Rom 19.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry Szanownemu Panu ( albo Panowi ) SZczerze współczuje tych okien. JA biorę sie dopiero w weekend. Teraz jak wracam do domu to panują juz egipskie ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry Szanownemu Panu ( albo Panowi ) SZczerze współczuje tych okien. JA biorę sie dopiero w weekend. Teraz jak wracam do domu to panują juz egipskie ciemności Koniecznie Panowi Rom, a jak już umyjesz u siebie - moze tak byś wpadł na kawę do mnie?? ( a przy okazji umył okna u mnie Bo Szanownego Pana nie śmiem prosić o pomoc - niech się Brazunia nim nacieszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rayzel dziękuje za zaproszenie. Trzymam Cię za słowo Nie wiem czemu ...ale wydaje mi sie że zależy Ci na jednak bardziej na tym drugim celu spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 19.12.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry Szanownemu Panu ( albo Panowi ) SZczerze współczuje tych okien. JA biorę sie dopiero w weekend. Teraz jak wracam do domu to panują juz egipskie ciemności Dzięki za odrobinę współczucia.To dopiero poczatek,ale reszta to już same przyjemnosci...pierogi/ całe mnóstwo- dla brazy i karli /,ciasta i tam takie drobiazgi dla ciała i duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ale mi Szanowny Pan smaka narobił an te pierogi.A moge prosić o przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rayzel dziękuje za zaproszenie. Trzymam Cię za słowo Nie wiem czemu ...ale wydaje mi sie że zależy Ci na jednak bardziej na tym drugim celu spotkania Mi ??? Na tym drugim celu spotkania ???? jej... Rom, nigdy w zyciu Męża najwyżej zagonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No dobra....to grzej wodę Nadchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No dobra....to grzej wodę Nadchodzę oki, już wstawiam. Tylko, żebyś zdążył dojechać Brazunia, tak za namową pewnego pana .... nieśmiało chciałam zgłosić swoją kandydaturę jako mamusi chrzestnej ... skoro mają być pięcioraczki, to może jeszcze jakiś wakat się znajdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No, widzę że moje Kochane Towarzystwo ma świetny nastrój, a to najważniejsze!!! Gość w dom, Bóg w dom!!!! - bawcie się do woli!!!!! Z trojaczków nici ......... pięcioraczki się szykują!!!! Tylu chętnych na chrzestnych, że po prostou nie mam serca Was zawieść!!!!! Dzień doberek wszystkim O kurcze... To będzie o Tobie głośno w telewizji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A jak tam prezenty????Wszystko już zakupione????Wszystkie internetowe prezenty doszły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Reyzel, a co Wy się tak z Romem zaganiacie? Pozazdrościliście Szanownemu i Brazie? Witam Szanownego! Już Cię proza życia dopadła? Tak szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A jak tam prezenty???? Wszystko już zakupione???? Wszystkie internetowe prezenty doszły??? Dla pięcioraczków to dopiero będzie fura prezentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Reyzel, a co Wy się tak z Romem zaganiacie? Pozazdrościliście Szanownemu i Brazie? Witam Szanownego! Już Cię proza życia dopadła? Tak szybko? Depeesiu, zaganiacie ?? hmmm... ja Roma ewentualnie do pracy a on mnie od pracy odciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Reyzel, a co Wy się tak z Romem zaganiacie? Zaganiamy się do roboty.....przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Reyzel, a co Wy się tak z Romem zaganiacie? Pozazdrościliście Szanownemu i Brazie? Witam Szanownego! Już Cię proza życia dopadła? Tak szybko? Depeesiu, zaganiacie ?? hmmm... ja Roma ewentualnie do pracy a on mnie od pracy odciąga nic już nie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Reyzel, a co Wy się tak z Romem zaganiacie? Pozazdrościliście Szanownemu i Brazie? Witam Szanownego! Już Cię proza życia dopadła? Tak szybko? Depeesiu, zaganiacie ?? hmmm... ja Roma ewentualnie do pracy a on mnie od pracy odciąga nic już nie mówie ależ mów, mów Rom To było w pozytywnym wydźwięku Przynajmniej się mniej stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No, widzę że moje Kochane Towarzystwo ma świetny nastrój, a to najważniejsze!!! Gość w dom, Bóg w dom!!!! - bawcie się do woli!!!!! Z trojaczków nici ......... pięcioraczki się szykują!!!! Tylu chętnych na chrzestnych, że po prostou nie mam serca Was zawieść!!!!! Dzień doberek wszystkim O kurcze... To będzie o Tobie głośno w telewizji... Niop... narescie będzie właściwa osoba na właściwym miejscu Cholibka, czy ja muszę się za każdym wyologać i zalogować na własny nick??? Upier..liwe to jest!!! Szanowny ma w tej nieziemsko ważną misję do spełnienia - siem rura zatkała ... poważnie !!! Zwykła rura, bez insynuacji!!!! Przepis na pierogi - ja mogę podac połowę - farsz!! Bo to ja własnymi rencami go robię. Szanowny robi ciasto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Romciu prezenty dodatrły - przedwczoraj wiertarka była uprzejma dotrzeć Reyzelciu za to odganianie od pracy to powinnaś dla Roma specjalną kawusię wyfasować Chłopak wie, co robi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Brazunia właśnie sobie pomyślałem że zsakoczę rodzinke i zrobię takie pierogi. Może sklecicie razem cały przepis? Plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts