braza 16.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A wiesz, może to i niegłupi pomysł ... Chociaż ta zima w Uroczysku to cudnaaaa jest to niech sobie jeszcze trochę zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Mayland, ja też ciekawa jestem niezmiernie, jakie to buty trzeba ze Stanów ściągać. Agduś buty Emu. U nas tylko jakieś resztki mają. Ale udało mi sie namierzyc sprzedawce z Trójmiasta który moze bedzie mial ten rozmiar, fason i numer który mnie interesuje. http://www.e3nexus.com/emu/brontehi/chestnut/side.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Się witam! Wieje i zimno ... takiej pogody to nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 U mnie to samo, wieje, mrozi, ma padać, szaleństwo Buziaki cieplutkie, bo przy kominku siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Oooo, to całkiem tak, jak ja! Dobry wieczorek, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wiecżór a u nas dla odmiany piknie dzisiaj było słoneczko lekki mrozik fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Śnieg pada... szlak ... znowu trzeba będzie odśnieżać Ale pieknie jest!!! Też cieplutko pozdrawiam, chociaż nie sprzed kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Brazunia - ja muszę, wiem, że nie pogniewasz się... Bo bardzo wiele osób, nie wiedzieć czemu, pisuje słowo "szlag" przez k na końcu, a to błąd jest. Jest to słowo zapożyczone z języka niemieckiego, konkretnie "Schlag", co oznacza "uderzenie, cios, bicie". No i potem to szlag trafił... Tak jak partykuła (chyba to partykuła ) hmmmm... Też wiele osób często pisuje to przez ch, co jest błędem. Przepraszam, czasem wciąż odzywa się we mnie belferska natura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Belferska natura nie może odzywać się CZASEM. Ona albo JEST albo jej NIE MA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No kiedy nieprawda. Belferska natura jest ZAWSZE, ale nie zawsze człowiek zdołą ją powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Depsiu, dzięki, jak bony dyny całe życie byłam pewna tego "szlaku" Buziaki duże, już będę poprawnie pisać Na szczęście "hmmm" piszę przez "h" Specjalnie dla Ciebie jest zdjęcie Mocka w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A ja pomyślalam, że odśnieżasz szlak, czyli trasę - i mi pasowało... ...to jeszcze podajcie, jak pisze się "ech", bo równiez widziałam to w różnych wersjach, a mam ochotę powzdychać i poprawnie to zapisać! i witam się grzecznie, bo chyba się jeszcze tutaj nie wpisywalam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Cześć Sure, miło Cię widzieć W odśnieżanie się nie bawię, pług odśnieżył, a co się będę męczyć! Ja "ech" pisze właśnie tak ... kto ma inne pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ..nie wiem, kto miał inne, ale eh już też widziałam, nie licząc ehm i ekhm, ale to chyba inne westchnięcia! a mnie pług to co najwyżej podjazd zasypuje jadąc drogą, na szczęście ostatnio nie sypało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ja tak wg osobistych obserwacji "mężowych"... U niego to nie BYWA. U niego JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Tu tez wrazliwcy bywaja, wiec wklejam. http://forum.muratordom.pl/panleukopenia-w-kociej-arce-noego-w-radomsku,t178376.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Depsiu, dzięki, jak bony dyny całe życie byłam pewna tego "szlaku" Buziaki duże, już będę poprawnie pisać Na szczęście "hmmm" piszę przez "h" Specjalnie dla Ciebie jest zdjęcie Mocka w dzienniku! Dzięęęęki, wiedziałam, że się nie pogniewasz! Jeśli mogę - ech i ach pisze się przez "ch", ekhm - to całkiem inne chrząknięcie jest. Meandry pisowni polskiej naprawdę zawiłe są, ostatnio. Własnie synek kilka dni temu po konkursie ortograficznym w szkole przyniósł mi hiobową wieść, że podobno jego pani uznała za błąd pisownię: minus dziewiętnastostopniowy. Powiem szczerze - ja bym na pewno napisała rozdzielnie. Ktoś potrafi coś na ten temat powiedzieć? Bo ja naprawdę chciałabym wiedzieć, jeśli błąd robię. Brazunia - dziękuję serdecznie za Mocartowy pysk kochany, proszę podrapać psiaki za uszami od cioci DPS. Zima u Was przecudna, bielusieńka, drzewa jak z bajki wyglądają, zwłaszcza te liściaste. U nas już część tego śniegu już zwiana zistała z drzew i strącona przez zwierzaki, już nie są takie białe, choć śniegu wciąż dużo. Zrób mnóstwo pięknych zdjęć, będziesz miała wyjątkową pamiątkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Zdjęcia robię namiętnie, bo i jest co uwieczniać! Po prostu ślicznie jest! Idąc tylko po drewno do drewutni mam wrażenie, że trafiłam do pałacu Królowej Zimy! Małgoś, straszliwa sprawa! Nie wiem, czy będę mogła w czymś pomóc, to dość trudny okres dla nas ... szkoda futrzaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 .... podobno jego pani uznała za błąd pisownię: minus dziewiętnastostopniowy. Powiem szczerze - ja bym na pewno napisała rozdzielnie. Ktoś potrafi coś na ten temat powiedzieć? Bo ja naprawdę chciałabym wiedzieć, jeśli błąd robię. jabym nie rozdzielił ale ja to teraz ryl jestem a nie polonista to jak jest dobrze bo chyba nie ...... minusdziewiętnastostopniowy PS. mnie szlag mo trefić jak cza szlak odciepać ze śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzień dobry pogubiłam się w tych 19 stopniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts