DPS 22.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 prove it .. Be my guest. Wysłany: Pon, 19 Październik 2009 09:17 Temat postu: Depsia mnie zabije, ale właśnie dojrzałam do decyzji o wyprowadzeniu tej piep...onej kuchni kaflowej w inne miejsce .... jak tylko znajdą się wolne finanse! No nie znoszę jej a ona mnie i już!!!! A czemuż miałabym Cię zabijać, zwłaszcza za coś, co robisz w swoim własnym domu? Zwłaszcza, że jeśli rozwalisz tę kuchnię, to ja będę mogła kupić od Ciebie wszystkie jej elementy metalowe - wszystkie drzwiczki, relingi, płyty żeliwne, a i jeszcze kafle może, jeśli ładne są, muszę zdjęcia zobaczyć. Zabiję Cię wtedy, kiedy ją rozwalisz i nie sprzedasz mi jej. W przypadku rozwalenia - MUSI BYĆ MOJA. Ja ją kocham i ona u mnie będzie dobrze miała, muszę nową kuchnię postawić u nas w domu, będzie jak znalazł. I to nie był żart!!! Zimno jak skurczybyk, a ma być gorzej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Depsia wymiata Żeleczko, czy to ja mam jakieś zdjęcia pokazywać tutaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Tak, prosze Pani. Jesli nie bedzie ciezko, to nowe fotki tutaj poprosze, tak na chwile aby mozna bylo byc w toku. Czekam na lazienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Pani Żeleczko Szanowna - z nowych zdjęć to ja mam tylko widoczki. W domu nic nie robię z powodu wrednie przyziemnego - kasa! Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pieców kominkowych - strasznie dużo ich jest Łazienki robię dla dziewczyn z Forum, nie dla siebie. Moja jeszcze poczeka, niestety. Ale jak zacznę robić kuchnię, to pokażę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bry ...napalić przyszłam ... bo wygasło http://img59.imageshack.us/img59/2341/ogie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ......... Wczoraj chcialam u mayland ogladac znowu, bo ma tak ladnie, ale za nic sie nie otwieralo. ........... Się normalnie wzruszyłam Żeleczko Zazwyczaj wgrywam zdjecia w minimalnej lub średniej pojemności więc nie wiem czemu tak sie dzieje. Moze poprostu jest ich za dużo... Podeślę Ci linka do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jeżyczku, ale się cieplutko zrobiło Przysiądź gdzieś sobie, musisz znaleźć jakieś w miarę wygodne miejsce na podłodze, bo siedzeń mam niedostatek, ale ... czuj się jak u siebie Maylandzia, podglądasz coooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ...A potupać mogę ... bow wiesz ...ja nocny tryb życia wiodę i ...tupię troszkę i jeszcze mlaszczę ... http://bartusors.wrzuta.pl/film/7Eo27wuvTvb/jak_jedza_jeze Przeżyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A tuptaj sobie i mlaskaj, przy mojej wiecznie szczekającej psicy, która chyba kocha po prostu swój głos, takie tuptanie i mlaskanie to miód na uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 co podglądam? nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A partyzantkę uprawiasz, nie ujawniasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aha, lazienka dla kogos.., projekty! A to gdzie mozna zobaczyc? Na blogu? mayland dzieki za linka. Mam w zapisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 brazunia Ty mnie widzisz na skype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Żeleczko, robiłam dla Aguleczki (Galeria zdjęć) i kończę robić kolejną wersję "płytkową" dla Famelii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ale to fajnie zobaczyc swoja lazienke na projekcie! Jak zdjecie. Dla takich jak ja, bez wyobrazni przestrzennej, to jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Żelka, ja szczerze mówiąc mam też problemy z wyobraźnią, a jeśli nawet ktoś nie ma, to i tak zobaczenie czegoś na własne oczy bardzo pomaga. Nieraz pomysły wydawałoby się świetne upadają, gdy zobaczysz to naocznie i widzisz, że ... hmmmyyy .... wyszłaby z tego "kaszana". No i dużo czasu i pieniędzy można zaoszczędzić jak już się wie, co nie tak może wyglądać jak chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ale to fajnie zobaczyc swoja lazienke na projekcie! Jak zdjecie. Dla takich jak ja, bez wyobrazni przestrzennej, to jak znalazl. Do wyobraźni przestrzennej są dzisiaj programy. A ty masz tą wyobraźnię, której my nigdy nie będziemy mieć. I programu nie ma. ( Jak tak dalej pójdzie będę miała embargo na odwiedziny twojego bloga - jak kiedyś na program Animals ... bo też zawsze ryczałam ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jeżyczku, spoko, jak dadzą embargo, to nam obu ... rzadko się odzywam, ale czytam z zapartym tchem. Czy ktoś może mi przypomnieć (bo kiedyś to już robiłam, ale pod kontrolą) jak wkleić linka do bloga na swoim własnym blogu??? Tylko łopatologiczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja nie wiem czy o to chodzi bo to jest link do dziennika na forum. A link do bloga na blogu ...??? To ty mi łopatologicznie - o co kaman http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67204.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No właśnie do bloga na blogu. Jak wejdziesz np. do mojego bloga (w podpisie Wnętrza) to po prawej stronie na dole są właśnie linki do dwóch różnych innych blogów: projektanckich i Domu Pod Sosnami. Ale za diabła nie pamiętam, ajk to wkleić, a chcę wrzucić linka do blogu Żelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts