Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

prove it .. 8) ;)

Be my guest. :D 8)

Wysłany: Pon, 19 Październik 2009 09:17 Temat postu:

Depsia mnie zabije, ale właśnie dojrzałam do decyzji o wyprowadzeniu tej piep...onej kuchni kaflowej w inne miejsce .... jak tylko znajdą się wolne finanse! No nie znoszę jej a ona mnie i już!!!!

A czemuż miałabym Cię zabijać, zwłaszcza za coś, co robisz w swoim własnym domu? Zwłaszcza, że jeśli rozwalisz tę kuchnię, to ja będę mogła kupić od Ciebie wszystkie jej elementy metalowe - wszystkie drzwiczki, relingi, płyty żeliwne, a i jeszcze kafle może, jeśli ładne są, muszę zdjęcia zobaczyć.

Zabiję Cię wtedy, kiedy ją rozwalisz i nie sprzedasz mi jej.

W przypadku rozwalenia - MUSI BYĆ MOJA.

Ja ją kocham i ona u mnie będzie dobrze miała, muszę nową kuchnię postawić u nas w domu, będzie jak znalazł.

I to nie był żart!!!

:p :p :p

Zimno jak skurczybyk, a ma być gorzej!!! :o

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pani Żeleczko Szanowna - z nowych zdjęć to ja mam tylko widoczki. W domu nic nie robię z powodu wrednie przyziemnego - kasa! Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pieców kominkowych - strasznie dużo ich jest :-? Łazienki robię dla dziewczyn z Forum, nie dla siebie. Moja jeszcze poczeka, niestety. Ale jak zacznę robić kuchnię, to pokażę, obiecuję :D

......... Wczoraj chcialam u mayland ogladac znowu, bo ma tak ladnie, ale za nic sie nie otwieralo. :-? ...........

Się normalnie wzruszyłam Żeleczko :D Zazwyczaj wgrywam zdjecia w minimalnej lub średniej pojemności więc nie wiem czemu tak sie dzieje. Moze poprostu jest ich za dużo... :roll:

Podeślę Ci linka do albumu :wink:

Żelka, ja szczerze mówiąc mam też problemy z wyobraźnią, a jeśli nawet ktoś nie ma, to i tak zobaczenie czegoś na własne oczy bardzo pomaga. Nieraz pomysły wydawałoby się świetne upadają, gdy zobaczysz to naocznie i widzisz, że ... hmmmyyy .... wyszłaby z tego "kaszana". No i dużo czasu i pieniędzy można zaoszczędzić jak już się wie, co nie tak może wyglądać jak chcemy.

Ale to fajnie zobaczyc swoja lazienke na projekcie! :D Jak zdjecie. Dla takich jak ja, bez wyobrazni przestrzennej, to jak znalazl. :D

Do wyobraźni przestrzennej są dzisiaj programy.

A ty masz tą wyobraźnię, której my nigdy nie będziemy mieć.

I programu nie ma.

( Jak tak dalej pójdzie będę miała embargo na odwiedziny twojego bloga

- jak kiedyś na program Animals ... bo też zawsze ryczałam ...)

Jeżyczku, spoko, jak dadzą embargo, to nam obu ... rzadko się odzywam, ale czytam z zapartym tchem.

Czy ktoś może mi przypomnieć (bo kiedyś to już robiłam, ale pod kontrolą) jak wkleić linka do bloga na swoim własnym blogu??? Tylko łopatologiczne!!

No właśnie do bloga na blogu. Jak wejdziesz np. do mojego bloga (w podpisie Wnętrza) to po prawej stronie na dole są właśnie linki do dwóch różnych innych blogów: projektanckich i Domu Pod Sosnami. Ale za diabła nie pamiętam, ajk to wkleić, a chcę wrzucić linka do blogu Żelki.