muskając delikatnie palcami krawędzie. Drewniane uchwyty lśnią blaskiem lakieru bezbarwnego, spod którego wyraźnie widać zarys słojów. Stalowe elementy, zimne przecież w dotyku sprawiają, że robi mi się gorąco pomimo 8 stopniowego mrozu. Z powrotem przyjmuję postawę pionową w celu przejścia na drugą stronę i ponownego napawania się cudownym widokiem. Jest!!! Cudowna, wyśniona, wymarzona!!!! Błogi nastrój przerywa jakiś metaliczny dźwięk! Wydaje mi się jakiś taki wredny i nieprzyjemnie mi się kojarzy, skądś go znam i czuję, że strasznie go nie lubię… no tak, podobny dźwięk mam ustawiony w telefonie na pobudkę!! Ale telefon zostawiłam w domu, żeby nikt i nic nie przeszkodziło mi w napawaniu się pięknym widokiem!!! Zaczynam się rozglądać, próbując ustalić, z jakiego kierunku ta swołocz się wydobywa… z dołu?? Jak to z dołu?? Krety sobie alarm ustawiły??? Nie za wcześnie?? Zaczynam się z lekka niepokoić … coś jest nie tak, nachodzą mnie nawet podejrzenia, że chyba wiem, co jest nie tak. Nie dopuszczam do siebie tej myśli jeszcze przez czas jakiś, ale wredny dźwięk jest wytrwały!! W końcu daję za wygraną i …. otwieram oczy… Boszszeeee, to był tylko sen … cudowny, wspaniały, ale sen!!!! Luuuudzieeeee, jak ja marzę o taczce!!!!! Braza, pięknie opisałaś swój sen... w sumie to nieźle dałaś mi do myślenia. Ja mam dwie taczki, używane jakby nie było, ale chętnie jedną bym Ci odstąpiła. Napewno nie byłaby taka piękna jak ta w Twoim śnie, ale... no cóż...chyba powinnam bardziej docenić swoją taczkę...przecież używamy jej codziennie . To prawie jak członek rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dzień doberek, a właściwie dobry wieczór. Przywitać się wpadłam, a tu widzę, że Yeti się odnalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Yeti, mam nadzieję, że będzie ich straszył Chociaż pewnie nie, bo psy zbyt łatwo wybaczają swoim właścicielom. Kiedy przeczytałam o kominku z głową, przypomniała mi się pewna piękna historia o piecu z głową. Braza, zdradź, co Ty masz zamiar z tą taczką robić zimą! Bo nasza wisi sobie w garażu i czeka na wiosnę. Mayland, ja też ciekawa jestem niezmiernie, jakie to buty trzeba ze Stanów ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór jak poczekacie te dwa lata to moze i ja się załapię na agregacik we trzy to już poważny rabacik być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Cześć ... prawie nocne! Pól dnia spędziłam przy łazience (wirtualnie) ćwierć dnia na sankach i kolejne oglądając program o Kosmosie ... totalny misz masz Yeti, nareszcie! A co do tych .... nie będę się wyrażać Agduś ma rację, nawet ich straszyć nie będzie, biedaczysko... Taczka byłaby sobie dumnie wisiała ( ) w bezpiecznym miejscu aż śnieg odpuści. Teraz mam lajcik, bo pożyczyłam sanki od sąsiadki - nasze zostały w mieszkaniu - to i wożę paliwo do kominka, aż furczy Iwuś ... dzięki Słońce za dobre chęci Rozglądałam się już za taczkami w internecie i na pewno jakąś zamówię. Teraz to i faktycznie trochę bez sensu .. przy takim śniegu za wiele się nią nie nacieszę Veruńcia ... no chociaż przez grzeczność mogłaś zaprzeczyć, nooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (...)Rozglądałam się już za taczkami w internecie i na pewno jakąś zamówię. Teraz to i faktycznie trochę bez sensu .. przy takim śniegu za wiele się nią nie nacieszę (...)No coś ty, śnieg przecież też można taczką wozić - może byś zimę szybciej z Uroczyska wyrzuciła (...)Przywitać się wpadłam, a tu widzę, że Yeti się odnalazł! No, gdzieś uprzedzałem, że teraz trudniej mi będzie drogę do FM odnaleźć, ale to pewnie nie tutaj było. Ale chociaż poczytać, to na pewno jakoś wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts